شاید اين ترجمه است که از طريق، من نمی دانم، اما برای 5th زمان من چندتا سوال از شما چیزی را عوض کنم با این محصول. سوال من صرفا به من بگویید چه شكستن در 4.1.12 !
شاید اين ترجمه است که از طريق، من نمی دانم، اما برای 5th زمان من چندتا سوال از شما چیزی را عوض کنم با این محصول. سوال من صرفا به من بگویید چه شكستن در 4.1.12 !
در نسخه vb از قلاب نظم بد است. در آخرین نسخه vb اين مشكل رخ نمی دهد. نه اين که موضوع مربوط به vbet، ولی با vb. ما حمايت از vbet و ادغام آن با آخرین نسخه vb و ساير برنامه ها.
باشد. که شما با اشاره به قطع شده است؟ من class_bootstrap مورد بررسي قرار گرفت.php و parse_template/process_templates_complete قلاب ها در همان محل در 4.2.2 به 4.1.12 است. به همين global_bootstrap_complete، global_complete، global_bootstrap_init_start global_shutdown، و فایل های مربوطه.
می دانم.
بسيار خوب، من به روزآوری به 4.2.2 ، چون من خسته از انتظار پاسخ. حالا من یک سری مشکلات جديد. http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
حالت خوبه. من هم در جواب گفتم شما در اين موضوع پرداخت.
مرسی. اين مسايل اصلاح شده اند.
در حال حاضر، مگر اینکه من چیزی گم شده، من هنوز هم با ديدن پرچم و عرضه و برچسب دیگری هست که ترجمه شده است. آنها فقط به آنها در 4.2.2 را روی 4.1.12 .
آخرین ویرایش توسط tavenger5. 14-12-13 در 14:34.
حالت خوبه. ما در جريان كار و آزمايش اين موضوع بود.
حالت خوبه. من يك راه حل پيدا كرد. توالی قلاب در شما متفاوت است از مال ماست، حتي اگر ما هم همان نسخه vb.
خیلی سریع برای تثبیت این موضوع:
- برو به admincp- > & برنامه های محصولات و مدیر برنامه > - >محصول : vb كار مترجم
- ویرایش برنامه لینک به ترجمه نخ
- تغییر محل قرار گرفتن قلاب به fetch_threadinfo
- در این کد را تعویض کنید کد php:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- نام برنامه را نجات دهد.
بعد از پاك كردن يك بديل سازی مهمان بايد برچسب درست ترجمه شده باشد.
من خوشحالم که شما کمک کنم.
من که هنوز به دنبال علت هاى مختلفى براى اجراى حكم قطع شده.