Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Як зрабіць кэша базы дадзеных, не выдаляюцца / чысціцца, так што не трэба перакладаць зноў?

Default Як зрабіць кэша базы дадзеных, не выдаляюцца / чысціцца, так што не трэба перакладаць зноў?

Працяг гэтай нітка

Як зрабіць кэша базы дадзеных, не выдаляюцца / чысціцца, так што не трэба перакладаць зноў?

Я выкарыстоўваю бясплатны Microsoft Azure і Apertium як і амаль усе з нас выкарыстоўваюць

Я ўжо ўстанавіў наступныя настройкі ў двукоссях, але падобна, што кэш базы дадзеных дзесьці яшчэ атрымліваць выдалены / ачышчаны,

Напрыклад, мой форум змаўчанні выкарыстоўваецца ангельскую мову, і перакладаў мову старонкі іспанскі,
    Старонка на іспанскай мове сёння, як і форум дома, пераводзяцца, але праз некалькі дзён зноў, частка з іх падобныя адзін на назву форуму і апісанне, паказваюць яшчэ раз на англійскай мове,
    Так што я думаю кэша базы дадзеных, перш чым атрымліваюць выдалены / ачышчаны

admincp> vBET Кэш> Базы дадзеных і Кэш> Cache Time To Live (TTL) -> set 0

admincp> vBET Кэш> Базы дадзеных і Кэш> ачыстка Кэшу дэталі> не правяралі любы мову, усе непроверенное

admincp> vBET Кэш> Базы дадзеных і Кэш> ачыстка Кэшу стратэгіі> набор Інвалідаў (тэкст няправільна типизированные там быць Dissabled, але, можа быць, і не важна)

Калі ласка, дапамажыце вышэй налады ўжо правільна зрабіць кэша базы дадзеных, не выдаляюцца / ачышчаюцца, таму няма неабходнасці ў перакладзе яшчэ раз, або калі ёсць іншыя ўстаноўкі

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне.

Вы правільнасці канфігурацыі - калі ён усталяваны так, то кэш базы дадзеных не чысціцца. Акрамя таго, досыць усталяваць толькі адзін з гэтых параметраў згаданых каштоўнасцяў.
    Калі вы не ўпэўненыя, калі ласка, проста праверыць ачысткі часопісаў Admin CP -> Прызначаныя заданні -> Задачы Уваход

Таксама праверце, на некаторых старых струмені, у якім не было змяненняў за апошні час гэта форум назвы таксама не перакладаюцца. Калі тыя не з'яўляюцца і астатнія зместу, то адпраўце URL да дэталяў і прэм'ер-нітка доступ да FTP і панэль адміністратара - мы будзем правяраць яе на вашым боку. Калі ёсць усе пераведзены, але на іншых старонках няма - калі ласка, пераканайцеся, што вы ўвайшлі ў сістэму (магчыма, вы шукаеце на ўтрыманне Госць Cache). Калі так, то значэнне 0 параметр . Такім чынам, калі ўсё ж гэта не добра, то і дэталі PM доступу.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •