PDA

View Full Version: Решени Как да инсталирате vbet с photopost

bcraytor
15-02-11, 10:09
Имам проблеми с инсталирането на VBET с photopost, въпреки че са се опитали нотки в предишните постове.

Имам Еврофутбол инсталирани в / Начало / хххх / public_html и photopost в / Начало / хххх / public_html / photopost. Преводът знамена се появяват във photopost форум, но щракнете върху тях води до грешка 404. Можете ли да ми ясни инструкции относно създаване VBET да работи с тази. Аз също имам photopost преглед и photopost обяви при подобни директории public_html / преглед и public_html / обяви.

Youngster
18-02-11, 23:46
Здравейте, аз ще се опитам да ви помогне, може да ми даде линк към вашия форум и ще провери всички нещо и да даде съвети как да отидат всички неща.

kamilkurczak
02-03-11, 09:13
Без отговор - решен, ако не, моля, пишете тук и аз ще отворя тази тема отново. Благодаря

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1