Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Дзякуй за vbet але я заўважаю нейкія дзіўныя праблемы з cmps_index старонку

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    17

Default Дзякуй за vbet але я заўважаю нейкія дзіўныя праблемы з cmps_index старонку

Дзякуй за vbet але я заўважаю нейкія дзіўныя праблемы з cmps_index старонцы.
    У мяне ёсць cmps_index.php стар перайменаваны ў bindex.php. Але калі я спрабую націснуць trnalstor напрыклад арабская, ён паказвае, як выразаць спасылкі

якія, як мяркуецца, павінны быць

І гэта аднолькава для ўсіх перакладаў. Што мне зрабіць, каб выправіць гэтую памылку. дзякуй загадзя.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

vBET скарачэнняў index.php з URL, - вось чаму ў вас ёсць гэтая праблема. Для хуткага рашэння, калі ласка:
    1. Рэдагаваць файл / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Замяніць на:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Калі ласка, пацвердзіце, што гэта дапамагае. Мы будзем уключаць яго ў наступны рэліз так што вы будзе спакойна пра гэта падчас абнаўлення

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    17

Я памыляюся. Гэта арыгінальная index.php перайменаваны ў bindex.php і мой cmps_index.php быць index.php.
    Мой перакладчык ў index.php (першапачаткова cmps_index.php), здаецца, працуе нармальна, але bindex.php (першапачаткова index.php) не працуе.

І я не магу знайсці гэты код у файле / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    калі (ложь! == strpos ($ адрас, 'index.php') & & ілжывы === strpos ($ адрас, '/ архіў /')) {
    $ Адрас = str_replace ('index.php','',$ адрас);
    }
    Гэта тое, што я маю на / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    калі ($ індэкс = strpos ($ адрас, 'index.php')) {
    $ Адрас = str_replace ('index.php','',$ адрас);
    }
    Прашу адказаць як мага хутчэй.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК - гэта код, які вы знайшлі гэта адзін. Я даў табе код ад версіі яшчэ не выпушчаны. Але не выкарыстоўваць яго - таму што пытанне яшчэ сёе-тое, што Вы апісалі ў першую чаргу.

Аб рэальнай праблемай. Па-першае - пераканайцеся, што ён не зрабіў некаторыя налады vBSEO (як карыстацкія перапісаць ці што-то).

Калі вы будзеце ўпэўнены, што гэта не vBSEO, то, калі ласка, PM ваш URL форум і дэталі доступу да панэлі адміністратара, vBSEO ср і FTP - нам прыйдзецца праверыць яго на месца.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Таму што ён пайшоў у PM - для пацверджання можа быць зачынены пытанне?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма пацверджання - закрыццё пытання. У выпадку, калі ён будзе актыўным адкажыце тут і ён будзе зноў адкрыты.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •