[РАЗДЗЕЛ START] showthread [8,258.2 Kb Mem выкарыстоўвацца] [66382 з (66382 с)]
Фатальная памылка: Заклік да нявызначаным vbet_vbseo_filter_replace_text функцыі () у .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php на лініі 43
[РАЗДЗЕЛ START] showthread [8,258.2 Kb Mem выкарыстоўвацца] [66382 з (66382 с)]
Фатальная памылка: Заклік да нявызначаным vbet_vbseo_filter_replace_text функцыі () у .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php на лініі 43
Дзякуй за ўвагу - мы сумуе па гэтым пытанні, паколькі карта сайта інтэграцыі наш наступны крок. Вельмі праект рашэння - калі ласка, адкрыйце файл карты сайта, які генеруе паведамленне пра памылку і дадаць туды гэты код:
Дадайце яго ПАСЛЯ:Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Калі ласка, паведаміце нам зрабілі гэта дапаможаPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
Апошні раз рэдагавалася vBET; 17-03-10 у 18:30. Прычына: выпраўленыя інструкцыі
Warning: require_once (DIR / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-раз]: Не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php ў радку 2
Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца 'DIR / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes ') у / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php ў радку 2
Апошні раз рэдагавалася Kolbi; 23-04-10 у 15:33.
Пакладзеце яго ПАСЛЯ:
У месцы, дзе вы дадалі яго няма DIR вызначаны. Я ведаю, я прашу вас, каб дадаць яго ў пачатку - прабачце за блытанінуPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
Апошні раз рэдагавалася vBET; 17-03-10 у 18:30.
Мы будзем працаваць на поўную інтэграцыю карта сайта, і мы ўбачым
У гэты момант ён павінен перавесці яго на мову форуму - мы да інтэграцыі, таму я не магу даць вам больш дакладны адказ.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-03-10 у 01:03. Прычына: выпраўленыя BBCode
Акрамя таго, я толькі што дадалі афіцыйныя інструкцыі для інтэграцыі vBET і vBSEO Sitemap Generator:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html