Како ја видим и даље постоји проблем са редецларинг функцију. Не може да провери шта се дешава, али ако сте направили одговарајуће измене у датотеци вБуллетин како је описано у инсталацију аутоматски, онда само идеја у овом тренутку имам је да су неки правилу ставља назад на вбентерприсетранслатор_сео.пхп фајл - он не би требало да се дешава и ја не видим како је могуће, али без провере немам друге идеје одмах.
Молимо идите на вбентерприсетранслатор_сео.пхп и направио истом издању као и за укључено / фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп - тако наћи вбсео_тхреад_сеотитле функција и подесите да ли клаузула око ње. Молим вас реците ми да ли то помоћи.
Разумем ваше безбедности - али још увек можете направити копију форуму - уклоните већину садржаја и оставити само неке лутке поруке. Шта нам је потребно да Вам помогнемо да оде у тачно конфигурацију на серверу и тачно видети шта се дешава и сазнајте зашто. вБЕТ се користи од стране многих Форум - такве ствари се дешава нигде другде, тако да на жалост нисмо у могућности да вам одговори из руке, чак и ако би било веома драго да вам помогнемо.
Око Дефинисање Алиасес Почетна -Napravili smo neke eksperimente u ovoj oblasti. Koliko pamtim vBSEO nakaze ako preusmjeravanje je napravili jednostavno da „/”, pa moramo napravio интерни preusmjeravanje na index.php (to je nije video pregledač) - definisanje tvoj pseudonime bi vodili preusmeravanje petlja. Proverite opet cemo i videli kako da biste to izbegli, ali zapamti da sada ti govore o funkcionalnosti drugi mod i mi nismo odgovorni za svoje ponašanje - se integrišu sa vBSEO, ali i dalje šta se desi u vBSEO nijedna ne vBSE O... Dodati u TODO listu i da istraži ovaj problem, ponovo. Takođe molim vas nije lako tako pseudonime u htaccess vBET po pravilima - tako da ti dajem 301 preusmeravanje spreиite curenja i vBET bi i dalje mogao da radim, s obzirom da je pred njim ne nakon (u vBSEO koji bi napravio 301 za vBET zahtev). Ali pikola sa takvim eksperimentima dok smo napravili vBET radi dobro na vas forum.

Цитирај и одговори