View Full Version: Решени Форум уведомление двойна или тройна публикуване?
Simon Lloyd
07-10-10, 11:11
Здравейте, тъй като vBet инсталиран, когато нова тема получава уведомление е изпратено до хора във форума, за да го получи (AdminCP> Форуми и Модератори> Forum Manager> Който и форум> Кой трябва да получите имейл за нова тема) Проблемът е, че сега е изпращането на уведомлението понякога два пъти, понякога 3 пъти, така че е доста досадно за получателите.
Мога да ви помогна?
Поздрави,
Саймън.
kamilkurczak
07-10-10, 13:53
Мога ли да го тествате на вашия форум? Аз ще направя нов тест, конци, за да го проверите.
Simon Lloyd
07-10-10, 14:06
Разбира се, нека ми сложи си имейл адрес в раздел "Кой получава електронна поща" на форум, маркирани като "Общи"
Аз вече са влезли contact@vbenterprisetranslator.com като имейл, за да изпратите за всеки пост или нишка, вписани в Общото Дискусионен форум: 0
kamilkurczak
07-10-10, 14:35
Бях на сайта си и направих нова тема и след всичко е наред.
опитайте се да го: тест резба (http://www.thecodecage.com/forumz/fun-forum/208004-test-thread.html # post741126)
как мога да се възпроизвеждат този въпрос? може да ви го обясня?
Simon Lloyd
07-10-10, 15:07
Е публикувал в тази нишка, сте били в грешен форум:)
kamilkurczak
07-10-10, 15:16
Не мога да го намеря. Можете ли да поставите линк към този форум. тук.
Благодаря
Simon Lloyd
07-10-10, 15:19
Просто се нова резба / тема тук Общи приказки (http://www.thecodecage.com/forumz/general-discussion/)
kamilkurczak
07-10-10, 15:25
ОК направих нова тема и няколко мнения без проблем. Ако се направи една длъжност - Имам само едно съобщение на моя имейл, така че какво не е наред?
Simon Lloyd
07-10-10, 15:27
аз също направи тестово съобщение в този форум ли друг от моя конец?
BTW публикацията си остава, написани на полски език?
Simon Lloyd
07-10-10, 16:10
Камил 1 минута преди и създаде още 2 теми, така най-много трябва да има само 2 имейли от две различни нишки, маркирани за вас. :)
kamilkurczak
07-10-10, 18:40
и аз имам само две електронни писма. :) Всичко е добро, не може да бъде ваш възпроизвежда въпрос, така че мисля, че всичко е наред.
Simon Lloyd
07-10-10, 20:43
A потребител току-що публикува и както аз и моите модераторите уведомлението два пъти!, Това е само настъпили след инсталиране на vBet.
Simon Lloyd
07-10-10, 20:45
Ще добавите имейла си в нашия форум, който дава уведомлението, ако се публикуване Еврофутбол няма да ви даде нотификация за собствения си пост, аз ще публикуваме съобщение и да видим, ако получите само един имейл:)
Simon Lloyd
07-10-10, 20:51
Просто е публикувал и получиха 6 уведомления .... щеше да е прекалено!
Simon Lloyd
07-10-10, 20:54
тя може да бъде нещо общо с код таговете?
kamilkurczak
07-10-10, 21:02
Ок, забелязах, че. Можете ли да обясните как да добавите имейл форум? Ще се опитам да го възпроизвежда върху моя тест форум.
Simon Lloyd
07-10-10, 21:11
Направих в първи пост http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/5289-post1.html
kamilkurczak
07-10-10, 21:12
Добре, благодаря за това. Сега ще се опитам да възпроизвежда този въпрос на моя тест форум и да го оправи!
:)
Simon Lloyd
07-10-10, 21:14
Благодаря, но тя може да бъде нещо общо с моя код тагове или HTML бутона за подчертаване на кода.
Чувствайте се свободни да търсите чрез шаблони / файловете, които имат достъп както до
Simon Lloyd
07-10-10, 21:15
Просто има нов пост в този форум, но само едно уведомление, но те не са използвали тагове Конвертиране сортирани и филтрирани лист, за да HTML
Simon Lloyd
07-10-10, 21:35
Изглежда, че си случаен, както аз току-що са написали 2 различни мнения, с 2 различни тагове и само едно уведомление всеки??
Simon Lloyd
07-10-10, 21:37
Трябва да отидете в леглото, сега в 5 ч. сутринта: (
kamilkurczak
08-10-10, 10:05
Аз го тествали на моя тест форум и не мога да го възпроизвежда.
Вероятно това е конфликт vBET с други Министерството на отбраната.
Можете просто да го проверите. Какво трябва да направя?
1. vBET трябва да бъде активирана.
2. изключите всички модове (един по един) и се опитайте да намерите на този въпрос отново. Ако някой мод е да забраните и не можете да възпроизведете проблема - имаме конфликт. (Защото, когато този мод е разрешен - въпрос съществуват)
Simon Lloyd
08-10-10, 10:08
Моите VBA тагове наричат PHP файл за замяна на думи и фрази, аз само да си представите си, че!
kamilkurczak
08-10-10, 10:55
Сигурни ли сте, че когато vBET ви е забранено не могат да се възпроизвеждат този мод?
От кои мод VBA тагове, които са?
Simon Lloyd
08-10-10, 11:43
Сигурни ли сте, че когато vBET ви е забранено не могат да се възпроизвеждат този мод?
? От кои мод VBA тагове, които са много сигурен:), то никога не се е случило, преди да направи промени за vbet в шаблони и PHP файлове или инсталиране vbet - преди получаване на vbet всичко е добро.
Simon Lloyd
08-10-10, 11:44
Защо не остави отворен въпроса за сега и аз ще се следи колко мнения причина и, които BBCode, ако има такива били използвани тогава докладва каже вторник?
Simon Lloyd
08-10-10, 12:06
Изтриване на всички Tet съобщения на моя форум за сега:) ние ще се възобнови във вторник.
kamilkurczak
08-10-10, 12:08
ОК, така че аз чакам за отговор до вторник:)
Благодаря
Simon Lloyd
12-10-10, 09:16
Hi Камил, благодаря за чакане, за последните няколко мнения, ние сме имали (не са много), уведомлението публикуват само веднъж (които ще са получили уведомление за прекалено), така че давай напред и са маркирали този решен, ако ние се получи добър още няколко мнения, както и да се случва отново и ще ги документ и да запишете списъка за вашия изпит:)
kamilkurczak
12-10-10, 12:00
Благодаря за вашия отговор. решен.
Simon Lloyd
12-10-10, 22:15
За съжаление не са решени: (, просто имаше пост точно сега тук Изпратете съобщение на базата на датата - Кодексът форуми Кейдж (http://www.thecodecage.com/forumz/members-excel-vba-programming/208038-send-email- базирани date.html) изпрати четири уведомления
kamilkurczak
15-11-10, 10:38
Здравейте,
Забелязахте ли отново този въпрос?
Аз съм искал да подчертая, че потребителите на моя форум също се оплакват за получаване на повече от един (до 6), електронна поща уведомления за една и съща записан нишка. Това определено е бъг някъде-I ще погледнем на какво код може да го причинява.
Странното нещо е, че това се случва повече или по-малко произволно.
kamilkurczak
17-11-10, 17:31
ОК аз ще се опитам да го възпроизвежда върху моя тест форум
Здравейте:)
Има още един тест, може да опитате - просто премахнете всички recipents потвърждения в AdminCP и да остави само една - да се провери, направете все още произволно получи няколко съобщения и да пиша тук за това:)
Тема темп. решени поради никакъв отговор и невъзможността да се възпроизвеждат сега
Simon Lloyd
25-11-10, 19:13
mateuszr, тя все още се случи, ние просто живеем с него за сега, и той е случаен, няма модел.
и не се опитате тази възможност само с един получател?
ние просто живеем с него, за nowit изглежда искате все още живеят с нея - аз ви попитах за това последното изменение на дълго време преди и все още няма отговор ...
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):