[Paragrahv START] showthread [8,258.2 Kb mem kasutada] [66.382 s (66382 t)]
Fatal error: Call to undefined funktsioon vbet_vbseo_filter_replace_text () in .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php line 43
[Paragrahv START] showthread [8,258.2 Kb mem kasutada] [66.382 s (66382 t)]
Fatal error: Call to undefined funktsioon vbet_vbseo_filter_replace_text () in .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php line 43
Tänan tähele - me ei pane seda küsimust, sest sitemap integratsioon on meie järgmine samm. Väga eelnõu lahendus - palun avatud sitemap faili, mis genereerib seda veateadet ja lisada sinna selle koodi:
Lisa see pärast:Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Palun andke teada, ei see aitabPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
Viimati muutis vBET; 17-03-10 juures 18:30. Põhjus: parandatud juhend
Hoiatus: require_once (DIR / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-once]: Failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening nõutav "DIR / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php" (include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes ') in / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2
Viimati muutis Kolbi; 23-04-10 juures 15:33.
Pane see pärast:
On koht, kus te lisanud puudub DIR veel määramata. Ma tean Ma palun teil lisada see alguses - sorry segadustPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
![]()
Viimati muutis vBET; 17-03-10 juures 18:30.
Teeme tööd täis sitemap integratsiooni ja me näeme![]()
Praegu peaks see tõlkida seda foorumit keeles - oleme enne ühendamist veel, nii et ma ei saa teile anda täpsemat vastust.
Viimati muutis vBET; 19-03-10 juures 01:03. Põhjus: parandatud bbcode
See sõnum ei tähenda, et probleemi tekitama sitemap, vaid umbes juurdepääsu sitemap. Palun veenduge, et teie .htaccess reegel sitemap on ok ja veenduge, et see on ENNE vBET reeglid
Samuti ma lihtsalt lisada ametlik integratsiooni juhendamine vBET ja vBSEO Sitemap Generator:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html