Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: Који модови треба да буде подржан од стране вБЕТ?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Који модови треба да буде подржан од стране вБЕТ?

Најбољи одговор је - све могуће

Наравно, многи модови не треба било какву интеграцију. Али сваки мод који ће омогућити да пишу неке врсте порука, или ће користити наслове порука ће морати неке интеграције.

Који модс мислите да треба да се интегришу први?

Dajte nam nagoveštaj i vaš forum će biti potpuno integrisan sa vBET mnogo brže!
    Последњи изменио vBET; 16-11-09 U 22:42.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    21

Хвала вам много што сте га интеграције са вБАДинамицс. Да га користим на свом форуму, који сте вероватно већ видели. Трудим се дешава у том делу са преводом на већ да ме враћа на почетну страницу. Био сам гонна питати о томе, али је превише лењ и заборавио. Имам око 250к + порука у том Министарству одбране, тако би било сјајно ако се то може се интегрисати са вБЕТ.

Такође бих желео да сугерише ПхотоПост Фото галерија Размена са СМФ форум интеграције. Па, има доста слика тамо, али ја желим да чланови бар бити у стању да прочитате коментаре на свом језику. Тренутно, она поново преусмерава на почетну страну ако покушате да погледате преводе од тога.

Хвала!

Волео бих да се то хацк да буду подржане: Циб - ЦхатБок

То би било лепо да све поруке садржаја бити преведен као добро. Не знам да ли је то могуће, али ја питам.

Циб - Напредна статистика

МиМ теам Почетник m_k's Avatar
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    7

добио мод инсталиран и ради, али није јасно да ли постоји неки начин да се то ради са мојим два главна додатке, ПхотоПост вБГаллери в2.5 и вБадванцед Директоријум линкова в3.2.0

било ко други имали среће са било које од ових још увек?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    7

вбадвертисе, и сви производи од стране вбцредитс. Мислим да као пословну ћете имати користи од проналажења стабилног партнера у вБуллетин екосистема за рад. Мислим да вбцредитс може уклапа рачун, они су око већ неко време и да одличне производе. рекламирање модул посебно ће бити у потражњи да се преведе.

вболг верзију 2.0.2 и изнад
    такође
    овај велики аддон:
    Линкови и Довнлоад Манагер
    Везе и Довнлоад Манагер - вБуллетин.орг форум

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    13

Здраво, главни модова које користимо су:
    ВБ кредита Делуке
    ВБ Кладионица
    ПхотоПост про-видим да је ради! Велики
    Турнири и лестве
    микро билтен

Имао сам везе са њима, али не могу да користе линкове овде. Да ли ови све одлично ради са ВБ предузећа? Ако је тако, ја ћу купити ВБ предузећа данас!

Упс сорри, ја користим 4.0.5 ВБуллетин
    Последњи изменио El Caballo; 18-09-10 U 14:45. Разлог: Ја користим ВБуллетин 4 жао

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би El Caballo View Post
    Здраво, главни модова које користимо су:
    ВБ кредита Делуке
    ВБ Кладионица
    ПхотоПост про-видим да је ради! Велики
    Турнири и лестве
    микро билтен

Имао сам везе са њима, али не могу да користе линкове овде. Да ли ови све одлично ради са ВБ предузећа? Ако је тако, ја ћу купити ВБ предузећа данас!

Упс сорри, ја користим 4.0.5 ВБуллетин
    Хи. Имајте на уму да ми подржавамо вБ4 Чак и са Издаваштво Апартман (тако блогови и ЦМС превише!)

О Вашем додатака. Не могу дефинитивно рећи у овом тренутку не све ће радити без додатног интеграције, али имајте на уму да већина плугинова ради без икаквих додатних корака интеграције. Додатне интеграција је потребна само у посебним случајевима, као што су странице у потпуности створена под одбране који не подржава глобал_цомплете кука, или мод који ствара странице изван форуму директоријум у УРЛ.

Takođe možete samo da proverite da li će se neki problemi pojaviti pomoću vBET besplatne verzije. Mnogo je sporije, ali жe vam pokazati da problemi postoje. A nakon toga možete kupiti brže plaćenu verziju sa puno dodatnih funkcija

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •