PDA

View Full Version: Решени Издаване между vBET и vBMail.

Taurus
10-07-11, 01:28
Има проблем между vBET и vBMail (http://www.dragonbyte-tech.com/vbecommerce.php?do=purchase&act=product&id=107) от DragonByteTech.

Можете да видите конец ми за този проблем тук:

[Автоматични 4.1.x] групи от vBET. (Http://www.dragonbyte-tech.com/threads/4174-Usergroups-by-vBET).

Как мога да добавям Потребителска vBET на този мод? Или мога да просто премахнете потребителски групи vBET напълно?

Благодаря!

EDIT: Съжалявам, но не съм сигурен дали ще можете да видите, че конеца. Проблемът е, че този мод (vBMail) изтегля потребителски групи от официалния кеш потребителска група, масив и очевидно vBET не. Така че сега допълнителни потребителски групи vBET не се добавя към този мод за конфигуриране, и тогава не може да създаде пощенски списъци правилно.

Taurus
11-07-11, 02:18
Наистина имам нужда от някаква помощ тук, моля.

vBET
11-07-11, 02:38
Здравейте,

Аз бях в състояние да видят своите резба (но не са включени снимки). Моля, имайте предвид, че всички групи се съхраняват, тъй като те Предполагам, че в Еврофутбол таблици. Както разбирам, вие не видите тези в vBMail - това е тяхната бъг. Те предполагам, за да предприемат всички съществуващи групи. Вместо това те ограничават показани групи някакво подмножество от съществуващите потребителски групи (подмножество, включени в кеш). Те просто трябва да го промени и да се покаже всички съществуващи потребителски групи. Това не е вярно, че те не могат да направят нищо - те може просто да вземе всички съществуващи потребителски групи;)

vBET тук е чиста - не променя нищо в архитектурата на Еврофутбол - vBET групи се съхраняват само същия начин, както всички други потребителски групи. Всеки може да го вземете, ако просто да попитам за всички съществуващи потребителски групи. Всякакви промени в vBET няма да реши проблема си, защото в случай, когато ще има и други нови потребителски групи, които не са съхранявани в кеша на вашия проблем ще се върна. Те трябва да промени начина на вземане на потребителски групи. Особено, че като си представям, като само групи от кеша засега няма видим ефект върху производителността на всички.

Можете да се свържете с нас с автори на мода, ако мислите, че това ще помогне и те искат да обсъди въпроса.

Смятате ли, все още се нуждаят от нашата помощ тук? :)

Taurus
11-07-11, 12:28
Въпросът тук е фактът, че вътре в потребителска група, настройките от vBET Това Потребителска група не е "Забранен" група "е," Не ", като по този начин се допуска, е забранен потребителска група. Поради това тези потребителски групи не са включени в анкети Пощенски vBMail.

Аз не съм сигурен защо трябва да зададете всички тези потребителски групи, като забранени?? (С промяната на тази настройка "Да", тя работи перфектно.)

vBET
11-07-11, 12:49
Велики - така че е vBET бъг! Ние не се обърне внимание за такава колона. Аз ще го проверя точно сега. Кажи от нас благодарение на автора на мода:)

vBET
11-07-11, 14:05
Решен и ще бъде включен в следващата версия.

За бързо решение на проблема, моля:
1. Отворете всеки клиент на MySQL и вход към вашата база данни Еврофутбол
2. Изпълнява заявка (добавите префикс на таблицата, ако го използвате):

UPDATE usergroup SET genericoptions=32 WHERE description LIKE 'vbet_%'
3. Отидете до Admin CP -> Потребителски групи -> Потребителска мениджър
4. Кликнете върху Go, за да редактирате някои потребителска група (без значение кой)
5. Щракнете върху Актуализиране без никакви промени.

Моля, имайте предвид, че последните 3 стъпки, за да предизвика Еврофутбол кеш на опресняване (възстановяването на редиците, разрешения и т.н.). Можете да видите, че работи ще Admin CP -> Users -> View Изгонени потребители. Преди промени, които ще видим там всички vBET потребителски групи. След промените vBET потребителски групи ще изчезне от екрана.

Taurus
11-07-11, 14:14
1. Отворете всеки клиент на MySQL и вход към вашата база данни Еврофутбол

Мога ли да не работи това от моя АКТБ?

Поддръжка> Execute SQL Query

vBET
11-07-11, 18:31
Мога ли да не работи това от моя АКТБ?

Поддръжка> Execute SQL Query

Аз не виждам проблем - Достатъчно е всеки клиент MySQL.

Taurus
11-07-11, 18:41
OK благодарение. Само един въпрос, моля.

В тази заявка, къде щях да добавите префикс си? Която е Vb

Благодаря

vBET
11-07-11, 18:47
В предната част на името на таблицата така: vb.usergroup

Taurus
13-07-11, 05:09
Благодарение Михал. Той е работил.

vBET
13-07-11, 13:43
Велики:) Насладете се vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1