Можа быць, гэты пераклад не прайду, я не ведаю, але ў 5-ы раз я НЕ прашу вас што-небудзь змяніць з прадуктам. Я проста прашу вас сказаць мне, што гэта парушэнне ў 4.1.12!
Можа быць, гэты пераклад не прайду, я не ведаю, але ў 5-ы раз я НЕ прашу вас што-небудзь змяніць з прадуктам. Я проста прашу вас сказаць мне, што гэта парушэнне ў 4.1.12!
У вашай версіі vB парадак гаплікі дрэнна. У апошняй версіі vB гэтая праблема не ўзнікае. Гэта не праблема, звязаная з vBET, але з vB. Мы падтрымліваем vBET і яе інтэграцыя з апошнімі версіямі vB і іншых убудоў.
Добра. Што крук вы маеце на ўвазе? Я даследаваў class_bootstrap.php і parse_template/process_templates_complete гаплікі (hooks) выкарыстоўваюцца ў тым жа месцы, у 4.2.2 як у 4.1.12. Тое ж самае тычыцца global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown і ім адпаведныя файлы.
Я ведаю.
Добра, я зрабіў абнаўленне да 4.2.2, таму што я стаміўся ад чакання адказу. Цяпер у мяне есць цэлы набор новых праблем: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
ОК. Я вам адказаў у гэтай тэме.
Дзякуй. Гэтыя пытанні былі ліквідаваны.
Цяпер, калі я чаго-то не хапае, я па-ранейшаму не бачачы сьцягі і rel-альтэрнатыўны тэгі перакладаюцца. Яны гэтак жа, як яны былі на 4.2.2 як на 4.1.12.
Апошні раз рэдагавалася tavenger5; 14-12-13 у 14:34.
ОК. Мы працуем і тэставання гэтай праблемы.
ОК. Я знайшоў рашэнне. Паслядоўнасць кручкоў вам іншы, чым у нас, хоць у нас аднолькавыя версіі vB.
Хуткае выпраўленне для гэтай праблемы:
- Да AdminCP-&ГТ;убудовы &амп; прадукты-&ГТ;мэнэджар убудоў-&ГТ;прадукт : глаг прадпрыемства перакладчык
- Змяніць убудова Перавесці спасылку на паток
- Мяняць крук размяшчэнне да fetch_threadinfo
- Замяніць php код на гэты код:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Захаваць убудова.
Пасля вызвалення госць кэш альтэрнатыўныя пазнакі павінны быць перакладзены правільна.
Я рады дапамагчы вам.
Я ўсе яшчэ шукаю прычыны іншага парадку выканання кручок.