PDA

View Full Version: Решени бяла страница при превода RSS канали

Snake
11-04-10, 01:09
Получавам празна страница, когато видя някой от преведени RSS емисии, някакви идеи защо?

благодаря.

vBET
11-04-10, 15:14
Какъв тип RSS тестване - моля изпратете пълен URL. Дали това се случва на оригиналния RSS или просто върху преведени едно?

Snake
11-04-10, 15:19
Просто преведени RSS, нормално RSS е добре, имам форум URL, можете да го тествате.

vBET
11-04-10, 22:54
OK - Виждам го на вашия форум. За съжаление ние не сме в състояние да го възпроизвежда върху нашите форуми.

Това би било най-добре, ако получите достъп до вашия форум и да го проверите - тя може да бъде и тест инстанция / копиране - той просто трябва да се държи по същия начин. Без възпроизвеждане на въпрос не можем да работим върху него. Може ли да PM мен достъп до подробности, за да ви Admin CP и FTP? Както написах, че може да бъде част например от теста - аз просто трябва поведение не съдържанието. Или поне да имате някакви логове за грешки за RSS? ...

Както можете да проверите тук и в този форум (http://www.forum.simple-nlp.pl/) RSS работят добре. На нашия тест форуми също. В този момент вие сте единственият, който има проблем и за вашия нов форум е единственото място, където можем да го проверите.

Snake
11-04-10, 22:58
Аз съм единствения администратор на моя форум, моля да ми даде указания за отстраняване на проблеми.

vBET
12-04-10, 13:08
Страхувам се, че е твърде сложно и изисква взаимодействие - ние трябва да намерим причината за проблема. Аз ще бъде в състояние да даде бързо решение на проблема инструкции, ако знаех какво се случва там и да бъде в състояние да го възпроизвеждат на моя страна. Без да знае къде е грешката, ние просто нямат представа за това как, какво и да го оправи (може да бъде причинено от конфликта, като някои други МО, грешна конфигурация ...). Без възможност да го възпроизвежда, ние не знаем нашите промени поправя проблема. И вие сте единственият, който имат проблем. Ето защо би било най-добре, ако имаме достъп - дори да ви тест форум. Както вече писа, не е нужно съдържание на форум, аз просто трябва поведение. Аз разбирам, че вие не искате да споделите достъп до реалната вашия нов форум. Имате ли тест например, когато едно и също нещо се случва?

В този момент за простият инструкции моля отворен файл / включва / vbenterprisetranslator_functions_external.php и определи, където код спира оценка чрез поставяне на "ТЕСТ 1" ехо (и смяна на номера за всеки ехо) между код линии. Ако знаете какво е двоично търсене, след това използвайте този алгоритъм. Оценката започва през функция vbet_translateExternal.

Ако мислите, че сте в състояние да определи, където въпросът е след това можем да го направим по този начин, но това ще отнеме много повече време, особено на ваша страна, това, което не е необходимо, защото имате нашата подкрепа. Разбира се, ние разбираме, че не искате нашата пълна подкрепа, така че нека се опитаме го направите вашия начин.

Snake
15-04-10, 20:57
Първи друг въпрос тук Компютърни сок - сайта Spy (http://www.computer-juice.com/forums/pt/vaispy.php)

Изглежда скрипта не е CSS файла и търси в грешното място за снимки ...

- Аз ще се опитам това, което каза за друг въпрос.

Snake
15-04-10, 21:02
Страхувам се, че е твърде сложно и изисква взаимодействие - ние трябва да намерим причината за проблема. Аз ще бъде в състояние да даде бързо решение на проблема инструкции, ако знаех какво се случва там и да бъде в състояние да го възпроизвеждат на моя страна. Без да знае къде е грешката, ние просто нямат представа за това как, какво и да го оправи (може да бъде причинено от конфликта, като някои други МО, грешна конфигурация ...). Без възможност да го възпроизвежда, ние не знаем нашите промени поправя проблема. И вие сте единственият, който имат проблем. Ето защо би било най-добре, ако имаме достъп - дори да ви тест форум. Както вече писа, не е нужно съдържание на форум, аз просто трябва поведение. Аз разбирам, че вие не искате да споделите достъп до реалната вашия нов форум. Имате ли тест например, когато едно и също нещо се случва?

В този момент за простият инструкции моля отворен файл / включва / vbenterprisetranslator_functions_external.php и определи, където код спира оценка чрез поставяне на "ТЕСТ 1" ехо (и смяна на номера за всеки ехо) между код линии. Ако знаете какво е двоично търсене, след това използвайте този алгоритъм. Оценката започва през функция vbet_translateExternal.

Ако мислите, че сте в състояние да определи, където въпросът е след това можем да го направим по този начин, но това ще отнеме много повече време, особено на ваша страна, това, което не е необходимо, защото имате нашата подкрепа. Разбира се, ние разбираме, че не искате нашата пълна подкрепа, така че нека се опитаме го направите вашия начин.

Вашият да ми кажеш, ако оценката на този проблем, можете да прекарват часове добавяне на "ТЕСТ 1" ехо, под всеки ред от код в този файл ... Наистина ли?

vBET
16-04-10, 02:27
Не - никога не съм написал нещо подобно. Нямам представа, защо дори да мисля за това ...

Тези, когато намеци за вас, защото тези, за които най-лесно да се опише. 1во място - пропускат най-важното за двоично търсене. 2-ри - имаме начини да направите това, без изход промяна и ние сме в състояние да направи това бързо, защото знаем, че нашите кода и имат много опит в намирането на бъгове или конфликти с други плъгини.

Както и да е - на въпроса ви не ви даде стъпка по-близо до решение. Ние ви предлагаме нашата пълна подкрепа. Можете да приемете това, за което сте платили, или да го откаже. Ние ще ви чест решение и да се опитаме да ви помогнем, дори и ако откажете нашата подкрепа. Все пак моля се съсредоточи върху въпроса - искате опитайте да го направите сами, то моля лопатар нашите съвети. Вие искате от нас да безопасното си време, моля да споделите с нас. Моля, обърнете внимание, че всички наши намерения са да ви помогне.

Snake
16-04-10, 02:31
Точно така, и точка аз съм мога да следвате инструкциите, така че, моля да ми дадете инструкции.

Аз не искам да ви даде достъп, като не сте онлайн репутация, единствените хора, които давам достъп до моите форуми са ми, Еврофутбол и vbseo, защото мога да им се доверите.

Вие сте ново за мен, така че, аз бих предпочел да има инструкции, а не пълна подкрепа.

Благодаря.

vBET
16-04-10, 02:56
Това е решение и ние ще го почитат, дори го прави нещата по-сложни:) Моля, не забравяйте, че винаги може просто да направи копие на форум и да ни даде достъп до тест например, а не истински форум.

Моля лопатар инструкции, които вече сме ви даде. Вие не трябва да настроите ехо след всеки ред - да намерят как работи двоично търсене. Поставете някои в началото, в края, някои от които в средата. Проверете, които са показани, които не поставят няколко между последният и това, което не е показано, и така нататък. По този начин ще се определи къде код паузи. Друг намеци - използват URL за RSS2 и набор Echos функции за RSS2 (много код, не се използват във всички). Както вече сте написали - знаем, че нашите кода и да се знае как и къде да изглежда ефективно. За вас може да бъде по-лесно, ако просто събития, които RSS2 код. Моля, започнете от самото начало (погледнете в намеци преди това) - може да бъде нещо, преди оценката отива RSS2 специфичен код.

Също така пред всички, които моля проверете ли някакви други плъгини, които работят по кука external_complete и деактивирате временно да провери част от него води до конфликт.

Моля да ни уведомите за резултатите си.

Snake
16-04-10, 11:53
Аз сега са го, сякаш имах плъгин, инвалиди по погрешка.

Но преведени канали не се валидира, много грешки.

Feed Validator Резултати: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

И на вас тук са лоши;

Feed Validator Резултати: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2

vBET
16-04-10, 16:28
Както виждам, те са валидни и някои съвети са да се подобри.

Моля, обърнете внимание, че нашите RSS е ОК. 1-ва въпрос е по отношение на съдържанието, който за това, което е длъжност, която не е на наша страна. 2-ри е за това как Еврофутбол генерира RSS канали - просто да се отбележи, че кабината се случва на не преведени RSS канал, когато vBET не прави нищо.

В твоя случай наистина изглежда да представляват проблем. Тя изглежда като грешно заглавието е изпратена. Отивам до код точно сега да погледнем за издаване - трябва да ви даде бързо решение на проблемите в последно време:)

Snake
16-04-10, 16:34
Фуражи ми има проблем с кодиране, специални знаци и 500 кода за грешка на сървъра.

Вашият фуражите все пак дава 500 грешка на сървъра, което е лошо.

Този вид фураж не се валидира.

Сървър връща HTTP Error 500: вътрешна грешка в сървър

vBET
16-04-10, 16:53
Благодаря за намирането на този бъг:) решение - бързо решение на проблема по-долу - той ще бъде включен в следващата версия.

Бързо да определят:
1. Вижте плъгин, наречен "Преведи RSS" и отидете да го редактирате.
2. Вижте там:

vbet_external_complete(&$output);
3. Заменя се с:

vbet_external_complete(&$output, &$headers);
4. Запазване на промените
5. Редактирайте файла / включва / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
6. Вижте там:

function vbet_external_complete(&$output) {
7. Заменя се с:

function vbet_external_complete(&$output, &$headers) {
8. Качи се променили те е срам към сървър.

Моля, да ни уведомите го решаване на вашите въпроси RSS. Това решение е тестван на нашия тест форуми и решава въпроса за кодиране.

Snake
16-04-10, 17:10
Същото.

http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

Feed Validator Резултати: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

Също така ви фуражи даде 500 грешка;

Нормално Еврофутбол RSS не;

vBET
16-04-10, 17:17
Вие търсите в момента на кеширани съдържание (RSS кеш се обработва от Еврофутбол).

Проверих вашия RSS за / AR / и тя е добре. Ж.-CN ще се оправи след срока на валидност на кеша:) Моля, просто проверка на нещо, която не е била кеширана преди (като арабски превод) и нека знаят резултатите.

Snake
16-04-10, 17:17
Също така друг бъг, във вашите RSS прекалено, ако се вгледате в валидиране превъртете надолу, всички връзки, сочещи към английски страници, а не нови страници език, така че RSS страница дори не се свързва с правото теми!

vBET
16-04-10, 17:20
Също така друг бъг, във вашите RSS прекалено, ако се вгледате в валидиране превъртете надолу, всички връзки, сочещи към английски страници, а не нови страници език, така че RSS страница дори не се свързва с правото теми!

Както виждате на вашия RSS канал за арабски, че всичко е ОК. Може би ми липсва нещо. Моля, изпратете точния URL на RSS канал за вашия нов форум, където съществува проблем и да даде точните URL, който не е наред в този канал.

Snake
16-04-10, 17:20
Добре, но все още на 500 грешка, Google бот няма да се хареса 500 заглавието грешка!

Също така връзки са в този формат.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? Т = 28848 & отидете = newpost

Ако те не бъдат seo'd URL адреси?

vBET
16-04-10, 17:34
Добре, но все още на 500 грешка, Google бот няма да се хареса 500 заглавието грешка!

Също така връзки са в този формат.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? Т = 28848 & отидете = newpost

Ако те не бъдат seo'd URL адреси?

Около 500 заглавието - в този момент аз нямам представа защо валидатор вземания за 500 грешка - един и същ URL в браузъра дава подходящо съдържание. Също така тя се появява само на някои преводи на други не. Може би това е нещо с кеша - ние ще се върна към него след кеш изтича и проверите ли е някои от съществуващите въпрос или просто кеширани история.

За връзки - да те трябва да бъдат seo'd URL адреси. Моля, кажете, каква е стойността за настройка "директория Форум".

Snake
16-04-10, 19:26
Трябва да бъде въпрос на кеш, всички нови преведени RSS каналите са вече 100% OK, благодаря ви.

Snake
20-04-10, 13:24
ОК, така Проблемът е, фуражи, преведени преди тази корекция все още има грешки и погрешно URL адреси, SEO.

Как мога да изтрия стар кеш емисии, така нова емисия с корекции на грешки могат да работят.

Благодаря.

vBET
21-04-10, 02:27
Това трябва да стане автоматично - RSS кеш времето се измерва в минути, а не в дни ... Аз не знам /, където Еврофутбол позволява да изчистите RSS кеш ръчно. Yoou може да се опита да го настроите да ниска стойност (като 1 минута), когато правите тестове, и след това се върнете към предишната.

Както написах, не трябва да се кешира за толкова дълго време. Моля, уверете се, че търсите на действителните канал изход, не кешира на ваша страна (както е в кеша на браузъра). Моля да ми дадете URL на RSS, който все още не е вярна - аз ще го проверя на моя страна. Ако ще бъде необходимо, ние ще погледнем за бъг, но нека първо проверка се, тя наистина съществува.

Също така, моля да ни изпратите първите 2 правила за vBET и уверете се, че сте задали за вашия нов форум директория / форуми в vBET конфигурация.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1