Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 15

Тэма: З апошнім абнаўленнем сервераў vbet паведамляе празмернае выкарыстанне рэсурсаў vbet

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default З апошнім абнаўленнем сервераў vbet паведамляе празмернае выкарыстанне рэсурсаў vbet

Прывітанне з абнаўленнем да апошняй ВБЭТ мінулай ноччу сервер зараз паведамляе празмернае выкарыстанне рэсурсаў ВБЭТ
    Час: Ср 21 лютага 2012 13:02:15 0000
    Лік: XXXXXX
    Рэсурс: Process Time
    Перавышаны: 65324> 1800 (секунд)
    Выкананыя: / USR / бен / PHP
    Камандны радок: / USR / бен / PHP
    / Хххх / хххххх / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    PID: 28614
    Забіты: Няма
    Я атрымліваю сотні з іх, можа хтосьці працуе над аптымізацыяй кода ці нешта??

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Мы працуем над аптымізацыяй у кожным прычынах; асновы

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я разумею, што, акрамя апошняга рэлізу горш для нагрузкі, чым той, папярэдні, гэта забівае мой сервер!

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Мы не рабілі прадукцыйнасць змяняецца абнаўлення. Мы толькі дадаць новага пастаўшчыка пераводу, з тым жа алгарытмічных

Акрамя таго, што вы бачыце:
    Яго ня vbenterprisetranslator_seo.php які бярэ ўвесь рэсурсаў вашага - гэта ўвесь ваш форум, таму што кожны запыт праходзіць форум Trought vbenterprisetranslator_seo.php якая толькі ўстанаўлівае некалькі зменных для vbseo.php і ўключае ў сябе сапраўды Запытаны рэсурсу. Вы ўсталёўваеце ўвесь ваш форум трафік на гэты файл вашым. Htaccess файла. Такім чынам, няма ніякай праблемы з гэтым файлам наогул - гэта ўсё ваша спажыванне форуме. Калі больш апісанне ў гэтай вобласці неабходна - калі ласка, адкрыйце новы струмень для яго ці знайсьці ўжо існуючы. Адно з пытанняў, на адну нітку

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Не маглі б вы зрабіць папярэднюю версію ВБЭТ даступным для мяне, каб я мог паніжэння і паглядзець, калі нагрузка спадае, калі ласка?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

PM дасланыя калі ласка, праверце паштовую скрыню

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Дзякуй!, Усталяваўшы, што пазней сёння, і заўтра адпраўляць назад пасля прагляду разарваць статыстыка

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

На жаль, мой сайт VB3, я думаю, што пакет, які вы пастаўляцца для VB4.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Эх шкада я зрабіць гэта зноў

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Добра, я не адпраўляць назад адразу ж, як я хацеў быць упэўнены, але папярэдняя версія не загружаецца на сервер удвая менш, чым апошняя версія, вы думаеце, апошняя версія, магчыма, прыйдзецца глядзець на бачыць, чаму?

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •