Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Чейс Типова мова має бути відключений

Default Чейс Типова мова має бути відключений

1. Я поставив у admincp --&ГТ; від vbet --&ГТ; Основні --&ГТ; мова за замовчуванням в Індонезію

2. і я залишив admincp --&ГТ; від vbet --&ГТ; Кеш --&ГТ; Кеш деталі Індонезія мова, як і раніше перевірено

я думаю, кеш мови за умовчанням вже відключений автоматично після вибору мови за замовчуванням у першому кроці вище, тому що за замовчуванням мова не перекладаються, але його дивиться, як його ще отримати багато файлів Чейс в vbet_guestcache / ID / папки

так що тепер я безперешкодно деталі кеша для мови Індонезії немає необхідності отримувати chache мови Індонезії знову ж таки, це вже не так?

Дякую вам, перш ніж хлопці
    Востаннє редагувалось vBET; 07-09-10 в 09:13. Причина: довгою назвою;)

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Це було вже запропоновано і прийнято - ми підтримаємо настройки, якою мовою буде зберігатися в кеші в гостьовому кеша.

Будь ласка, зверніть увагу, що на цьому кеш Гість момент також прискорює покоління звичайної сторінки. Саме тому на початку ми вирішили підтримати Гість кеш для всіх мов (у тому числі за замовчуванням). У наступній версії це буде конфігурується

- Так що краще зареєстрований або незареєстрований для мови за замовчуванням для chaced зараз?

- Що таке прибуток і недоліки, якщо мова за замовчуванням chaced використовувати?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

На наш погляд, краще використовувати Гість кеш для всіх мов - навіть за замовчуванням. Ви економите багато Запити БД, пам'яті і процесора, так як сторінка не генерується тільки потокове ром статичних файлів (кешу). Це adventages.

Недоліком є те, що гості не бачитимуть фактичне resuts - тільки кешовані один. Так що, поки кеш не закінчиться (конфігурується) гості не бачитимуть зміни. Тобто для конфігурації за замовчуванням, коли нитка сторінка кешується і хтось додає нову відповідь, а потім гості побачать цей новий відповідь через 1 годину (за замовчуванням кеш Гість закінчується після 1 години на відповідні сторінки і через 15 днів для менш актуальним - все налаштовується).

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •