КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Праблемы пры рэгістрацыі наведвальнікаў

tomee123
21-11-09, 20:28
Прывітанне ўсім, калі наведвальнікі спрабуюць Рэгістрацыя Форум паказаць ім наступнае паведамленне, вы абралі не згодныя з умовамі форуму, таму вы не зможаце працягваць у рэестры. Націсніце тут, каб вярнуцца дадому, або націсніце кнопку "Назад" ў вашым браўзэры, калі вы згодны з правіламі форуму цяпер. Гэтая праблема на ўсіх мовах Ці ёсць рашэнне гэтай праблемы? Дзякуй

vBET
21-11-09, 20:42
Калі ласка, PM мне спасылку на ваш форум.

tomee123
21-11-09, 20:53
syrionline.com/vb3

vBET
21-11-09, 21:25
Калі ласка, выкарыстоўвайце vBET канфігурацыі і ўсталяваць, што ў вас ёсць справа налева - гэта зменіць яго злева направа на адпаведных мовах. Зараз гэта не чытацца на многіх людзей.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што ў оперы ваш форум не чытаецца - усё цячэ.

Таксама я не магу знайсці спасылку для рэгістрацыі - нейкі намёк, дзе я знайду яго? :)

tomee123
21-11-09, 21:30
Ну, я змяніў напрамак форуму справа налева на спасылку на гэты рэестр syrionline.com/vb3/register.php? Language = EN

vBET
21-11-09, 21:51
Як я бачу, гэта адбываецца таксама і для не перакладзенай старонкі (я не ўпэўнены, - я не не разумею без перакладу, але я бачу, што ёсць папярэджанне, а не рэгістрацыі). Вось чаму я думаю, што гэта не віна vBET. Калі ласка, праверце яго на зыходную старонку, калі тое ж самае адбудзецца вы таксама можаце адключыць vBET і праверце яшчэ раз. Калі ўсё ж адбылося, вы павінны шукаць у іншым месцы, таму што гэта не vBET віне.

Калі ласка, дайце мне ведаць, я маю рацыю.

tomee123
21-11-09, 22:05
Мая працуе добра і няма ніякіх праблем з любой праблемай форум і рэгістрацыя ў рамках Форума працуе добра, але праблема ў тым, што, калі я выбіраю мову, выдатны ад мовы арыгінала форуму, напрыклад, быў госцем з Аўстраліі, каб выбраць мову на тэрыторыі краіны зарэгістравана форуму паказаць яму ліст, што ён не згодны па правілах Форум У вас ёсць ідэя?

tomee123
21-11-09, 22:09
Добра працуе

http://www.syrionline.com/vb3/register.php

tomee123
21-11-09, 22:12
Не працуе і калі ўхваліць законы форуму і наступнай дзейнасці паказвае мяне няправільна, я не зрабіў адабрэнне законаў http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en

vBET
21-11-09, 22:41
Мая працуе добра і няма ніякіх праблем з любой праблемай форум і рэгістрацыя ў рамках Форума працуе добра, але праблема ў тым, што, калі я выбіраю мову, выдатны ад мовы арыгінала форуму, напрыклад, быў госцем з Аўстраліі, каб выбраць мову на тэрыторыі краіны зарэгістравана форуму паказаць яму ліст, што ён не згодны па правілах Форум У вас ёсць ідэя?

Я шукаю ключы прама цяпер.

vBET
21-11-09, 22:47
Адзін ключ - як я бачу, пасля націску кнопкі рэгістрацыі гэта не прыносіць вам рэгістрацыйную форму (URL register.php?do=register), Але толькі для налады пошты (register.php?do=vMail).

У гэты момант я паняцця не маю, гэта прыводзіць да таго пытанні, але мы можам проста праверыць. Калі вы можаце змяніць на імгненне вашай канфігурацыі, таму націск кнопкі рэгістрацыі генераваць усю форму рэгістрацыі. Таксама, калі ласка, скажыце мне, як наладзіць VBulletin, каб паводзіны тваё форуму - я пратэставаць яго на нашых тэстах форумах.

tomee123
21-11-09, 23:07
Адзін ключ - як я бачу, пасля націску кнопкі рэгістрацыі гэта не прыносіць вам рэгістрацыйную форму (URL register.php?do=register), Але толькі для налады пошты (register.php?do=vMail).

У гэты момант я паняцця не маю, гэта прыводзіць да таго пытанні, але мы можам проста праверыць. Калі вы можаце змяніць на імгненне вашай канфігурацыі, таму націск кнопкі рэгістрацыі генераваць усю форму рэгістрацыі. Таксама, калі ласка, скажыце мне, як наладзіць VBulletin, каб паводзіны тваё форуму - я пратэставаць яго на нашых тэстах форумах.

Я перастаў рабіць прадукт = VMail
Праверыць пошту
Праблема па-ранейшаму
Цяпер паказвае спасылку на register.php рэгістрацыйную форму? Do = рэгістр

VBulletin
У мяне ёсць ліцэнзія рэальнай

vBET
21-11-09, 23:16
OK. Я да гэтага часу шукаюць. Адзін намёк - можа быць, ёсць некаторыя праблемы з перанакіраванне (калі 301 перанакіраванне адбудзецца, то будзе страчана інфармацыю аб пагадненні для форуму умовах). Я напішу робата ў некалькі хвілін, так што я ўбачу нешта робіць, як гэта адбываецца. Будзьце спакойныя - мы знойдзем рашэнне для гэтага:)

vBET
21-11-09, 23:30
OK - я ведаю прычыны. Гэта тое, што я думаў - у вас ёсць перанакіраванне, так як у форме URL застаецца без моўных параметраў. Менавіта таму перанакіраванне адбываецца. Я здзіўляюся, чаму URL у форме не быў зменены (гэта павінна быць) - я буду расследаваць гэта прама зараз:)

vBET
21-11-09, 23:35
Выкарыстоўваеце вы некаторыя мод які змяняе URL-адрасоў ў форме? Я гляджу ў мод код, ваш HTML-код і нашага форуму HTML код. Ён павінен працаваць. Так што для лепшага расследавання мне спатрэбіцца доступ да вашых форумам. Калі ласка, PM мне доступ да FTP (верагодна, мне не давядзецца панэлі адміністратара).

vBET
22-11-09, 02:04
Адзін з важных пытанняў - вы, якія працуюць на vBET 3.x ...?

Падобна, у вас ёсць вольны 2.x vBET які толькі што зрабіў пераклады і не падтрымлівае мульты супольнасці мове. Калі вы хочаце, каб вашыя карыстальнікі пішуць паведамленні на розных мовах і падпісаць да вашага форуму з іншых краін, то вам прыйдзецца купіць vBET 3.x ліцэнзіі. На жаль я не прасіў яго ў пачатку гэта будзе бяспечным нас шмат стэнд часу;)

tomee123
22-11-09, 19:17
Ну ці прымаеце вы аплату Western Union? Гэта мне прамоўтэр вашага прадукту зон ((Блізкі Усход)) аплачваюцца: D

tomee123
23-11-09, 14:58
Ну ці прымаеце вы аплату Western Union? Гэта мне прамоўтэр вашага прадукту зон ((Блізкі Усход)) аплачваюцца: D
Я не бачу ніякага адказу! : O

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1