Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 3 FirstПершы 123
Вынікі 21 да 25 з 25

Тэма: Аўтаматычны пераклад старонак супраць прынцыпаў кантэкстнай рэкламы Google

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад MOGmartin View Post
    Вось абноўленую статыстыку трафіку.

@ Hilinebuilders тут абноўлены графік. Таксама відаць ж ... на Twitpic3

FYI: У мяне таксама ёсць сайты на базе WP-робат ў WordPress, якія выкарыстоўваюць Google Translate API. Яны таксама пацярпелі ў той жа час і страціў 100% ад іх руху.
    Выгляд дурны пытанне - дзе вы можаце змясціць гэты фільтраў у Google Analytics? Я толькі што зрабіў хуткую праверку і не знайсці яе - вы ўжо ведаеце, дзе гэта я хацеў бы бяспечнай некаторы час для пошуку

Мы на гэта і праверка яго. Здавалася б, чалавек - некаторыя форумы ўбачыць такую тэндэнцыю некаторыя няма. На дадзены момант мы не ў стане вызначыць, у чым прычына. На ўсялякі выпадак для enyone у каго ёсць такая праблема - калі ласка, пераканайцеся, што вы не блакаваць усе перакладзеныя старонкі ў robots.txt

Член
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    37

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Выгляд дурны пытанне - дзе вы можаце змясціць гэты фільтраў у Google Analytics?
    ня probs Міхал,

яго: CONTENT -> Самыя папулярныя старонкі ўваходу
    Фільтр: Старонкі, якія змяшчаюць гэты радок:

Абноўлена малюнак з нядаўна статыстыку, і вы можаце бачыць у левай калонцы, дзе даклада:

Twitpic - абменьвацца фатаграфіямі і відэа на Твітэры

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    калі ласка, пераканайцеся, што вы не блакаваць усе перакладзеныя старонкі ў robots.txt
    Да вашай ведама - я не блакаваць трафік у любым выпадку

ТОЛЬКІ НА ДЗЯРЖАЎНАЙ RE:
    Я не веру, што ўбудова vbet парушаецца. Ён па-ранейшаму робіць менавіта тое, што яе рэкламуюць як - людзі ўсё яшчэ можаце выкарыстоўваць перакладзеныя старонкі 100%.

Адзіная праблема ў тым, што Google спыніў адпраўку трафіку на гэтых перакладзеных старонак. Як яе пракляты цяжка след перакладзенай старонкі, калі яго добры пераклад, я выказаў здагадку, што вы ўключаеце Yahoo перакладаць API.

Я б ставіў добрыя грошы, што гэта будзе зрабіць нашмат складаней Google, каб адфільтраваць з азначніка.

ТОЛЬКІ НА RE дзяржавы, а таксама:
    Я Не кажу, што гэтыя старонкі DE-індэксавацца .... Яны проста не вяртаюцца ў выніках пошуку, калі яны мелі звычай быць.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Дзякуй за прадастаўленне некаторы ўяўленне MOGmartin. Я бачу падзенне vBET перакладзеных старонак, а таксама, але гэта не гэтак драматычным, як ваша. Розніца складае каля 25% у параўнанні з папярэднім тыднем. (26 сакавіка - 1 красавіка супраць 2 красавіка - 8 красавіка)

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад ivan View Post
    Я пашлю да вас дэталёвую інфармацыю праз PM ў наступным serveral дзён ...

Паглядзіце, калі ласка, гэтую артыкул:
    technospot.net / блогі / стратэгіі-выдаліць-машына перакладзеная старонку, Googles-індэкса /
    На дадзены момант мы не бачым ліцэнзіі - калі ласка, падрабязна PM ліцэнзіі як мага хутчэй. Калі вы не ліцэнзаваных карыстальнікам, то вам не заплацілі vBET версіі. Калі ласка, дасылайце інфармацыю пра ліцэнзіі.

Аб спасылцы - зноў рэкамендацыя адключыць аўтаматычнае слабыя перакладаў, якія могуць быць не зразумелыя чалавеку.
    Мы рэкамендуем, каб вы не дазваляеце аўтаматызаванага перакладу, каб атрымаць індэксавацца. Аўтаматызаваны пераклад не заўсёды мае сэнс і яны патэнцыйна могуць разглядацца як спам. Што яшчэ больш важна, такой ступені, што шматмоўнага вэб-сайта заключаецца ў дасягненні больш шырокай аўдыторыі, падаючы каштоўную інфармацыю на некалькіх мовах. Калі вашы карыстачы не могуць зразумець аўтаматызаванага перакладу або калі ён адчувае штучную да іх, вы павінны спытаць сябе, ці сапраўды вы хочаце прадставіць такога роду кантэнту на іх.
    Google пераклады вельмі добрыя і чалавека для чытання, так што няма ніякай праблемы з гэтым. Так што, каб было ясна - ён рэкамендуе, каб адключыць Толькі пераклады, якія могуць быць не зразуметыя чалавека. Мы даем падтрымку людзей, пішучых на розных мовах і пераклады сапраўды добрыя. Так што гэта НЕ аб Google пераклады, прадстаўленыя вбет

Я думаю, што ў паніцы і без дэталёвага зачытваньня заяў Google мы маем тут шмат непаразуменняў. Так, каб было ясна:
    1. Пераклады добра для Google
    2. Google не падабаецца слабая аўтаматычнага перакладу, якія не можа прачытаць чалавек
    3. Маючы нават слабыя аўтаматычны пераклад не забаронена, але толькі не рэкамендуецца
    4. Высокае значэнне аўтаматычных перакладаў добра для Google
    5. vBET прадастаўляе Google перакладаў, якія маюць вельмі добрае якасць і чалавека чытаным
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 17-04-11 у 19:29.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад MOGmartin View Post
    ня probs Міхал,

яго: CONTENT -> Самыя папулярныя старонкі ўваходу
    Фільтр: Старонкі, якія змяшчаюць гэты радок:

...

ТОЛЬКІ НА RE дзяржавы, а таксама:
    Я Не кажу, што гэтыя старонкі DE-індэксавацца .... Яны проста не вяртаюцца ў выніках пошуку, калі яны мелі звычай быць.
    Дзякуючы я буду гуляць з ім і праверыць некаторыя з нашых форумах.

Аб дзяржаўнай перарэгістрацыі - як я пакажу вам сюды http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google вяртае старонку ў выніках пошуку. Я думаю, што ў Вас можа быць менш пошуку запісаў з-за змен у пазіцыі індэкса, але канчаткова вашых старонак ўсё яшчэ знаходзяцца ў індэксе і вяртаюцца ў выніках пошуку.

Мы зробім некаторыя ўласныя расследавання - таксама цэнім ваша будучыню ўваход, калі вы даведаліся што-то больш аб сітуацыі вашага форуму ў індэксе Google.

Стар. 3 з 3 FirstПершы 123

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •