Працяг гэтай нітка
Як зрабіць кэша базы дадзеных, не выдаляюцца / чысціцца, так што не трэба перакладаць зноў?
Я выкарыстоўваю бясплатны Microsoft Azure і Apertium як і амаль усе з нас выкарыстоўваюць
Я ўжо ўстанавіў наступныя настройкі ў двукоссях, але падобна, што кэш базы дадзеных дзесьці яшчэ атрымліваць выдалены / ачышчаны,
Напрыклад, мой форум змаўчанні выкарыстоўваецца ангельскую мову, і перакладаў мову старонкі іспанскі,
Старонка на іспанскай мове сёння, як і форум дома, пераводзяцца, але праз некалькі дзён зноў, частка з іх падобныя адзін на назву форуму і апісанне, паказваюць яшчэ раз на англійскай мове,
Так што я думаю кэша базы дадзеных, перш чым атрымліваюць выдалены / ачышчаны
admincp> vBET Кэш> Базы дадзеных і Кэш> Cache Time To Live (TTL) -> set 0
admincp> vBET Кэш> Базы дадзеных і Кэш> ачыстка Кэшу дэталі> не правяралі любы мову, усе непроверенное
admincp> vBET Кэш> Базы дадзеных і Кэш> ачыстка Кэшу стратэгіі> набор Інвалідаў (тэкст няправільна типизированные там быць Dissabled, але, можа быць, і не важна)
Калі ласка, дапамажыце вышэй налады ўжо правільна зрабіць кэша базы дадзеных, не выдаляюцца / ачышчаюцца, таму няма неабходнасці ў перакладзе яшчэ раз, або калі ёсць іншыя ўстаноўкі