Прагляд поўнай версіі: Вырашанае vBET працуе павольна
ўстаноўлены, але, здаецца, vBET працуюць вельмі павольна на маім сайце.
Часам старонцы, проста спыняцца на дасягнутым і паказаў, унутраная памылка сервера праз некалькі хвілін.
Я толькі перакладаць дзвюх мовах і спрабавалі рознымі наладамі, але беспаспяхова. Калі ласка, дапамажыце. Я сапраўды хачу гэтага MOD на працу.
Дзякуй
Перш за ўсё, калі ласка, наведайце наш намёкі прадукцыйнасці: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html
Найбольш важнымі з'яўляюцца:
1. Блок нерелевантных старонках у файле robots.txt (як член старонак, каляндар і г.д.). Звярніце ўвагу, што гэтыя старонкі знікнуць з індэкса - і павінна быць - лепш для вашага SEO, паколькі гэтыя старонкі маюць мінімуму ўтрымання і, як правіла, на думку Google, як дубляванне кантэнту (99% жа - макет, і толькі некалькі розную інфармацыю як імя карыстальніка).
2. Адключэнне некаторых мовах у самым пачатку. Звярніце ўвагу, што ўпершыню пераклад не да тую vBET, але да Google. Google робіць пераклады і пасля першага vBET кэшуецца яго. Так што ў наступны пераклад будзе хутчэй. Некаторыя форумы могуць пачынацца з 52 мовах без якіх-небудзь пытанняў. Для каго-то лепш пачынаць з 2-3 мовамі і дадаць новы час ад часу. Таму што кэш будзе запоўніць, ваш сервер зможа апрацоўваць іншыя мовы праз некалькі дзён.
Таксама Вы можаце праверыць ваш сервер маюць ніякіх праблем з спалучэнне Google. Глядзіце тут для падказак: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
kamilkurczak
07-10-10, 21:10
няма адказу, вырашана. Калі няма, калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.
:)
няма адказу, вырашана. Калі няма, калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.
:)
Дзякуй
Я пераўсталяваць форум і праблема вырашана.
kamilkurczak
08-10-10, 09:30
Дзякуй за пацвярджэнне. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):