Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 4 з 5 FirstПершы ... 2345 АпошніLast
Вынікі 31 да 40 з 50

Тэма: Паведамленне ад інструментах для вэб-майстроў адносна няправільнага rel-альтэрнатыўны тэгі

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Выкананне замовы змяняецца парадак убудоў ў рамках кручок. Парадак выканання не змяняе парадак гаплікі. На нашым форуме тэст гэты кручок працуе правільна. vB ліцэнзіі без абмежавання тэрміну, так што вы можаце выканаць абнаўленне. Ваша версія vB ўжо даўно састарэлі, таму я вам рэкамендую выканання абнаўлення. Я думаю, што гэта вырашыць праблему, калі гэта не спрацуе, то мы будзем глядзець далей.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

так, у 4.2 парадак выканання parse_templates крук адрозніваецца?

На жаль, абнаўленне да 4,2-гэта велізарная задача, як гэта можа паламаць некалькі іншых дадаткаў, якія я выкарыстоўваю.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я праверыў class_bootstrap.php і parse_templates крук у адным месцы і ў файл на абодвух 4.1.12 і 4.2.2. Вы можаце ўдакладніць, што з'яўляецца прычынай праблемы, што з крука і яго выкананне занадта рана?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Мы падтрымліваем апошнія версіі і vBET адаптаваная да апошняй версіі. Кожная версія змяшчае мноства змен. Калі вы робіце абнаўленне, і вы па-ранейшаму ўзнікаюць праблемы, то мы будзем рады дапамагчы вам.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я не збіраюся абнавіць vbulletin, і марнаваць шмат раз так рабіла, пакуль я не даведаюся, што абнаўленне будзе вырашыць пытанне з сцягамі. Вы сказалі, што вы "думаю, што" гэта вырашыць праблему. Мне трэба пацверджанне, што менавіта выклікае праблему, і што гэта вырашыць праблему.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Мы падтрымліваем апошнія версіі. VB4-гэта пажыццевая ліцэнзія, таму, калі ласка, выканайце абнаўленне. Калі праблема застанецца, то мы можам дапамагчы, таму што цяпер відавочна, што памылкі старой версіі не падтрымліваецца.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    Мы падтрымліваем апошнія версіі. VB4-гэта пажыццевая ліцэнзія, таму, калі ласка, выканайце абнаўленне. Калі праблема застанецца, то мы можам дапамагчы, таму што цяпер відавочна, што памылкі старой версіі не падтрымліваецца.
    Добра, ці можаце вы сказаць мне, што адбываецца са старой версіяй?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    Добра, ці можаце вы сказаць мне, што адбываецца са старой версіяй?
    Ен стары і адрозніваліся тым, што новае, і не падтрымліваецца, паколькі vBET4.x пратэставаная на найноўшыя версіі vB4. Калі вы будзеце мець новыя версіі vB4 і праблема будзе па-ранейшаму існуе, мы з радасцю дапаможам вам.
    На дадзены момант мы можам выказаць здагадку, што ў гэтым няма нічога дрэннага vBET паколькі пытанне не можа быць прайграная на найноўшыя версіі vB.
    Няма памылка ў vBET4.x - вы проста выкарыстоўваеце яго не сумяшчальныя старыя версіі vB4. Дрэннае паліва для няправільнае ядро - не праблема, проста няправільнае выкарыстанне пытанне.

Калі ласка, абнавіце vB4 найноўшыя версіі vB4.

Калі няма ніякіх памылак на падтрымоўваныя версіі vB, мы будзем разглядаць гэтае пытанне зачынены, паколькі існуе праблема з vBET, проста з няправільнага выкарыстання і ў вас ужо есць рашэнне для гэтага.

Марцін - закрыйце, калі ласка, білет, калі не будзе ніякіх новых ўваход у бліжэйшыя дні (памылка існуе на найноўшыя версіі vB4).

Мы ўжо далі вам падтрымку, - калі вы не жадаеце выкарыстоўваць яго, то гэта твой выбар. Мы паважаем нашых кліентаў, мы таксама павага, якое вы аддаеце перавагу, каб гэтае пытанне замест таго, каб, выкарыстоўваючы нашу падтрымку, якая, як ужо было дадзена.
    Гэта не чат, а наш персанал будзе зачыніць гэты білет, паколькі рашэнне было ўжо дадзена, і як-цяпер у нас есць пацвярджэнне таго, што на новыя версіі vB4 усе ОК.

Дзякуй за ваш уклад.
    Спадзяемся, што вы вырашыце скарыстацца падтрымкай, якую вы прасілі.
    Яго няма - усе роўна дзякуй за разуменне, што няма нічога, каб дадаць у гэтай галіне, пакуль вы не выкарыстоўваеце падтрымку замест таго, каб паўтарыць усе тое час, якое вы хочаце падтрымліваць, а не выкарыстоўваць яго, калі яно дадзена.

Марцін будзе працягваць падтрымліваць гэты білет у бліжэйшыя некалькі дзен, а адказу толькі тады, калі мы будзем мець ваша меркаванне, што на найноўшыя (падтрымліваецца) версіі vB4 праблема таксама існуе. Калі яна не будзе зачынена.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 05-12-13 у 00:25.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я не прашу вас выправіць праблему з неподдерживаемой версіі vBulletin. Я прашу вас сказаць мне, дзе знаходзіцца праблема, і пацвердзіць што гэта, на самой справе, праблема з так 4.1.12 Я магу гэта выправіць. Ты толькі сказаў мне, што ен можа праблема з 4.1.12. Мне трэба, каб ведаеце, што гэта-праблема, перш чым я пайду, мой шлях да update vBulletin.

Як гаворыцца, я не збіраюся ісці праз праблемы мадэрнізацыі vbulletin, калі мне не давядзецца. Гэта будзе каштаваць мне нямала часу і грошай для абнаўлення іншых карыстацкіх модов. У вас есць ўліковыя дадзеныя для ўваходу на маім сайце. Яно павінна быць легкім для вас, каб сказаць мне, што адбываецца з parse_templates кручок. Напрыклад, x-файла адрозніваецца паміж 4.1.12 і 4.2.2. Ці parse_templates трэба выканаць перад x крук.

Я меў на ваш прадукт з самага пачатку, і я проста абнавіў сваю ліцэнзію. Я чакаў, што ты б лячыць пастаянных кліентаў з вялікай павагай.

Зноў жа, усе, што мне трэба быць паказаў патрэбны кірунак. Я не прашу, каб перапісаць усю mod працаваць з 4.1.12. Я, шчыра кажучы, не думаю, што гэта недарэчная запыце асабліва ўлічваючы, што я даўно кліента.
    Апошні раз рэдагавалася tavenger5; 05-12-13 у 20:32.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Наша прадукцыя была адаптаваная да апошняй версіі vB, немагчыма адаптаваць прадукт для ўсіх версій.

Стар. 4 з 5 FirstПершы ... 2345 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •