Продовження цієї нитка
Як зробити кешу бази даних, не видаляються / очищається, так що не треба перекладати знову?
Я використовую безкоштовний Microsoft Azure і Apertium як і майже всі з нас використовують
Я вже встановив наступні налаштування в лапках, але схоже, що кеш бази даних десь ще отримувати віддалений / очищені,
Наприклад, мій форум замовчуванням використовується англійська мова, і перекладав мову сторінки іспанська,
Сторінка на іспанській мові сьогодні, як і форум будинку, переводяться, але через кілька днів знову, частина з них схожі один на назву форуму та опис, показують ще раз на англійській мові,
Так що я думаю кешу бази даних, перш ніж отримують віддалений / очищений
Admincp - > vBET кеш - > база даних кеш - > кеш час для Live (TTL) - > встановити 0
Admincp - > vBET кеш - > база даних кеш - > кешувати очищення подробиці - > не перевірив будь-якою мовою, все не зупинити
Admincp - > vBET кеш - > база даних кеш - > кешувати посередництва стратегії - > встановити інвалідів (текст неправильно ввели там, щоб бути Dissabled, але може бути його не важливий)
Будь ласка, допоможіть вище налаштування вже правильно зробити кешу бази даних, не видаляються / очищаються, тому немає необхідності в перекладі ще раз, або якщо є інші установки