Όπως βλέπω υπάρχει ακόμα θέμα με redeclaring λειτουργία. Δεν μπορώ να ελέγξει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά αν γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές στο αρχείο vBSEO όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο εγκατάστασης, τότε η μόνη ιδέα αυτή τη στιγμή που έχω είναι ότι κάποιοι κανόνας σας βάζει πίσω στο vbenterprisetranslator_seo.php αρχείο - δεν θα πρέπει να συμβαίνει και Δεν βλέπω πώς είναι δυνατό, αλλά χωρίς τον έλεγχο δεν έχω άλλες ιδέες τώρα.
Παρακαλούμε πηγαίνετε στο vbenterprisetranslator_seo.php και έκανε ίδια έκδοση και για includes / functions_vbseo_createurl.php - έτσι βρείτε vbseo_thread_seotitle λειτουργία και να ρυθμίσετε το αν ρήτρα γύρω από αυτό. Παρακαλώ πείτε μου μήπως βοηθήσει.
Καταλαβαίνω τα θέματα ασφαλείας σας - αλλά ακόμα μπορείτε να αντιγράψετε το φόρουμ - κατάργηση των περισσότερων περιεχόμενο και να αφήσει μόνο κάποια εικονική μηνύματα. Αυτό που χρειαζόμαστε για να σας βοηθήσει είναι να πάει σε ακριβή διάταξη σχετικά με τις ακριβείς διακομιστή και να δούμε τι συμβαίνει και να μάθετε γιατί. vBET χρησιμοποιείται από πολλά φόρουμ - τέτοια πράγματα συμβαίνουν πουθενά αλλού, οπότε δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να σας δώσω απάντηση από το χέρι ακόμα και αν θα είμαστε πολύ ευτυχείς να σας βοηθήσει.
Περίπου Ορίστε Ψευδώνυμα Αρχική σελίδα - θα κάνει κάποια πειράματα σε αυτόν τον τομέα. Θυμάμαι vBSEO freaks αν η ανακατεύθυνση γίνεται απλά για να "/", έτσι πρέπει να γίνει εσωτερικός ανακατεύθυνση σε index.php (δεν το είδα από το πρόγραμμα περιήγησης) - ορισμός σας ψευδώνυμα θα γίνει ανακατεύθυνση βρόχο. Εμείς θα το ελέγξουμε και πάλι και να δούμε πώς να το αποφύγετε αυτό, αλλά σας παρακαλώ να θυμάστε ότι τώρα μιλάμε για τη λειτουργικότητα των άλλων mod και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά του - να ενσωματωθούν με vBSEO, αλλά τι συμβαίνει μέσα vBSEO συμβαίνει μέσα vBSEO... Πρόσθεσε σε TODO λίστα για να διερευνήσει αυτό το ζήτημα ξανά. Επίσης, παρακαλούμε δοκιμάστε να ορίσετε μια τέτοια ψευδώνυμα στο htaccess κάτω από vBET κανόνες - αυτό θα σας δώσει 301 redirect αποφυγή διαρροών και η vBET θα είναι ακόμα σε θέση να λειτουργήσει, δεδομένου ότι θα είναι πριν και όχι μετά (στο vBSEO, η οποία θα γίνει 301 για vBET αιτήματος). Αλλά, σε παρακαλώ, περίμενε με τέτοια πειράματα, μέχρι που φτάσαμε vBET λειτουργεί μια χαρά στο φόρουμ σας.