Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Група disscussion памылка ў URL
Таксама, калі вы бачыце групу звяном абмеркавання будуць:
Дзякуй за ўвагу - мы выправім гэта.
Выпраўлена - будуць уключаны ў 3.3.0
Калі групавыя паведамленні маюць langtitle BBCode то арыгінальны тэкст будзе паказаны ў URL-адрасе. Вядома, на старонцы ён будзе пераведзены. Глядзіце тут для exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/groups/yahoooh.html
не зафіксавана ўбачыць URL мовы гэта будзе тое ж самае для ўсіх моў форуму прадпрыемства Перакладчык (Б. прадпрыемства) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/groups/yahoooh.html)
не зафіксавана
ўбачыць URL мову
ён будзе аднолькавым для ўсіх моў
Пераклад VBulletin Foundation (vBET)
і тое, што знойдзенай апошнія 2 адказаў ад мяне ў гэтай тэме
апошні кавалер Ордэна Брытанскай імперыі быў на хуткі адказ, і я напісаў на англійскай мове, і яна працуе ідэальна whithout любы сцяг
але гл. адказ pefore гэта я выкарыстоўваю адказ паведамленне і яна пакажа англійская тэкст у сцяг вобласці, нават гэта ангельску
любы растлумачыць
не зафіксавана
ўбачыць URL мову
ён будзе аднолькавым для ўсіх моў
Пераклад VBulletin Foundation (vBET)
Гэта асноўныя і абаротныя гэтак жа, як было апісана:
"Калі ёсць група паведамленне langtitle BBCode то арыгінальны тэкст будзе паказаны ў URL"
Ён павінен быць гэты шлях, так як vBSEO не падтрымлівае групавых дыскусій у добрай форме - гэта азначае, што вы можаце змяніць URL, як вы хочаце (калі прэфікс ОК) і не будзе 301 рэдырэкт. З-за гэтага мы не можам падтрымліваць пераклад існуе, у адваротным выпадку было б эфект дублявання кантэнту. Можна з упэўненасцю ў выпадку паведамлення - там vBSEO перанакіраваньні URL, калі не правільна.
і тое, што знойдзенай апошнія 2 адказаў ад мяне ў гэтай тэме
апошні кавалер Ордэна Брытанскай імперыі быў на хуткі адказ, і я напісаў на англійскай мове, і яна працуе ідэальна whithout любы сцяг
але гл. адказ pefore гэта я выкарыстоўваю адказ паведамленне і яна пакажа англійская тэкст у сцяг вобласці, нават гэта ангельску
любы растлумачыць
Так, і вельмі простая - Google сцвярджае, што па-арабску: D На гэтым форуме мы ўсталявалі, каб прыняць рашэнне Google, калі ён у 0,1% упэўнены ў гэтым. Але я думаю, вы ўжо ведаеце, як гэта працуе ... :)
Акрамя таго, ёсць на самай справе тэкст на арабскай мове - па URL;) Мы не той, хто робіць Google алгарытмы - калі ласка, не страляйце веснік;)
Ваша другое паведамленне не маюць сувязі з арабскага - гэта чыста англійская і Google прызнаў яго адпаведным чынам. У першым, які Вы выкарыстоўваеце стэнд - англійскай і арабскай мовах. Падобна на тое, што для Google гэта больш, чым арабская ангельскую мову.
Калі ласка, не змяняйце гэта першае паведамленне - я буду выкарыстоўваць яго прама зараз праверыць ўстаўкі арыгінальнага тэксту на JavaScript - здаецца, што ёсць некаторая праблема з гэтым паведамленнем, і я хачу, каб справіцца з ім перад вытворчасці (vBET 3.3.0 выпушчана сёння ў некалькі гадзін).
EDIT:
OK - правераныя і выпраўленыя:) (пытанне JavaScript)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):