View Full Version: Да обяснят Деинсталацията.
Можеш ли моля да ми дадете стъпка по стъпка инструкции за деинсталиране. Също така, има ли начин да се отървете от езиковите кодове, които ще бъдат оставени в мнения след деинсталацията?
Благодаря.
kamilkurczak
29-10-10, 10:00
За да деинсталирате vBET:
1. Трябва да редактирате вашите файлове vbseo оригиналната версия
само качване на файлове от вашия пакет vBSEO
форум / vbseo / включва / functions_vbseo_createurl.php и
форум / vbseo / включва / functions_vbseo_url.php
2. редактирате ви. Htaccess файл. просто да изтриете всички vBET правила
3. изключите vBET в система Plug-in & Продукти
да изтриете таговете [Lang] добавени от ръка - трябва да я изтриете с ръка или ..
можете да се опитате да използвате някои MySql заявка от PhpMyAdmin си, за да редактирате този текстове с [Lang] вътре.
Благодаря. Имам хиляди постове с езикови тагове, така че го прави с ръка на въпроса. Мога ли да ми дадете заявка MySQL, имам нужда да тече?
kamilkurczak
29-10-10, 12:17
хммм аз никога не го е направил.
Тук имате MySQL заявка да "предприемат" всички мнения с [Lang =] таг:
- ИЗБЕРЕТЕ pagetext от "пост", където pagetext ПОДОБНИ "% [Lang =%"
Как да изтриете това Lang? Аз не искам да навредят на вашето мнение,
kamilkurczak
29-10-10, 12:46
И така, имате заявка да предприемат всички мнения с Lang вътре и ако искате - можете да го редактирате на ръка.
ако го редактирате на ръка, все още ще има мнения в друг език освен английски.
(Без информация за езика)
не можем да го направим за вас автоматично, защото Google не са съгласни да кешират превод резултати за прекалено дълго време е забранено да провеждат техните преводи в базата данни, по-дълъг от 15 дни.
Така че, ако искате да има мнения на английски език - трябва да го преведат "на ръка"
Благодаря
Разбирам това. Всичко, което искам, е да се отървете от таговете на Ланг. Това е ОК, ако езици са написали оригинален език.
kamilkurczak
29-10-10, 13:03
Аз съм всеки PHP скрипт, който можете да използвате на вашия сървър за изтриване на тагове, така че трябва да го направите на ръка. съжалявам
Камил, как мога да го направя на ръка човек? Тя е хиляди мнения! Дали е възможно да се намери, моля?
Ако наистина има хиляди постове, написани на различни езици, тогава аз се съветват да се изчака поне няколко дни и изчака реакцията на вашите потребители на факта, че сега те трябва да пишат на един език.
Както и да е - премахването на vBET BBCodes ще изискват PHP скрипт. Ние ще изготвим такива. Моля, изчакайте няколко дни за него (сега е уикенд и след това почивка). Тъй като не е нещо спешно се надявам, че малко го забави е приемливо за вас:)
Камил - моля да подготвят такива PHP скрипт и PM Телец. Също така го добавите в vBET пакет в директория инструменти.
Телец - за безопасност, преди да използвате скрипта, моля:
1. затворете форум
2. направи пълен бекъп на DB
След като го използвате:
1. проверка на някои нишка, знаете, че е с BBCodes vBET
2. отворите вашия форум отново, ако всичко Уен добре или възстановяване на БД от резервно копие и да се свържете с нас, ако не.
Камил - моля, включват обучение, използване на скрипт като коментар.
Аз съм все още чакат за този скрипт. Всяка актуализация, моля?
kamilkurczak
08-11-10, 10:13
Здравейте Телец
Ти ми писа преди PM миналата седмица, че ще бъде все още използват vBET, така че аз
Преместих задача за по-късно. Имате ли нужда от нея все още?
За съжаление правя Камил. Аз съм просто имат много проблеми с това. Моля да ме уведомите, когато ще можете да го направите. Благодаря ви много!
kamilkurczak
08-11-10, 13:30
ОК, така ли да направя тази тема ", за да обясни" отново
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):