Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: Išplėstinė paieška rodo, jokių rezultatų

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Default Išplėstinė paieška rodo, jokių rezultatų

Aš tik pastebėjau, kad kai aš įeinu į bandymo sąskaitos, kuri yra Vokietijos vartotojo CP (forumas numatytoji kalba yra anglų), kad gaunu ne už kai kuriuos terminus, kurie iš tiesų grąžinti numatytąją kalbą rezultatų išplėstinės paieškos rezultatai. Spėju, kad tai gali būti vyksta į kitas kalbas.

Tai atsitinka per savo sąskaita. Aš tiesiog naudoti išplėstinę paiešką ieškoti žodis (Bannführer) ir gavo rezultatus, naudojant forumą numatytąją kalbą anglų kalba. Aš tada perėjo į vokiečių kalbą (spustelėję pagal mano Navbar vėliava), atlikti tą pačią paiešką ir gavo tą patį žodį jokių rezultatų. Kokių nors idėjų?
    Paskutinį kartą redagavo norku; 22-03-11 prie 10:50.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Tiesiog imtis scenarijaus lygtys nuėjau į mano Usercp ir mano numatytąją kalbą į vokiečių, atliko išplėstinę paiešką ir vėl gavau jokių paieškos rezultatų. Nėra gera, jei užsienio kalbos garsiakalbiai negali ieškoti savo gimtąja kalba, žinoma.

Edit: ką tik bandė iš kitų kalbų pora ir nors turėčiau įvesti į paieškos žodžiai yra matomas, kai užsienio kalbų garsiakalbis skaityti forume, jie negrąžinami Išplėstinė paieška rezultatas.
    Paskutinį kartą redagavo norku; 22-03-11 prie 10:59.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Buvau jūsų svetainėje. Mano vartotojo duomenis turiu languege - lenkų.
    Aš jūsų išplėstinę paiešką, paieškos žodis - "forumas"Ir aš turiu visa svetainė rezultatų.

Ar galite paaiškinti geriau?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Kai kuriuos terminus, kaip tu sakai, bet pereiti į vokiečių ir pabandyti Bannführer ir Stammführer pvz. Rezultatų nėra. Perjungti į norvegų ir ieškoti Bronzinė. Jokių rezultatų, nors aš, kad pavadinime žodis siūlai kai aš peržiūrėti forumas norvegų ...?
    Paskutinį kartą redagavo norku; 22-03-11 prie 11:42.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Esi teisus!
    Galiu atkurti mano Test Forum kad aš perkelti į tai klaida skyriuje.

Yra tikriausiai išduoti kodavimas - Aš ją patikrinti ir nustatyti savo bandymo forume.
    Ačiū

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Dėka Kama.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

dar dirba

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Pataisyta ir bus įtraukti į kitą spaudai. Atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu mes tik pakeitė reikalaujamų duomenų (kodavimo klausimas) bandymai su siūlų paieškos. Jei neveikia papildomų filtrų, prašome pranešti apie tai mums.

Quick Fix - šiuo metu galite nustatyti jį pridedant naują įskiepiai:
    - Grįžti į Admin CP -> Plugins & Produktai -> Plugin Manager -> Pridėti naują Įskiepis
    - Nustatyti:
    • Produktas = Vb Įmonių Vertėjas
    • Kablys kur = search_process_start
    • Title = Teisingas paieškos kriterijus išverstų puslapių
    • Vykdymo Užsakymo = 5
    • Įskiepis PHP kodas:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Įskiepis yra Aktyvus = Taip

- Išsaugoti ir patikrinkite, ar jis veikia

Tuo atveju, jei bus rasti jokių papildomų šios srities klausimų, rašykite, mes tada vėl problema. Mūsų Test Forum gerai

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Sveiki,

Tiesiog išbandyti įskiepiai ir, deja, nėra darbo. Štai pavyzdys:

Pavyzdžiui, jei aš pereinu į prancūzų, ir įveskite "Jeunesses Hitlériennes" į vieną paieškos arba išplėstinę paiešką gaunu jokių rezultatų. Tačiau, jei aš įvesti "Hitlerio jaunimo" aš tada gauti sąrašą rezultatų su "Jeunesses Hitlériennes". Tai atsitinka nepriklausomai nuo to, ar jūsų įskiepiai yra aktyvus ar ne. Tai akivaizdžiai ne prancūzų vartotojas paprastai ieškoti. Jis nori ieškoti savo gimtąja kalba, žinoma, ir nori matyti rezultatus, grįžo į tą kalbą.
    Paskutinį kartą redagavo norku; 06-05-11 prie 10:46.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Aš buvau jūsų svetainėje ir išbandyti jį. viskas dirba gerai. , jei bandysite ieškoti Jūsų sakinys ne išversti išplėstinę paiešką - jokių rezultatų.

Bandžiau rasti Führerschnur žodžio apie visas jūsų svetainę, ir aš turėjo visų kalbų kalbas, todėl klausimas yra išspręstas.

galite išjungti vBET ir pabandykite rasti savo sakinį dar kartą - vis dar jokių rezultatų, todėl tai nėra vBET klaidą.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •