Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: Google є електронною поштою мені про (404) м'які помилки?!?

Default Google є електронною поштою мені про (404) м'які помилки?!?

На мій веб-майстер сайту я отримую близько 2 повідомлень в місяць з Google про те, що вони знаходять (404) збоїв сенс в простих словах, що вони є пошуку дублікатів URL (vbet translatated URL) через швидко зростаючого та індексації. Що я повинен зробити, щоб зупинити ці попередження? В основному в мої інструменти для веб-майстрів у мене тільки 2 реальних (404) не засновує і 102 не засновує через мою robots.txt.

-Cache встановлений в 15 днів
    -Guestcache від

Що я повинен зробити, щоб зупинити ці попередження?
    Я вважаю, вам просто потрібно 301 перенаправлення старих URL (URL змінився, що вже не працює), щоб новий URL-адреса (URL сторінки, що працює зараз) з htaccess, просто пошукайте навколо форум, який один, що вам потрібно насправді

У мене тільки в загальній складності 2404 реальних помилок, Google говорить мені, що я є сотні м'які (404) помилки, але коли я натискаю на них вони працюють в будь-якому випадку це щось робити з переведена URL-адрес, як вони писали мене говорити мені, що індексація росте дуже швидко, але в двох примірниках ...

У всякому разі те, що я можу додати до мого htcaccess, щоб "сховати" це від Google, перш ніж вони з розуму.

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    У мене тільки в загальній складності 2404 реальних помилок, Google говорить мені, що я є сотні м'які (404) помилки, але коли я натискаю на них вони працюють в будь-якому випадку це щось робити з переведена URL-адрес, як вони писали мене говорити мені, що індексація росте дуже швидко, але в двох примірниках ...

У всякому разі те, що я можу додати до мого htcaccess, щоб "сховати" це від Google, перш ніж вони з розуму.
    хе-хе я думаю, що мій останній пост вище вже відповів на нього можна 301 редірект з htaccess, чи, може бути, я сумую розуміння, якщо ви можете дати приклад Що виглядає як старий URL (URL змінився, що вже не працює, отримаєте помилки 404 зараз), щоб новий URL-адреса (URL сторінки, що робота в даний час)

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Будь ласка, дайте більш детальну інформацію. Як я розумію, для веб-майстрів говорить вам, що у вас є тільки дві реальні помилки 404, але до цих пір Google електронною поштою вам про багатьох з 404 помилок. Але це дійсно працює ... Я трохи заплутався тут

Будь ласка, додайте повну адресу електронної пошти Google зміст і деякі з тих 404 посилань.

Я не можу відправити вас "працює" М'які помилки 404 посилання більше, тому що я спорожніли vBET таблиці, тепер я не отримую м'який 404 помилок більше я отримую правильний 404 Not Found відповідь. Таким чином, на даний момент vBET винен тут, я хотів би нагадати вам, що Google не любить м'які помилки, і вони будуть карати вас низький ранг сторінки і AdSense, якщо це йде досить довго.

З повагою

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вибачте, але в цей момент я не зовсім розумію, що мова йде о. Будь ласка, опишіть її більш, іншими словами. У вас немає м'якого помилки 404 enymore, тільки правильні 404 - будь ласка, наведемо деякі приклади сторінок, на яких не працює. Скільки помилок, як тих, існує? Ви написали до цього у вас є тільки 2 жорстких 404 помилок. У нас все ще є проблема тут?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

немає відповіді - вирішена. Якщо ні - будь ласка, напишіть тут і я відкрию цієї теми знову.
    Спасибі

Якби повернути на 15 днів максимальна кеш до 5 днів, щоб подолати цю проблему.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

так що тепер вона буде вирішена, чи не так?

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •