View Full Version: Решени Активиране имейли само на английски език
Надяваме се Михал няма да се чувстват претоварени, когато той се връща. Мисля, че той каза, че е имало тежки наводнения в Полша. Добре, че той е по-голяма помощ през следващата седмица
Както и да е .... Опитах се да регистрирате нов потребител чрез различните преведени версии на езика на моя форум ... и всеки път, когато имейл за активиране винаги идва през английски език.
Аз се уверете, че да изберете подходящ език (различни), както и в регистрацията.
Имам следните настройки.
Разни> Покажи оригиналния текст за потребител> Normal
Разни> Покажи оригиналния текст за гости> Normal
Разни> Превод vBSEO съобщения в JavaScript> Да
Google разпознаване на езика> Винаги се доверявай на потребител
някакви идеи?
Здравейте. Да, ние имаме големи наводнения в Полша и бях на дълго пътуване назад от бизнес пътуване. И аз също съм щастлив, че следващата седмица нашите плъпвам ще бъде по-голям и вие, тъй като нашите клиенти ще получат по-бързо подкрепа и по-бързо нови функции в vBET:)
Обратно към въпроса. vBET не подкрепя Emails превод в този момент.
Ние вече имаме TODO списъка ни, за да се интегрират vBET с Автоматични фрази система. Когато тя ще бъде готова, тогава ние можем да проверим възможностите да кука в автоматичен уведомителни имейли (който се основава на фрази) и да Автоматични изберете фраза според действителния превод.
И аз също съм щастлив, че следващата седмица нашите плъпвам ще бъде по-голям и вие, тъй като нашите клиенти ще получат по-бързо подкрепа и по-бързо нови функции в vBET
Страхотно, добре да се чуе! Това е един страхотен продукт.
Ние вече имаме TODO списъка ни, за да се интегрират vBET с Автоматични фрази система. Когато тя ще бъде готова, тогава ние можем да проверим възможностите да кука в автоматичен уведомителни имейли (който се основава на фрази) и да Автоматични изберете фраза според действителния превод.
Добре, благодаря.
е това решен? Аз съм с 3.3.6 и имейли съм се преведени. изскачащи прозорци също
Здравейте!
Ето отговора:
Обратно към въпроса. vBET не подкрепя Emails превод в този момент.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):