КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Форум апавяшчэння двайны або патройны паведамленні?

Simon Lloyd
07-10-10, 11:11
Прывітанне, таму што пасля vBet ўстаноўлены, калі новы струмень атрымлівае створаны адпраўляецца апавяшчэнне людзі ставяць у форуме на яе атрыманне (AdminCP> Форумы і мадэратары> Форум Manager> Які форум> Хто павінен атрымліваць электронную пошту на новы струмень) Праблема ў тым, у цяперашні час адпраўка апавяшчэнняў часам у два разы, часам 3 разы, каб яна становіцца вельмі раздражняльным для атрымальнікаў.

Ці можаце вы дапамагчы?

З павагай,
Сайман.

kamilkurczak
07-10-10, 13:53
Ці магу я праверыць яго на вашым форуме? Я зраблю новую тэст-нітка, каб праверыць гэта.

Simon Lloyd
07-10-10, 14:06
Вядома, я хацеў бы пакласці свой адрас электроннай пошты ў "Хто атрымлівае электроннай пошты" ў раздзеле форуму з паметкай "Агульныя"

Я ўступіў contact@vbenterprisetranslator.com як электроннай пошты для адпраўкі на любой пасадзе або паток увайшоў у Агульны форум Размовы: 0

kamilkurczak
07-10-10, 14:35
Я была на вашым сайце, і я зрабіў новы струмень і пост - усё ў парадку.
паспрабуйце: тэст паток (http://www.thecodecage.com/forumz/fun-forum/208004-test-thread.html # post741126)
як я магу прайграць гэтую праблему? Вы можаце растлумачыць гэта?

Simon Lloyd
07-10-10, 15:07
Я размясціў у гэтым струмені, вы былі не ў тым форуме:)

kamilkurczak
07-10-10, 15:16
Я не магу яе знайсці. Вы можаце ўстаўляць URL на гэты форум. тут.
Дзякуй

Simon Lloyd
07-10-10, 15:19
Толькі пераканайцеся, новы струмень / тэма тут Флейм (http://www.thecodecage.com/forumz/general-discussion/)

kamilkurczak
07-10-10, 15:25
ОК Я зрабіў новы струмень і некалькі пасад, не пакінуўшы нашчадкаў. Калі б я зрабіў адзін пост - у мяне ёсць толькі адно паведамленне на мой адрас электроннай пошты, так што не так?

Simon Lloyd
07-10-10, 15:27
я зрабіў тэставае паведамленне, таксама ў гэтым форуме вы атрымаеце яшчэ з майго патоку?

Дарэчы ваш пост застаўся напісаны па-польску?

Simon Lloyd
07-10-10, 16:10
Каміль 1 хвіліну таму я стварыў яшчэ 2 тэмы гэта на самых вы павінны мець толькі 2 лісты ад двух розных плыняў адзначаны для вас. :)

kamilkurczak
07-10-10, 18:40
і ў мяне ёсць толькі два электронных лісты. :) Усё добра, я не магу прайграць тваё пытанне, таму я думаю, што ўсё ў парадку.

Simon Lloyd
07-10-10, 20:43
Карыстальнік толькі што адправіў, і абодва я і мае мадэратары атрымалі апавяшчэння ў два разы!, Гэта адбылося толькі пасля ўсталёўкі vBet.

Simon Lloyd
07-10-10, 20:45
Я дадам вашу электронную пошту на наш форум, які дае апавяшчэнне, калі вы размясціце сябе VBulletin не дасць вам апавяшчэнне аб уласнай пасады, я адпраўлю паведамленне і паглядзець, калі ў вас ёсць толькі адзін ліст:)

Simon Lloyd
07-10-10, 20:51
Толькі адправіў і атрымаў 6 апавяшчэнняў .... вы б таксама!

Simon Lloyd
07-10-10, 20:54
гэта можа быць што-то рабіць з кодам тэгі?

kamilkurczak
07-10-10, 21:02
Добра, я заўважыў, што. Ці можаце вы растлумачыць, як дадаць адрас электроннай пошты ў форуме? Я пастараюся прайграць яго на маёй тэставай форуме.

Simon Lloyd
07-10-10, 21:11
Я ў першы http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/5289-post1.html паведамленне

kamilkurczak
07-10-10, 21:12
ок, дзякуй за гэта. Цяпер я паспрабую прайграць гэтую праблему на маім тэставым форуме і выправіць!
:)

Simon Lloyd
07-10-10, 21:14
Дзякуй, але гэта можа быць што-то рабіць з маім кодам тэгі і мае HTML кнопку для падсвятлення кода.

Не саромейцеся праглядаць шаблоны / файлы ў вас ёсць доступ да абодвух

Simon Lloyd
07-10-10, 21:15
Толькі што новая пасаду ў рамках гэтага форуму, але толькі адно апавяшчэнне, але не выкарыстоўваць тэгі Пераўтварэнне сартавання і фільтрацыі ліст для HTML

Simon Lloyd
07-10-10, 21:35
Здаецца, што яго выпадковы, як я толькі што адправіў 2 розных пасадах з дапамогай 2 розных тэгаў і толькі адно апавяшчэнне кожнага з іх??

Simon Lloyd
07-10-10, 21:37
Давядзецца ісці спаць цяпер у 5-й раніцы: (

kamilkurczak
08-10-10, 10:05
Я праверыў гэта на маім тэставым форуме і я не магу прайграць яго.
Напэўна, гэта канфлікт з іншымі vBET мод.
Вы можаце проста праверыць. Што вы павінны зрабіць?
1. vBET павінна быць уключана.
2. адключыць усе моды (па адным) і паспрабаваць знайсці гэтае пытанне яшчэ раз. Калі адзін мод адключыць, і вы не можаце прайграць праблему - у нас ёсць канфлікт. (Таму што, калі гэты мод уключаны - праблема існуе)

Simon Lloyd
08-10-10, 10:08
Мой VBA тэгі заклікаюць да файла PHP для замены слоў і фраз, я толькі магу сабе ўявіць, што яе!

kamilkurczak
08-10-10, 10:55
Вы ўпэўненыя, што, калі vBET адключана вы не можаце прайграваць гэты мод?

З якой мод VBA тэгі?

Simon Lloyd
08-10-10, 11:43
Вы ўпэўненыя, што, калі vBET адключана вы не можаце прайграваць гэты мод?

? З якой мод VBA тэгі Вельмі дакладна:), ён ніколі не здаралася раней, чым зрабіць змены для vbet ў шаблоны і PHP файлаў альбо ўсталявання якіх vbet - да атрымання vbet усё было добра.

Simon Lloyd
08-10-10, 11:44
Чаму б нам не пакінуць пытанне адкрытым на дадзены момант і я будзе кантраляваць, колькі паведамленняў выклікаць яго і якія BBCode калі такія былі выкарыстаныя затым далажыць сказаць аўторак?

Simon Lloyd
08-10-10, 12:06
Выдаленне ўсіх тэт паведамленні на маім форуме на дадзены момант:) мы адновім на аўторак.

kamilkurczak
08-10-10, 12:08
Такім чынам, я чакаю адказу на аўторак:)
Дзякуй

Simon Lloyd
12-10-10, 09:16
Прывітанне Каміль, дзякуй за чаканне, за апошнія некалькі пасад у нас было (не было шмат) апавяшчэння толькі адпраўленыя адзін раз (які вы атрымалі паведамленне аб занадта), так што ісці наперад і адзначаецца ў гэтым вырашана, калі мы атрымаем добрае некалькі пастоў і гэта здарыцца яшчэ раз я буду дакументаваць іх і захоўваць спіс для даследавання:)

kamilkurczak
12-10-10, 12:00
Дзякуй за ваш адказ. вырашана.

Simon Lloyd
12-10-10, 22:15
На жаль, не вырашаецца: (, толькі што паведамленне прама зараз тут Адаслаць па даце - Кодэкс Кейдж форуме (http://www.thecodecage.com/forumz/members-excel-vba-programming/208038-send-email- заснаваны-date.html) накіравала 4 апавяшчэнняў

kamilkurczak
15-11-10, 10:38
прывітанне,
Ці заўважылі вы гэтае пытанне яшчэ раз?

moman
17-11-10, 15:38
Я хацеў бы адзначыць, што карыстачы на маім форуме, таксама скардзіліся на атрыманне некалькіх (да 6) апавяшчэнняў па электроннай пошце для тых жа падпісаўся патоку. Гэта, безумоўна, памылка дзе-то я пагляджу на тое, што код можа быць прычынай гэтага.

Дзіўна тое, што гэта адбываецца больш ці менш выпадковым чынам.

kamilkurczak
17-11-10, 17:31
добра, я паспрабую прайграць яго на маёй тэставай форум

mateuszr
18-11-10, 12:35
Прывітанне:)
Там іншая тэст, вы можаце паспрабаваць - проста выдаліць усе recipents вашага пацверджання ў AdminCP і пакінуць толькі адзін - чэк, вы ўсё яшчэ нечакана з'яўляецца некалькі паведамленняў і пішу тут пра гэта:)

mateuszr
25-11-10, 17:29
Тэма тэмп. вырашана з-за адсутнасці адказу і немагчымасці прайграць цяпер

Simon Lloyd
25-11-10, 19:13
mateuszr, яна ўсё яшчэ можа здарыцца, мы проста жыць з гэтым на дадзены момант, і гэта выпадковае, няма ніякага шаблону.

mateuszr
26-11-10, 08:51
і спрабавалі вы, што варыянт з адзіным атрымальнікам?

mateuszr
02-12-10, 11:08
мы проста жывем з ім на працягу nowit здаецца, вы хочаце па-ранейшаму жыць з ім - я спытаў вас аб тым, што апошняя мадыфікацыя даўно і да гэтага часу няма адказу ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1