Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 15

Тэма: Пашыраны пошук не паказвае вынікі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Default Пашыраны пошук не паказвае вынікі

Я толькі што заўважыў, што калі я ўвайдзіце на пробную уліковы запіс якога нямецкія усталяваны ў кабінеце (форум па змаўчанні выкарыстоўваецца англійская мова), што я не атрымліваю прасунутыя вынікі пошуку вяртаюцца для некаторых тэрмінаў, якія сапраўды вяртаюць вынікі ў мову па змаўчанні. Я мяркую, што гэта можа быць адбываецца і ў іншых мовах.

Гэта адбываецца ад сябе асабіста таксама. Я проста выкарыстаў пашыраны пошук шукаць слова (Bannführer) і атрымаў вынікі, выкарыстоўваючы мову форуму па змаўчанні англійская. Затым я пераключыў мову нямецкі (націснуўшы на сцяг пад маім панэлі навігацыі), вырабляецца гэтак жа, пошук і не атрымаў вынікі для таго ж слова. Любыя ідэі?
    Апошні раз рэдагавалася norku; 22-03-11 у 10:50.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Проста ўзяць сцэнар з раўнання я пайшоў да свайго Usercp і змяніў маю мову па змаўчанні, нямецкі, выконваецца гэтак жа, пашыраны пошук і зноў я не атрымаў вынікаў пошуку. Не добра, калі б замежныя носьбітаў мовы не можа шукаць на сваёй роднай мове, вядома.

Edit: толькі што спрабаваў пару іншых моў, і, хоць слоў я ўступаю ў пошуках бачныя, калі замежная мова спікер чытае форум яны не вяртаюцца ў перадавых вынікаў пошуку.
    Апошні раз рэдагавалася norku; 22-03-11 у 10:59.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Я была на вашым сайце. У мае дадзеныя карыстальніка я Languege - польскі.
    Я выкарыстаў ваш пашыраны пошук для пошуку слова - "форум". І ў мяне ёсць поўнае сайце вынікі.

Ці можаце вы растлумачыць гэта лепш?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Некаторыя тэрміны, працуюць, як вы кажаце, але пераключэнне на нямецкай і паспрабаваць Bannführer і Stammführer напрыклад. Няма вынікаў. Пераключыць на нарвежскім і пошук бронзавы. Няма выніку, хоць у мяне ёсць тэма з гэтым словам у назве, калі я гляджу форум у нарвежскіх ...?
    Апошні раз рэдагавалася norku; 22-03-11 у 11:42.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Вы маеце рацыю!
    Я магу прайграць гэта на маёй тэставай форум так што я буду рухацца ў гэтым раздзеле памылка.

Існуе, верагодна, праблема з кадоўкай - Я праверу яго і замацаваць на мой тэставы форум.
    Дзякуй

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Дзякуючы Каміль.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

яшчэ працуем над гэтым

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выпраўлена і будуць уключаны ў наступны выпуск. Звярніце ўвагу, што ў гэты момант мы толькі змянілі неабходныя дадзеныя (быў кадавання выпуску) тэставанне на нітку пошуку. Калі вам не працую на дадатковыя фільтры калі ласка, паведаміце нам.

Хуткае рашэнне праблемы - у гэты момант вы можаце гэта выправіць шляхам дадання новых ўбудоў:
    - Перайсці да панэлі адміністратара -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў -> Дадаць новы убудова
    - Устанавіць:
    • Прадукт = VB прадпрыемства Перакладчык
    • Хук Location = search_process_start
    • Title = Правільныя крытэры пошуку для перакладзеных старонак
    • Парадак выканання = 5
    • Убудова PHP код:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Убудова Active = Так

- Захаванне і праверыць гэта працуе

У выпадку, калі вы знойдзеце якія-небудзь дадатковых пытанняў у гэтай галіне, калі ласка, напішыце мы зноў адкрыем пытанне тады. На нашым тэставым форуме, што ён працуе добра

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Прывітанне,

Проста праверылі убудова і, на жаль, не працуе. Вось прыклад:

Калі я перайсці на французскі, напрыклад, і ўвядзіце "Jeunesses Hitlériennes" ў любой пошук або пашыраны пошук Я атрымліваю ніякіх вынікаў. Аднак, калі я ўводжу "Гітлерюгенд" Затым я атрымаць спіс вынікаў, якія змяшчаюць "Jeunesses Hitlériennes". Гэта адбываецца незалежна ад таго, ваш плягін актыўны ці не. Відавочна, што гэта не так, як французскі карыстач, як правіла пошуку. Ён хоча, каб шукаць у яго ўласным мове, вядома, і хоча бачыць вынікі, вернутыя на гэтай мове.
    Апошні раз рэдагавалася norku; 06-05-11 у 10:46.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Я была на вашым сайце і правяраў. усё працуе добра. калі вы паспрабуеце знайсці ў вашай прысуду не перакладзеная пашыраны пошук - вынікі не занадта.

Я спрабаваў знайсці Führerschnur слова на ўсіх мовах, на вашым сайце, і мне прыйшлося вынікі для ўсіх моў, так што праблема вырашана.

Вы можаце адключыць vBET і спрабуюць знайсці свой прысуд яшчэ раз - да гэтага часу ніякіх вынікаў, таму гэта не vBET памылка.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •