Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 15 з 15

Тэма: Фатальная памылка: Не атрымоўваецца перавызначыць vbseo_thread_seotitle () (яшчэ не зачынена)

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я бачу, ёсць яшчэ праблема з переобъявления функцыі. Я не магу праверыць, што менавіта адбываецца, але калі вы зрабілі адпаведныя змены ў файл vBSEO, як апісана ў інструкцыі па ўсталёўцы, то толькі думка ў гэты момант у мяне ў тым, што нейкае правіла дазваляе вярнуцца да vbenterprisetranslator_seo.php файл - гэта не павінна здарыцца, і Я не разумею, як гэта магчыма, але, не праверыўшы ў мяне няма іншых ідэй прама цяпер.

Калі ласка, перайдзіце на vbenterprisetranslator_seo.php і зрабіў тое ж выданне ўключае ў сябе як і для / functions_vbseo_createurl.php - так што знайсці функцыю vbseo_thread_seotitle і ўсталяваць, калі пункт вакол яго. Калі ласка, скажыце мне, што гэта дапамагае.

Я разумею вашых пытанняў бяспекі, - але ўсё ж вы можаце зрабіць копію форуму - выдаліць вялікую частку кантэнту і пакінуць толькі некаторыя фіктыўныя паведамленні. Што нам трэба, каб дапамагчы вам ісці ў дакладнай канфігурацыі на серверы дакладнае і паглядзець, што адбываецца, і высветліць, чаму. vBET выкарыстоўваецца ў шматлікіх форумах - такіх рэчаў бывае нідзе, таму, на жаль, мы не ў стане даць вам адказ з рук, нават калі мы будзем рады вам дапамагчы.

Аб Вызначыць галоўную псеўданімы - мы зрабілі некаторыя эксперыменты ў гэтай галіне. Наколькі я памятаю vBSEO вырадкі калі рэдырэкт зроблены проста каб "/" можна, такім чынам, мы павінны зрабіў ўнутраны перанакіраванне index.php (ен не бачыў у браўзэры) - вызначэнне псеўданімаў б зрабіў перанакіраванне завесы. Мы будзем правяраць яе зноў і бачу, як пазбегнуць гэтага, але, калі ласка, памятайце, што зараз вы кажаце пра функцыянальнасці іншых мод, і мы не нясем адказнасць за яго паводзіны - мы даем спосаб інтэграцыі з vBSEO, але ўсе-ткі, што адбываецца ўнутры vBSEO гэта адбываецца ўнутры vBSEO... дадаў у спіс todo, каб даследаваць гэтую праблему зноў. Таксама паспрабуйце вызначыць такія псеўданімы ў htaccess, які знаходзіцца пад ад vbet правілы - так гэта дасць вам 301 рэдырэкт пазбегнуць уцечак і кампанія будзе па-ранейшаму ў стане працаваць, так як гэта было б да яго не Пасля (у vBSEO, які б зрабіў 301 ад vbet па запыце). Але, калі ласка, трымайцеся з такіх эксперыментаў пакуль мы не зрабілі. кампанія працуе выдатна на вашым форуме.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

калі я ўносіць змены ў vbenterprisetranslator_seo.php я атрымліваю пустую старонку

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На дадзены момант адзінае, што прыходзіць у галаву, гэта тое, што па нейкім чынам у вас ёсць ўнутраная пятля пераадрасацыі. Вы прыходзіце да vbenterprisetranslator_seo.php затым яна пераходзіць да vBSEO і vBSEO робіць ўнутраны рэдырэкт зноў vbenterprisetranslator_seo.php Я не ведаю, гэта сапраўды адбываецца, але гэта маё меркаванне, паколькі я не магу праверыць. Гэта было б растлумачыць, чаму ў вас переобъявления памылка і чаму пасля змены вы атрымаеце пустую старонку зараз.

Калі ў вас ёсць ідэя, што можа прывесці да гэтага (некаторыя налады vBSEO), калі ласка, выправіць яе. У адваротным выпадку перайдзіце па ўсталёўцы і інтэграцыі працэдуру яшчэ раз - крок за крокам. Пераканаўшыся, што ўсё гатова, як і павінна быць.
    Калі пасля гэтага праблема не адбываецца, то мы павінны мець доступ дэталі, каб мець магчымасць аказваць сваю падтрымку ў гэтым выпадку. Калі не рэальны форум, то да яе копію (можна без рэальных патокаў дадзеных - мы маем патрэбу ў вашай канфігурацыі).

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вялікі дзякуй за прадастаўленне доступу да падзелу копію. Вашы карыстальнікі будуць вельмі радыя, ведаючы, што вы выдалілі ўсе свае дадзеныя ў копіі, каб выратаваць сваю прыватную жыццё

Выпуск вырашана
    Я дадаў гэтую радок у файл vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Таксама звярніце ўвагу, што вы можаце ўсталяваць на vBSEO варыянт: Форум групы Каранёвая стартавай? Такім чынам, вы не будзеце мець PageRank уцечкі па сваім меркаванні спасылкі форум.

І вось яшчэ добрая навіна - аказваецца, што пасля змены vbenterprisetranslator_seo.php гэта можна выкарыстоўваць vBSEO варыянт з "Вызначыць галоўную псеўданімы»- Гэта проста неабходна змяніць першае правіла:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Спадзяюся, што вы вельмі шчаслівыя цяпер

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Працуе!

Выдатна, дзякуй

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы