Скажам, я хачу адключыць паведамленне / PM функцый перакладу, langtitle BBCode, і язык BBcode. Якія ўбудовы мне трэба адключыць?
Я таксама не хачу vBET каментары ў маім паведамленні змест, калі гэта магчыма.
Дзякуй за любую дапамогу!
Скажам, я хачу адключыць паведамленне / PM функцый перакладу, langtitle BBCode, і язык BBcode. Якія ўбудовы мне трэба адключыць?
Я таксама не хачу vBET каментары ў маім паведамленні змест, калі гэта магчыма.
Дзякуй за любую дапамогу!
У такім выпадку вы можаце проста выкарыстоўваць бясплатную версію - яна не мае такую ж прадукцыйнасць, але ўсё жа хутка і проста зрабіў пераклады.
Калі вы хочаце новую функцыю ў Vbet 3.X, каб зрабіць Ланг і langtitle BBCodes ў падтрымку наладжваецца - калі ласка, адкрыйце новы струмень у http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Мне патрэбна прадукцыйнасць, як мой форум даволі вялікі. Акрамя таго, я не ведаў, што ў бясплатнай версіі выкарыстоўваных прадуктаў!
Пакуль у вас няма яшчэ ні аднаго запісу ў іншых паведамленняў, тады BBCodes мову і langtitle не выкарыстоўваюцца - таму не ўплываюць на прадукцыйнасць.
Таксама звернеце ўвагу, што ў 3.x мы зрабілі мноства паляпшэнняў прадукцыйнасці і побач 3.3.0 версія будзе поўная паляпшэння прадукцыйнасці.
У нас ёсць усе суб-форум аб бясплатнай версіі і ў абвестках ў вас ёсць наляпіць нітка, якая апісвае адрозненні паміж бясплатнай і камерцыйнай версіяй.
Калі вы ўжо ўладальнік vBET 3.x затым паніжэнне да vBET 2.x будзе адключыць мову і langtitle BBCodes, але і будзе выкарыстоўваць горшыя павольней структуры БД і кода, не шмат паляпшэнняў прадукцыйнасці.
Мы рэкамендуем, каб зрабіць некаторыя крокі прадукцыйнасць Цюнінг. Тут вы знойдзеце некалькі парадаў (гл. таксама ніжэй гэтага паведамлення па адным на некалькі падказак):
Прадукцыйнасць намёкі
Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-12-09 у 23:12.