Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Bazı işlevler devre dışı bırakma

Kıdemli Üye

Default Bazı işlevler devre dışı bırakma

Diyelim yazılan / PM çeviri özellikleri, langtitle BBCode, ve lang BBcode devre dışı bırakmak istediğini söylüyor. Ne eklentileri devre dışı bırakmanız gerekir?

Mümkünse ben de, benim yazı içeriğinde herhangi bir BB yorum istiyorum yoktur.

Herhangi bir yardım için teşekkürler!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Böyle bir durumda sadece ücretsiz sürümü kullanabilirsiniz - bu performans bulunmamış ama yine de hızlı ve sadece çeviriler yaptı.

BB 3 yeni özellik istiyorsanız.x lang ve langtitle BBCode'lar yapılandırılabilir desteği - yeni konu açmak için http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Kıdemli Üye

Benim forum oldukça büyük performans ihtiyacım var. Ayrıca, ücretsiz sürümü kullanılan ürünler bilmiyordum!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Sürece henüz yok gibi diğer mesajları herhangi bir mesaj daha sonra BBCode'lar lang ve langtitle değildir - bu yüzden performans üzerinde herhangi bir etkisi var.

Ayrıca 3.x birçok performans iyileştirmeleri 3.3.0 sürümü ve sonraki performans iyileştirmeleri dolu olacak unutmayın lütfen.

Biz ücretsiz sürümü hakkında ve duyurular ücretsiz ve ticari sürüm arasındaki farklar açıklanır konu yapıştırılır bütün alt-forum var.

Zaten BB 3.x sahibi iseniz BB 2.x downgrading lang ve langtitle BBCode'lar devre dışı bırakmak değil, aynı zamanda birçok performans iyileştirmeleri olmadan kötü yavaş DB yapısı ve kod kullanacağız.

Biz bazı performans tunning adımları tavsiye ederim. İşte size bazı ipuçları bulacaksınız (Daha fazla ipuçları için bu aşağıdaki mesajları görmek):
    Performans ipuçları
    Last edited by vBET; 11-12-09 at 23:12.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •