Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Перш чым купіць

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    8

Default Перш чым купіць

Прывітанне там,
    Пасля я спрабаваў Версія: 2.3.1 на маёй тэставай форум, і я атрымаў increadable вынікі павелічэння трафіку
    1000 да 10000 менш чым за 20 dayes і я вырашыў купіць поўную версію з усталёўкай.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough тэст форум знойдзенай 250 Мб, але гэта робяць многія probloplems да свайго сервера, тое, што аб маім форуме, які складае больш за 4 Гб.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    так што, я збіраюся пераехаць з гэтага сервера
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Да гэтага

Intel Dual Quad Core E5620
    24 Гб аператыўнай памяці DDR3 (Triple канала памяці)
    300 ГБ х 2 SAS 15000 RPM

І мой першы пытанне, ці дастаткова гэтага, ці не?

Я гляджу гэты форум
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    і я лічу, ад 40000 - 90000 індэксавацца URL для кожнага мовы так, як
    вялікая мая база дадзеных будзе?

Ці мае перакладаць блог?

У мяне ёсць ліцэнзаваныя vBSEO, але яшчэ не uppgrade да V 3.5, якая ваша recomindation?

Ці ёсць спецыяльныя настройкі для падачы спытаць цэнтраў апрацоўкі дадзеных раней?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень. Звярніце ўвагу, што камерцыйная версія vBET хутчэй, чым вольным (аптымізаваныя алгарытмы, кэш, малюнкі ...). Так што калі вы ўжо карыстаецеся вольным, дык рэсурсы сервера напэўна будзе дастаткова для платны.

vBET падтрымлівае блогі на vB4. У выпадку vB3.8 мы не ў стане цалкам падтрымлівае Шматмоўны супольнасці, паколькі vBulletin не падтрымлівае блог, там больш (гл. тут для падрабязнасьцяў) - Так пісаў у розных мовах, што не падтрымліваецца ў vB3.8 блог. Я не ўпэўнены, робіць пераклад працуе там, але мяркую, што павінны - вы можаце папрасіць карыстальнікаў (гл. спасылку).

Я рэкамендую абнавіць vBSEO да 3,5. Мы пацвердзілі, што пытанне перасылак цыкл пад vBET 3.3.4 і 3.3.2 vBSEO - ён вырашае сам пасля vBSEO абнаўлення да 3,5

Калі ў вас ёсць якія-небудзь пытанні - калі ласка, проста спытайце. Мы з радасцю дапаможам Вам

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2011 г.
    Паведамленняў
    2

прывітанне Vbet, можа AdSense быць выключаны і выкарыстоўваць свой уласны textads у камерцыйнай версіі, дрэнна будзе купляць бліжэйшыя пару тыдняў.
    дзякуй

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2011 г.
    Паведамленняў
    2

прывітанне Vbet, можа сцягі быць змешчаны ў загаловак, як у дэма-версіі, а таксама выпадальнае меню

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад nic333 View Post
    прывітанне Vbet, можа AdSense быць выключаны і выкарыстоўваць свой уласны textads у камерцыйнай версіі, дрэнна будзе купляць бліжэйшыя пару тыдняў.
    дзякуй
    AdSense выходзіць за рамкі vBET - гэта залежыць ад вас, ці ёсць у вас атрымалася ці не. Таксама вы можаце мець яго уключаным для нармальнага старонак і пакласці што-то яшчэ для перакладу старонак - для гэтага запатрабуецца простая мадыфікацыя шаблону, які ўключае ў сябе рэкламу.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад nic333 View Post
    прывітанне Vbet, можа сцягі быць змешчаны ў загаловак, як у дэма-версіі, а таксама выпадальнае меню
    Так. У вас ёсць асобны пункт, дзе змясціць выпадальнага меню і сцягі ў радку. Так што вы бачыце на нашым форуме ад канфігурацыі - не трэба рабіць ніякіх змен (для стандартнага шаблону і шаблоны, якія маюць стандартныя гаплікі шаблон - так у зроблена належным чынам VBulletin).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •