Я пачаў, каб дадаць <спасылка отн=з"альтэрнатыўны" у атрыбуце hreflang="і lang_code" і з href="і url_страницы-то" /> тэгі, каб мае старонкі на VB 4.5 але мне трэба, каб атрымаць пераклад url, дзе гэта strored ў базе дадзеных?
Дзякуй
Крыс
Я пачаў, каб дадаць <спасылка отн=з"альтэрнатыўны" у атрыбуце hreflang="і lang_code" і з href="і url_страницы-то" /> тэгі, каб мае старонкі на VB 4.5 але мне трэба, каб атрымаць пераклад url, дзе гэта strored ў базе дадзеных?
Дзякуй
Крыс
Добра працуе на выдаленні DBSEO і выкарыстоўваючы стандартныя элементы, масіўная галаўны боль і праблемы цяпер дзе змяняецца мова-гэта рабіць гэта пасля тэчку /Forum/ і tnhat не як у мяне было ў мінулым.
Ператвараецца ў бардак
Дазвольце мне сабраць некаторую інфармацыю на працягу дня, перш чым вы адкажаце, а я працягваю рабіць змены на маёй тэставай ўстаноўкі..
Пераклад url-адрасоў захоўваюцца, як і любыя іншыя пераклады ў Vbet кэш-табліцы. Вы знойдзеце яго лёгка, таму што тыя, выкарыстоўваючы прэфікс. Але вы не павінны ісці туды. Калі вашы URL-адрасы будуць мяняцца Vbet будзе проста перавесці новы тэкст і захаваць яго ў кэшы.