I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Që nga upgrade i fundit i serverit vbet raporton përdorimin e tepruar të burimeve nga vbet

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Që nga upgrade i fundit i serverit vbet raporton përdorimin e tepruar të burimeve nga vbet

Hi prej përmirësimit të vBET fundit natën e kaluar server tani është raportuar përdorimin e tepruar të burimeve nga vBET
    Time: Tue 21 Shk 2012 13:02:15 +0000
    Llogaria: xxxxxx
    Burimore: Koha Procesi
    Tejkaluar: 65.324> 1800 (sekonda)
    Ekzekutueshëm: / usr / bin / php
    Line Komanda: / usr / bin / php
    / Xxxx / xxxxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    PID: 28614
    Vrarë: Asnjë
    Unë jam marrë me qindra e tyre, dikush mund të punojnë në optimizimin e kodit apo diçka??

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ne jemi duke punuar në optimalization në çdo rea; lirimi

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë e kuptoj se, por lirimi i fundit është më e keqe për të ngarkesës se ai i mëparshmi, është vrarë serverin tim!

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ne nuk kemi bërë ndonjë ndryshim performancën përditësimet. Ne vetëm të shtoni ofrues të reja të përkthimit, me algorith shumë të njëjtë

Gjithashtu ajo që ju shikoni është:
    Nuk e tij vbenterprisetranslator_seo.php i cili merr burimet e tërë tuaj - kjo është e tërë forum tuaj, sepse çdo kërkesë forum shkon vbenterprisetranslator_seo.php Trought cilat vetëm përcakton disa variablave për vbseo.php dhe përfshin burimeve kërkuar të vërtetë. Keni vendosur të gjithë trafikun tuaj forum tek kjo skedë nga. Htaccess dosjen tuaj. Pra, nuk ka asnjë problem me këtë skedë në të gjitha - kjo është e tërë konsumi juaj forum. Nëse përshkrim më shumë në këtë fushë është e nevojshme - ju lutem thread hapur të reja për atë ose të gjejnë tashmë ekzistuese. Një çështje për një fije

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Ju mund të bëni versionin e mëparshëm të vBET në dispozicion për mua kështu që unë mund të degraduar dhe të shohim nëse ngarkesa subsides atëherë ju lutem?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

PM ju lutem shikoni kutinë sended

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Faleminderit!, Do të instalojë që më vonë sot dhe nesër Mbrapsht pas shihni stats Sever

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Na vjen keq, faqja ime është vb3, unë mendoj se pakoja që ju furnizuar është për vb4.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Oh sorry i bëjë atë përsëri

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Ok, unë nuk Mbrapsht menjëherë si kam kërkuar të jetë i sigurt, por versioni i mëparshëm nuk është e ngarkimit gjysmën e serverit sa më shumë versionin më të fundit, a mendoni se versioni i fundit mund të kenë nevojë duke kërkuar në të parë pse?

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •