Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Адключэнне некаторых функцый

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Адключэнне некаторых функцый

Скажам, я хачу адключыць паведамленне / PM функцый перакладу, langtitle BBCode, і язык BBcode. Якія ўбудовы мне трэба адключыць?

Я таксама не хачу vBET каментары ў маім паведамленні змест, калі гэта магчыма.

Дзякуй за любую дапамогу!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У такім выпадку вы можаце проста выкарыстоўваць бясплатную версію - яна не мае такую ж прадукцыйнасць, але ўсё жа хутка і проста зрабіў пераклады.

Калі вы хочаце новую функцыю ў Vbet 3.X, каб зрабіць Ланг і langtitle BBCodes ў падтрымку наладжваецца - калі ласка, адкрыйце новы струмень у http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Мне патрэбна прадукцыйнасць, як мой форум даволі вялікі. Акрамя таго, я не ведаў, што ў бясплатнай версіі выкарыстоўваных прадуктаў!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Пакуль у вас няма яшчэ ні аднаго запісу ў іншых паведамленняў, тады BBCodes мову і langtitle не выкарыстоўваюцца - таму не ўплываюць на прадукцыйнасць.

Таксама звернеце ўвагу, што ў 3.x мы зрабілі мноства паляпшэнняў прадукцыйнасці і побач 3.3.0 версія будзе поўная паляпшэння прадукцыйнасці.

У нас ёсць усе суб-форум аб бясплатнай версіі і ў абвестках ў вас ёсць наляпіць нітка, якая апісвае адрозненні паміж бясплатнай і камерцыйнай версіяй.

Калі вы ўжо ўладальнік vBET 3.x затым паніжэнне да vBET 2.x будзе адключыць мову і langtitle BBCodes, але і будзе выкарыстоўваць горшыя павольней структуры БД і кода, не шмат паляпшэнняў прадукцыйнасці.

Мы рэкамендуем, каб зрабіць некаторыя крокі прадукцыйнасць Цюнінг. Тут вы знойдзеце некалькі парадаў (гл. таксама ніжэй гэтага паведамлення па адным на некалькі падказак):
    Прадукцыйнасць намёкі
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-12-09 у 23:12.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •