Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 5 FirstПершы 12345 АпошніLast
Вынікі 21 да 30 з 50

Тэма: Паведамленне ад інструментах для вэб-майстроў адносна няправільнага rel-альтэрнатыўны тэгі

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

У перакладзе URL спачатку павінны быць знойдзены ў базе дадзеных cache. Сцягі пераводзяцца выпадку, калі адрас ужо пераведзены ў базе дадзеных cache.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Добра, так што б не дапусціць URL-адрас з кэша базы дадзеных? У прыкладзе, які я напісаў вышэй URL-адрасы пераўтворацца, але сцяг спасылкі не з'яўляюцца, так што гэта азначае, што яны не знаходзяцца ў кэш базы дадзеных?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Мы не маем магчымасць дадаць у базу дадзеных кэша толькі перакладзены, url, кэш уключаны ці не. Мы не падтрымліваем гэта адрозненне. Калі URL-адрасы, а сьцяг не будзе перакладзены, то адрасу няма ў базе дадзеных cache.
    Калі выказаць здагадку: гэта працуе толькі для гасцей гатэля, з затрымкай запыты на пераклад - для павышэння прадукцыйнасці. Больш інфармацыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Добра, я зрабіў усе, што апісана ў faq, як адзначалася раней, але сцяг URL не перакладаецца.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    Добра, думаю, што-то літаральна getting lost in translation тут.

Я разумею, як усе гэта працуе. Я разгледзелі, як сцяг url павінны быць пераведзеныя толькі калі госці прагляд старонкі. Праблема, яны не пераводзяцца. Гэта не таму, што я па-за квоты, гэта таму, што што-то не працуе правільна.

Прыклад:
    Ангельскай старонцы: ** спектр 2 зменіце налады apn
    Сцяг URL на старонцы па-французску: http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Сцяг URL на французскай мове павінна быць: (FrançАІС) ** спектр 2 мадыфікацыі des paramètres de l"apn

Звярніце ўвагу, што сцяг URL не перакладзеныя URL нягледзячы на старонках перакладаецца. Госць кэш чысціцца так як пераклады былі зроблены.
    зноў жа, гл. вышэй. Я альбо не ўсталеўваць што-то правільна або існуе памылка ў праграмным забеспячэнні прадухілення сцягі, якія паказваюць URL перакладу.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

ОК, я тэставаў гэтую праблему.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    ОК, я тэставаў гэтую праблему.
    Дзякуй - калі гэта дапамагае, мой форум charset : ISO-8859-1

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Пытанне заключаецца ў тым, што ваш кручок parse_templates спрацоўвае занадта хутка. Калі ласка, абнавіце вашы vB.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    Пытанне заключаецца ў тым, што ваш кручок parse_templates спрацоўвае занадта хутка. Калі ласка, абнавіце вашы vB.
    Я не ўпэўнены, што гэта значыць. Вы маеце на ўвазе абнаўленне vbulletin 4.2.2 ? Якая розніца паміж 4.1.12 і 4.2.2 аб тым, як parse_templates апрацоўваецца?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

...ці ты маеш на ўвазе абнаўленне выканання замовы "Стварэння сцягоў", які выкарыстоўвае parse_templates крук?

Стар. 3 з 5 FirstПершы 12345 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •