Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Як зробити кешу бази даних, не видаляються / очищається, так що не треба перекладати знову?

Default Як зробити кешу бази даних, не видаляються / очищається, так що не треба перекладати знову?

Продовження цієї нитка

Як зробити кешу бази даних, не видаляються / очищається, так що не треба перекладати знову?

Я використовую безкоштовний Microsoft Azure і Apertium як і майже всі з нас використовують

Я вже встановив наступні налаштування в лапках, але схоже, що кеш бази даних десь ще отримувати віддалений / очищені,

Наприклад, мій форум замовчуванням використовується англійська мова, і перекладав мову сторінки іспанська,
    Сторінка на іспанській мові сьогодні, як і форум будинку, переводяться, але через кілька днів знову, частина з них схожі один на назву форуму та опис, показують ще раз на англійській мові,
    Так що я думаю кешу бази даних, перш ніж отримують віддалений / очищений

Admincp - > vBET кеш - > база даних кеш - > кеш час для Live (TTL) - > встановити 0

Admincp - > vBET кеш - > база даних кеш - > кешувати очищення подробиці - > не перевірив будь-якою мовою, все не зупинити

Admincp - > vBET кеш - > база даних кеш - > кешувати посередництва стратегії - > встановити інвалідів (текст неправильно ввели там, щоб бути Dissabled, але може бути його не важливий)

Будь ласка, допоможіть вище налаштування вже правильно зробити кешу бази даних, не видаляються / очищаються, тому немає необхідності в перекладі ще раз, або якщо є інші установки

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт.

Ви правильності конфігурації - якщо він встановлений так, то кеш бази даних не очищається. Крім того, досить встановити тільки один з цих параметрів згаданих цінностей.
    Якщо ви не впевнені, будь ласка, просто перевірити очищення журналів Admin CP -> Призначені завдання -> Завдання Вхід. Якщо чистка активна, то ви побачите журнали під назвою "глагов підприємства перекладач (Таблиця чистого кешу) на", опис про те, як багато записів було чистити.

Також перевірте, на деяких старих потоці, в якому не було змін за останній час це форум назви також не переводяться. Якщо ті не є і інші змісту, то відправте URL до деталей і прем'єр-нить доступ до FTP і панель адміністратора - ми будемо перевіряти її на вашому боці. Якщо є всі перекладені, але на інших сторінках немає - будь ласка, переконайтеся, що ви увійшли в систему (можливо, ви шукаєте на утримання Гость Cache). Якщо так, то значення 0 параметр Адмін Ср -&ГТ; компанія Кеш&ГТ; Кеш бази даних -&ГТ; перестати дивитися після х невдач. Отже, якщо все ж це не добре, то і деталі PM доступу.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •