У перакладзе URL спачатку павінны быць знойдзены ў базе дадзеных cache. Сцягі пераводзяцца выпадку, калі адрас ужо пераведзены ў базе дадзеных cache.
У перакладзе URL спачатку павінны быць знойдзены ў базе дадзеных cache. Сцягі пераводзяцца выпадку, калі адрас ужо пераведзены ў базе дадзеных cache.
Добра, так што б не дапусціць URL-адрас з кэша базы дадзеных? У прыкладзе, які я напісаў вышэй URL-адрасы пераўтворацца, але сцяг спасылкі не з'яўляюцца, так што гэта азначае, што яны не знаходзяцца ў кэш базы дадзеных?
Мы не маем магчымасць дадаць у базу дадзеных кэша толькі перакладзены, url, кэш уключаны ці не. Мы не падтрымліваем гэта адрозненне. Калі URL-адрасы, а сьцяг не будзе перакладзены, то адрасу няма ў базе дадзеных cache.
Калі выказаць здагадку: гэта працуе толькі для гасцей гатэля, з затрымкай запыты на пераклад - для павышэння прадукцыйнасці. Больш інфармацыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517
Добра, я зрабіў усе, што апісана ў faq, як адзначалася раней, але сцяг URL не перакладаецца.
ОК, я тэставаў гэтую праблему.
Пытанне заключаецца ў тым, што ваш кручок parse_templates спрацоўвае занадта хутка. Калі ласка, абнавіце вашы vB.
...ці ты маеш на ўвазе абнаўленне выканання замовы "Стварэння сцягоў", які выкарыстоўвае parse_templates крук?