У мяне ёсць мяжа для Google усталяваны ў 100000 perday так з маімі наладамі "Заўсёды выкарыстоўваць Google", "Выкарыстанне Google API V2", "Выкарыстанне Google Выяўленне", калі я дасягнуць гэтай мяжы і больш не атрымліваць вынікі ад платных Google было б магчыма бясплатна API, затым пачынаюць вырабляць вынікі?
Так, напрыклад, я выкарыстоўваю свой Google зададзенай мяжы і Google больш не вяртае вынік для мяне (верагодна, вяртаўся код памылкі, як тыя, у кодзе тэсту Google), калі вынік не вярнулася, было б добра, калі Б. прадпрыемства аўтаматычна прызналі сваю віну кода і затым адпраўляецца запыт на іншы API, як Microsoft (або любыя іншыя, якія больш познія версіі падтрымліваюць Б. прадпрыемства) Такім чынам, мы ўпэўненыя ў атрыманні нейкі вынік - для мяне гэта было б вельмі і вельмі каштоўна, улічваючы, што ёсць межы нават з платнай версіі, гэта дазволіць вам пашырыць пераклады межы.
напрыклад,
Google ўстаноўлена 100000 Charcters у дзень> выдаткаваў> Б. прадпрыемства для пераходу да наступнага ў спісе API> Microsoft 400k у гадзіну ці 4М, калі дасягнуты мяжа Б. прадпрыемства праверыць наступнае API і папярэднія каб убачыць, калі мяжа падымаецца ці мае некаторыя дапамогі> альбо перайсці да наступнага або API Вярнуцца да Google заплацілі, калі дасягнуты мяжа зноў> праверце наступнае API .... і г.д. і так кругавая праверкі пасля атрымання кода памылкі б працягваць, так у значнай ступені пастаянную магчымасць мець пераклады.