Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: Google з'яўляецца электроннай пошце мне пра (404) мяккія памылкі?!?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Default Google з'яўляецца электроннай пошце мне пра (404) мяккія памылкі?!?

На мой вэб-майстар сайта я атрымліваю каля 2 паведамленняў у месяц з Google аб тым, што яны знаходзяць (404) збояў сэнс у простых словах, што яны з'яўляюцца пошуку дублікатаў URL (vbet translatated URL) з-за хутка расце і індэксацыі. Што я павінен зрабіць, каб спыніць гэтыя папярэджанні? У асноўным у мае прылады для вэб-майстроў ў мяне толькі 2 рэальных (404) не засноўвае і 102 ня засноўвае з-за маёй robots.txt.

-Cache усталяваны ў 15 дзён
    -Guestcache ад

Што я павінен зрабіць, каб спыніць гэтыя папярэджанні?
    Я лічу, вам проста трэба 301 перасылак старых URL (URL змяніўся, што ўжо не працуе), каб новы URL-адрас (URL старонкі, што працуе цяпер) з htaccess, проста пашукайце вакол форум, які адзін, што вам трэба на самай справе

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

У мяне толькі ў агульнай складанасці 2404 рэальных памылак, Google кажа мне, што я ёсць сотні мяккія (404) памылкі, але калі я націскаю на іх яны працуюць у любым выпадку гэта нешта рабіць з перакладзеная URL-адрасоў, як яны пісалі мяне казаць мне, што індэксацыя расце занадта хутка, але ў двух экзэмплярах ...

Ва ўсякім разе тое, што я магу дадаць да майго htcaccess, каб "схаваць" гэта ад Google, перш чым яны з розуму.

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    У мяне толькі ў агульнай складанасці 2404 рэальных памылак, Google кажа мне, што я ёсць сотні мяккія (404) памылкі, але калі я націскаю на іх яны працуюць у любым выпадку гэта нешта рабіць з перакладзеная URL-адрасоў, як яны пісалі мяне казаць мне, што індэксацыя расце занадта хутка, але ў двух экзэмплярах ...

Ва ўсякім разе тое, што я магу дадаць да майго htcaccess, каб "схаваць" гэта ад Google, перш чым яны з розуму.
    хе-хе я думаю, што мой апошні пост вышэй ўжо адказаў на яго можна 301 рэдырэкт з htaccess, ці, можа быць, я сумую разумення, калі вы можаце даць прыклад Што выглядае як стары URL (URL змяніўся, што ўжо не працуе, атрымаеце памылку 404 цяпер), каб новы URL-адрас (URL старонкі, што праца ў цяперашні час)

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Калі ласка, дайце больш падрабязную інфармацыю. Як я разумею, для вэб-майстроў кажа вам, што ў вас ёсць толькі дзве рэальныя памылкі 404, але да гэтага часу Google электроннай пошце вам пра многіх з 404 памылак. Але гэта сапраўды працуе ... Я крыху заблытаўся тут

Калі ласка, прыкладзеце поўны адрас электроннай пошты Google ўтрыманне і некаторыя з тых 404 спасылак.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Я не магу адправіць вас "працуе" Мяккія памылкі 404 спасылкі больш, таму што я апусцелі vBET табліцы, цяпер я не атрымліваю мяккі 404 памылак больш я атрымліваю правільны 404 Not Found адказ. Такім чынам, на дадзены момант vBET вінаваты тут, я хацеў бы нагадаць вам, што Google не любіць мяккія памылкі, і яны будуць караць вас нізкі ранг старонкі і AdSense, калі гэта ідзе дастаткова доўга.

З павагай

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выбачайце, але ў гэты момант я не зусім разумею, што гаворка ідзе пра. Калі ласка, апішыце яе больш, іншымі словамі. У вас няма мяккага памылкі 404 enymore, толькі правільныя 404 - калі ласка, прывядзем некаторыя прыклады старонак, на якіх не працуе. Колькі памылак, як тых, існуе? Вы напісалі да гэтага ў вас ёсць толькі 2 жорсткіх 404 памылак. У нас усё яшчэ ёсць праблема тут?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

няма адказу - вырашана. Калі няма - калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.
    Дзякуй

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Калі б павярнуць на 15 дзён максімальная кэш да 5 дзён, каб пераадолець гэтую праблему.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

так што цяпер яна будзе вырашана, ці не так?

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •