Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Якія моды павінны быць падтрыманы vBET?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Default Якія моды павінны быць падтрыманы vBET?

Лепшы адказ - ўсё магчыма

Вядома, многія моды не мае патрэбы ў інтэграцыі. Але кожная мода, якая дасць магчымасць напісаць некалькі відаў паведамленняў, або будуць выкарыстоўваць паведамленні назвы будуць патрэбныя некаторыя інтэграцыі.

Якія моды вы думаеце, мы павінны інтэгравацца ў першую чаргу?

Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-11-09 у 22:42.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    21

Вялікае дзякуй, што вы яе інтэграцыі з vBADynamics. Я выкарыстоўваю яго на маім форуме, які вы, верагодна, ужо бачылі. Я стараюся збіраецца ў гэтым раздзеле, з перакладам на але ён вяртае мяне назад на галоўную старонку. Я збіраўся прасіць вас аб гэтым, але было лянота і забыўся. У мяне ёсць каля 250k + размясціць у тым, што мода так было б выдатна, калі б, што можа быць інтэграваны з vBET.

Я таксама хацеў бы прапанаваць PhotoPost PHP Photo Sharing Галерэя з інтэграцыяй форуму VBulletin. Ну, Ёсць шмат фатаграфій, але я хачу членаў па крайняй меры, мець магчымасць чытаць каментары на сваёй роднай мове. У цяперашні час яна вяртае на хатнюю старонку, калі я спрабую прагледзець, пераклады яго.

Дзякуй!

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Я б хацеў, каб гэта работнік, каб быць падтрыманы: CYB - Чат

Гэта было б добра, калі ўсе паведамленні, змест будуць перакладзены, а таксама. Я не ведаю, калі гэта магчыма, але я прашу.

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    75

CYB - Пашыраная статыстыка

Пачатковец m_k's Avatar
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    7

ёсць мод усталяваны і працуе, але не ясна, ці ёсць які-небудзь спосаб яго работы з маімі двума асноўнымі убудовамі, PhotoPost vBGallery v2.5 і vBadvanced Каталог спасылак v3.2.0

хто-небудзь яшчэ ёсць якія-небудзь поспеху з любой з гэтых яшчэ?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    7

vbadvertise, і ўсе прадукты, зробленыя vbcredits. я думаю, як бізнес вы зможаце скарыстацца знаходжання ўстойлівых партнёраў у VBulletin экасістэмы для працы з. я думаю, vbcredits можа адказваць усім патрабаванням, яны былі вакол некаторы час цяпер і робяць выдатныя прадукты. рэкламны модуль, у прыватнасці, будуць запатрабаваныя для перакладу.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    34

vbolg версіі 2.0.2 і вышэй
    таксама
    гэты вялікі адон:
    Спасылкі і файлы для загрузкі менеджэр
    Спасылкі і файлы для загрузкі Manager - vBulletin.org форум

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Прывітанне, галоўны модов мы выкарыстоўваем;
    В. Б. крэдытаў люкс
    В. Б. букмекер
    PhotoPost пра-Я бачу, ён працуе! Вялікі
    Турніры і лесвіцы
    мікра-бюлетэнь

Я быў звязаны з імі, але не можа выкарыстоўваць спасылкі тут. Ці ёсць у гэтых ўсе выдатна працуе з VB прадпрыемствы? Калі так, то я куплю В. Б. Прадпрыемства сёння!

Ой прабачце, я выкарыстоўваю VBulletin 4.0.5
    Апошні раз рэдагавалася El Caballo; 18-09-10 у 14:45. Прычына: Я выкарыстоўваю VBulletin 4 прашу прабачэння

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад El Caballo View Post
    Прывітанне, галоўны модов мы выкарыстоўваем;
    В. Б. крэдытаў люкс
    В. Б. букмекер
    PhotoPost пра-Я бачу, ён працуе! Вялікі
    Турніры і лесвіцы
    мікра-бюлетэнь

Я быў звязаны з імі, але не можа выкарыстоўваць спасылкі тут. Ці ёсць у гэтых ўсе выдатна працуе з VB прадпрыемствы? Калі так, то я куплю В. Б. Прадпрыемства сёння!

Ой прабачце, я выкарыстоўваю VBulletin 4.0.5
    Прывітанне. Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы падтрымліваем vB4 Нават пры Выданне Suite (так блогі і CMS таксама!)

Аб вашых убудоў. Не магу сказаць канчаткова ў гэты момант робіць усё будзе працаваць без дадатковай інтэграцыі, але ўлічыце, што большасць убудоў работ без якіх-небудзь дадатковых крокаў інтэграцыі. Дадатковая інтэграцыя патрабуецца толькі ў асаблівых выпадках, напрыклад, старонкі цалкам спароджаныя мод, які не падтрымлівае global_complete кручок, або мода, якая стварае старонак за межамі форум каталог, у URL-адрасе.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •