Άρχισα να προσθέσετε <link rel="εναλλακτικό" hreflang="lang_code" href="url_of_page" /> tags στις σελίδες μου σε VB 4.5, αλλά θα πρέπει να πάρετε τη μετάφραση url, που είναι αυτό το strored στη βάση δεδομένων;
Ευχαριστίες
Chris
Άρχισα να προσθέσετε <link rel="εναλλακτικό" hreflang="lang_code" href="url_of_page" /> tags στις σελίδες μου σε VB 4.5, αλλά θα πρέπει να πάρετε τη μετάφραση url, που είναι αυτό το strored στη βάση δεδομένων;
Ευχαριστίες
Chris
ΚΑΛΆ που Εργάζονται για την αφαίρεση DBSEO και χρησιμοποιώντας προεπιλεγμένα στοιχεία, πονοκέφαλο και προβλήματα τώρα που αλλάζει το lang είναι να το κάνεις μετά από η /forum/ directory και tnhat δεν είχα στο παρελθόν.
Μετατρέπεται σε χάλια
Επιτρέψτε μου να συγκεντρώσω κάποιες πληροφορίες για μια μέρα, πριν να ανταποκριθεί όπως θα συνεχίσει να κάνει αλλαγές στο τεστ εγκαταστήσετε..
Μεταφράσεις για διευθύνσεις Url αποθηκεύονται όπως και κάθε άλλο μεταφράσεις σε vBET cache πίνακες. Θα το βρείτε εύκολο, γιατί αυτά είναι χρησιμοποιώντας το πρόθεμα. Αλλά δεν χρειάζεται να πάμε εκεί. Όταν οι διευθύνσεις Url θα αλλάξει vBET θα μεταφράσει το νέο κείμενο και να το αποθηκεύσετε στη μνήμη cache.