Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: Колер тэксту?

Question Колер тэксту?

Дзе я магу змяніць колер тэксту на сцягах выпадальнага меню, калі ласка? На некаторых з маіх шкур гэта цалкам нечытэльным. Глядзіце прыкладаюцца:

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Гэта, хутчэй за ўсё, будуць патрэбныя некаторыя змены ў кодзе. Я буду правяраць на ім, і я дам вам яшчэ некаторыя падказкі заўтра

ОК, дзякуй, я буду рэгулярна правяраць.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Добра, я знайшоў гэта:
    Каб усталяваць колер гэтага выпадальнага меню вы павінны адрэдагаваць на файл:
    Форум корань -> ўключае ў сябе -> vbenterprisetranslator_functions_url.php

і рэдагавання радкі:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Зменіце значэнне Колер:

У Напрыклад, калі вы хочаце мець зялёны тэкст:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

У мяне ёсць каля 20 розных скінаў на маім форуме. Так што з гэтым кіраваць яна будзе змяняць колер у глабальным маштабе на ўсе скіны. Так не пойдзе. Мне патрэбен спосаб змяніць колер тэксту для розных скінаў форуму. Дзякуй.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Цяпер мы не падтрымліваем дынамічна змяняецца колер тэксту для выпадальнага меню, гэта жорстка каштоўнасць у нашым сцэнары. Я папрашу Міхал, ці будзе гэта змяніць у нашым наступным выпуску

Quote Паведамленне ад r.dziadusz View Post
    Цяпер мы не падтрымліваем дынамічна змяняецца колер тэксту для выпадальнага меню, гэта жорстка каштоўнасць у нашым сцэнары. Я папрашу Міхал, ці будзе гэта змяніць у нашым наступным выпуску
    Я ўжо усталяваў яго сабе дзякуй. Я проста дадаў stylevars кода ў гэтай частцы вы мне далі. Такім чынам, яна цягне з Stylevars. Якія працуе нашмат лепш, для кожнай скуры выкарыстоўваюцца розныя колеру. Дзякуй.

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Я ўжо усталяваў яго сабе дзякуй. Я проста дадаў stylevars кода ў гэтай частцы вы мне далі. Такім чынам, яна цягне з Stylevars. Якія працуе нашмат лепш, для кожнай скуры выкарыстоўваюцца розныя колеру. Дзякуй.
    Hello!

Не маглі б вы падзяліцца сваім рашэннем для іншых, калі ласка?

Дзякуй!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •