Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 18

Téma: Alapértelmezett nyelv alapértelmezés szerint a felhasználók, akik nem rá még

Smile Alapértelmezett nyelv alapértelmezés szerint a felhasználók, akik nem rá még

Mint említés utáni # 16 itt van: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Talán egy másik lehetőség, hogy megbizonyosodjon arról felhasználó alapértelmezett nyelve, is lehetne egy opció, amely érzékeli, ha egy felhasználó tette meg, amikor bejelentkezik a fórumban? Ha az alapértelmezett nyelv az észlelt miután beállítva, a felhasználó továbbra is a bejelentkezési folyamat, mint rendesen, de ha ez felderítése azt ő nem, lesz egy üzenet kéri a felhasználót, hogy menjen a saját profil (amely ott automatikusan), és arra kérte, kiválasztani egy alapértelmezett nyelv előtt mehet sehol máshol a fórumon.

Ez tenné, hogy minden üzenet lenne lefordítani (beleértve a BBCode) a fórum, mert minden a felhasználók által kiválasztott alapértelmezett nyelv.

Ez valóban egy nagyszerű addon.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nagy ötlet Elfogadott.

Nagy, örülök, hogy tetszik az én javaslatom. Tény, hogy ezzel végre, ez kerülni Önnek választ számos kérdésre a "miért nem fordították" vagy "ez nem működik" egy kicsit, mint egy a saját kérdéseire a múltban.

Ez lesz végrehajtani a következő verzió? 3.1.3? Látom már fut 3.1.3 itt, de ez nem javasolt a letöltési területen még.

DONE - bejelentkezés után a felhasználó anélkül, hogy az alapértelmezett nyelv beállítása van irányítva Profil szerkesztése oldalra, ahol látni megfelelő üzenetet fokozása neki beállítani. A konfigurálható (engedélyezve / letiltva). Tartalmazni fogja vBET 3.1.3

Wow, alig várom, hogy 3.1.3! lol Nagyon köszönöm!

Terveink helyezni 3.1.3 funkció az automatikus nyelv felismerés. Ezt követően készen állunk majd, hogy kiadja. Természetesen terveket lehet változtatni, ha néhány másik remek ötlet a mi ügyfeleink. Mi inkább a rugalmasság kulcsfontosságú, hogy valóban jó termék

Megértem. Ez csak azt várom, hogy vezessenek be a hack hivatalosan a saját helyén, és a kérések tettem volna igazán segíteni nekem, hogy ne némi zavart a defaut nyelv, stb én igazán szükség ez végre ASAP. Van-e lehetőség az Ön számára, hogy a 3.1.3 elérhető, és végrehajtja az automatikus nyelv felismerés a későbbi kiadás? Ez a funkció ilyen nagy, nem is kell bele nagyobb, mint a korszerűsített 3.2 vagy valami ilyesmi?

Akárhogy is, ez nem kerül semmibe megkérdezni, de én valóban nagyra értékelik, hogy 3.1.3 lehető legrövidebb időn belül, kérem.

Junior Member

Text automatically translated from: Turkish to: Hungarian
    Translated text
    Ez is nagyon ízletes Azt hiszem a legjobb módja, remélem kaptam az engedélyt jótékony hatású lenne.
    Original text

Quote Eredetileg írta: Cybershaolin View Post
    Ez a funkció ilyen nagy, nem is kell bele nagyobb, mint a korszerűsített 3.2 vagy valami ilyesmi?
    Teljesen igazad van

OK végrehajtásának ez történt, de: Regisztráció új felhasználóknak rendben vannak, de ha a felhasználó egy olyan fórum tagja, hiszen hosszú ideig, probléma van vele:

Ez jól működik, oly módon, hogy amikor bejelentkezik egy felhasználó, aki nem állított saját alapértelmezett nyelv még automatikusan átirányítja a beállítások, ahol lehet állítani a nyelvet. A probléma akkor is, ha nem változik semmi (azaz nem változik a nyelv) az információk mentése, mint ez, és a felhasználó még nem a nyelv meg! Tehát léteznie kell egy üzenet figyelmezteti a felhasználót, hogy meg kell beállítani a nyelvet, miután menti az adatokat, ha nem állítsd. Szóval, mire gondolok, hogy meg kell kényszeríteni a felhasználót, hogy állítsa be a nyelvet. Megvan a lényeg?
    Utoljára szerkesztette Cybershaolin; 04-12-09 -on 05:07.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •