Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 18

Тэма: Усталяваць па змаўчанні мову па змаўчанні для карыстальнікаў, якія не зрабілі гэтага яшчэ

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Smile Усталяваць па змаўчанні мову па змаўчанні для карыстальнікаў, якія не зрабілі гэтага яшчэ

Як згадвалася ў пост # 16 тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Можа быць, яшчэ адзін варыянт, каб пераканацца, карыстачы стварылі мову па змаўчанні, ці можа быць варыянт, які б выявіць, калі карыстач зрабіў гэта, калі ён увайшоў у сістэму з форума? Калі мова па змаўчанні выяўлены быўшы ўсталяваны, карыстач будзе працягваць ўвайдзіце працэс, як звычайна, але калі гэта яе выяўленні, так як ён не, не было б паведамленне з запытам карыстальніка зайсці ў свой профіль (у выніку чаго яго туды аўтаматычна) і папрасіць яго для выбару адной мовы па змаўчанні, перш чым ён можа пайсці ў іншым месцы на форуме.

Гэта было б пераканацца, што ўсе паведамленні будуць пераведзены (у тым ліку BBCodes) на форуме, таму што ўсе карыстачы будуць мець абраны па змаўчанні мову.

Гэта сапраўды было б вялікай адон.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выдатная ідэя Прынята.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Вялікі, я шчаслівы, што вам падабаецца маё прапанову. На самай справе, з гэтым рэалізаваны, гэта дазволіць пазбегнуць вам адказаць на шматлікія пытанні аб тым, "чаму нічога не перакладаецца" або "не працуе" трохі, як некаторыя мае ўласныя пытанні ў мінулым.

Гэта збіраецца быць рэалізавана ў наступнай версіі? 3.1.3? Я бачу, вы ўжо працуеце 3.1.3 тут, але гэта не так, прапанаваных у раздзеле загрузак на форуме.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Здзейснена - пасля Лагін карыстальніка без камплекта мовы па змаўчанні перанакіроўваецца рэдагаваць старонку профілю, дзе ён убачыў адпаведнае паведамленне аб умацаванні яго, каб усталяваць яго. Гэта наладжваецца (уключана / выключана). Будуць уключаны ў vBET 3.1.3

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Нічога сабе, не можа чакаць, каб атрымаць 3.1.3! LOL Дзякуй вялікі!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы плануем ўвесці ў 3.1.3 Функцыя аўтаматычнага распазнавання мовы. Пасля гэтага мы будзем гатовыя да выпуску. Вядома, планы могуць быць зменены, калі іншыя іншае бліскучая ідэя прыходзяць ад нашых кліентаў. Мы аддаем перавагу гнуткасць у якасці асноўных па-сапраўднаму добры прадукт

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Я разумею. Гэта толькі тое, што я чакаю, каб прадставіць сваю ўзламаць афіцыйна на маім сайце і запыты я зрабіў бы сапраўды дапамагчы мне пазбегнуць некаторай блытаніны пра мову defaut, і г.д. Я б вельмі патрэбна гэтая рэалізаваны як мага хутчэй. Ці можна для вас зрабіць 3.1.3 даступныя і ажыццяўляць аўтаматычнае распазнаванне мовы ў будучых версіях? Гэтая функцыя роду буйных, яна не павінна быць уключана ў асноўны абноўлены як 03/02 або нешта падобнае?

Ва ўсякім разе, гэта нічога не варта спытаць, але я б вельмі ўдзячны, каб атрымаць 3.1.3 як мага хутчэй, калі ласка.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    14

Text automatically translated from: Turkish to: Belarusian
    Translated text
    Гэта таксама вельмі смачна Я думаю, лепшы спосаб, я спадзяюся, што я атрымаў ліцэнзію, будуць карыснымі.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Cybershaolin View Post
    Гэтая функцыя роду буйных, яна не павінна быць уключана ў асноўны абноўлены як 03/02 або нешта падобнае?
    Вы абсалютна маеце рацыю

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

ОК ажыццяўленне гэтага было зроблена, але: Рэгістрацыя для новых карыстальнікаў у парадку, але калі карыстач удзельнік форуму, паколькі доўгі час існуе праблема з гэтым:

Ён добра працуе такім чынам, каб пры ўваходзе ў сістэму, карыстальнік, які не ставіў яго мовы па змаўчанні яшчэ аўтаматычна перанакіроўваецца ў тых месцах, дзе ён можа ўсталяваць яго мову. Праблема ў тым, нават калі ён нічога не мяняе (маецца на ўвазе не змена яго мова) інфармацыя захоўваецца, як гэта і карыстальнік будзе па-ранейшаму не маюць свайго мовы гатова! Такім чынам, не павінна быць паведамленне аб тым, карыстачу, што ён павінен ўсталяваць яго мову пасля таго як ён захоўвае інфармацыю, калі ён не ставіў яго. Такім чынам, што я маю на ўвазе, што ён павінен прымусіць карыстальніка ўсталяваць мову. Атрымаў маю думку?
    Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 04-12-09 у 05:07.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •