PDA

View Full Version: Да обяснят Деинсталацията.

Taurus
28-10-10, 20:42
Можеш ли моля да ми дадете стъпка по стъпка инструкции за деинсталиране. Също така, има ли начин да се отървете от езиковите кодове, които ще бъдат оставени в мнения след деинсталацията?

Благодаря.

kamilkurczak
29-10-10, 10:00
За да деинсталирате vBET:
1. Трябва да редактирате вашите файлове vbseo оригиналната версия
само качване на файлове от вашия пакет vBSEO
форум / vbseo / включва / functions_vbseo_createurl.php и
форум / vbseo / включва / functions_vbseo_url.php

2. редактирате ви. Htaccess файл. просто да изтриете всички vBET правила
3. изключите vBET в система Plug-in & Продукти

да изтриете таговете [Lang] добавени от ръка - трябва да я изтриете с ръка или ..
можете да се опитате да използвате някои MySql заявка от PhpMyAdmin си, за да редактирате този текстове с [Lang] вътре.

Taurus
29-10-10, 11:42
Благодаря. Имам хиляди постове с езикови тагове, така че го прави с ръка на въпроса. Мога ли да ми дадете заявка MySQL, имам нужда да тече?

kamilkurczak
29-10-10, 12:17
хммм аз никога не го е направил.
Тук имате MySQL заявка да "предприемат" всички мнения с [Lang =] таг:
- ИЗБЕРЕТЕ pagetext от "пост", където pagetext ПОДОБНИ "% [Lang =%"
Как да изтриете това Lang? Аз не искам да навредят на вашето мнение,

kamilkurczak
29-10-10, 12:46
И така, имате заявка да предприемат всички мнения с Lang вътре и ако искате - можете да го редактирате на ръка.
ако го редактирате на ръка, все още ще има мнения в друг език освен английски.
(Без информация за езика)

не можем да го направим за вас автоматично, защото Google не са съгласни да кешират превод резултати за прекалено дълго време е забранено да провеждат техните преводи в базата данни, по-дълъг от 15 дни.
Така че, ако искате да има мнения на английски език - трябва да го преведат "на ръка"
Благодаря

Taurus
29-10-10, 13:00
Разбирам това. Всичко, което искам, е да се отървете от таговете на Ланг. Това е ОК, ако езици са написали оригинален език.

kamilkurczak
29-10-10, 13:03
Аз съм всеки PHP скрипт, който можете да използвате на вашия сървър за изтриване на тагове, така че трябва да го направите на ръка. съжалявам

Taurus
29-10-10, 13:12
Камил, как мога да го направя на ръка човек? Тя е хиляди мнения! Дали е възможно да се намери, моля?

vBET
29-10-10, 19:28
Ако наистина има хиляди постове, написани на различни езици, тогава аз се съветват да се изчака поне няколко дни и изчака реакцията на вашите потребители на факта, че сега те трябва да пишат на един език.

Както и да е - премахването на vBET BBCodes ще изискват PHP скрипт. Ние ще изготвим такива. Моля, изчакайте няколко дни за него (сега е уикенд и след това почивка). Тъй като не е нещо спешно се надявам, че малко го забави е приемливо за вас:)

Камил - моля да подготвят такива PHP скрипт и PM Телец. Също така го добавите в vBET пакет в директория инструменти.

Телец - за безопасност, преди да използвате скрипта, моля:
1. затворете форум
2. направи пълен бекъп на DB

След като го използвате:
1. проверка на някои нишка, знаете, че е с BBCodes vBET
2. отворите вашия форум отново, ако всичко Уен добре или възстановяване на БД от резервно копие и да се свържете с нас, ако не.

Камил - моля, включват обучение, използване на скрипт като коментар.

Taurus
07-11-10, 16:38
Аз съм все още чакат за този скрипт. Всяка актуализация, моля?

kamilkurczak
08-11-10, 10:13
Здравейте Телец
Ти ми писа преди PM миналата седмица, че ще бъде все още използват vBET, така че аз
Преместих задача за по-късно. Имате ли нужда от нея все още?

Taurus
08-11-10, 10:15
За съжаление правя Камил. Аз съм просто имат много проблеми с това. Моля да ме уведомите, когато ще можете да го направите. Благодаря ви много!

kamilkurczak
08-11-10, 13:30
ОК, така ли да направя тази тема ", за да обясни" отново

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1