Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: Питання Гість кеш

Default Питання Гість кеш

За пропозицією Михайла Я спробував ваш гість кеша. І ehhhh, я не можу навіть відкрити сторінку, коли вона включена. Просто так:

Internet Explorer не вдалося відобразити веб-сторінку
    Людина, я хочу тільки один раз щось буде працювати саме тут.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Гість кеш працює зараз, але варіант: GZIP виведення у форматі HTML відключена зараз.
    Це проблема з кодуванням. Файли гостя кеші gziped і коли ми намагаємося прочитати ці файли - є кодування питання.

Я постараюся знайти цю проблему з кодуванням.

Чи можете ви відмінити всі, що ви тільки що зробили на моєму форумі. Тепер я послав вам 2 прем'єр-міністра на моєму форумі і 1 тут без відповіді. Вся моя форуму завершиться переплутано зараз. Я не можу увійти в мій ACP або який-небудь модерації. Це не смішно ************************!!

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Чи можете ви відмінити всі, що ви тільки що зробили на моєму форумі. Тепер я послав вам 2 прем'єр-міністра на моєму форумі і 1 тут без відповіді. Вся моя форуму завершиться переплутано зараз. Я не можу увійти в мій ACP або який-небудь модерації. Це не смішно ************************!!
    Будь ласка, видаліть куки.

У мене є я одне питання:
    Ви можете перевірити на сервер за допомогою SSH чомусь одному?
    будь ласка, напишіть запит на ваш SSH: #HTTPD-т-D DUMP_MODULES
    і спробувати знайти deflate_module. Якщо ви можете знайти його, будь ласка, пишіть тут.

Що таке SSH?

У вас є доступ до вашого сервера, командного рядка?
    Тут ви можете змінити конфігурацію вашого сервера і т.д.
    Secure Shell Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії

Про чорт забирай. Просто забути про все це. Я не можу впоратися з цим більше. VBET є лише однією великим головним болем для мене. Ніщо ніколи не працює.

кеш для гостей працює нормально - коли GZIP відключена, але якщо GZIP включений гостьовий кеш робить гарні файли (наприклад index.zip). Ви можете перевірити це (форуми / vbet_guestcache / EN).
    Ось проблема з кодуванням і читання цих файлів. Звичайно, ми можемо це виправити, але мені потрібна ваша допомога. (Я можу перевірити це, ваш SSH)

Якщо ви не можете перевірити це, SSH - Я постараюсь це виправити без нього.

Я не знаю, як перевірити, SSH ... вибачте!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт - я знайшов одну цікаву річ. Здається, ваш форум missconfigurated.

При відключенні vBulleitn GZIP опцією AdminCP GZIP виведення у форматі HTML Потім, на виході, як і раніше блискавки. Ви можете подивитися його тут:
    GZip випробувань
    Примітка: очевидно, що описано в пункті VBulletin:
    Якщо ви вже використовуєте mod_gzip або mod_deflate на вашому сервері, не включайте цю опцію.
    Так що в цей момент здається, що у вас є один з тих, на, так як вихід в архіві в будь-якому випадку. І це, швидше за все, причиною проблем з кешем гостя vBET - це подвійний блискавки так браузери отримують з розуму від неї.

Коли Б. GZIP вимкнено Гість кеш працює, все ще у вас є якийсь конфлікт, і ви побачите, то це повідомлення про помилку:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Цей конфлікт становить близько гака global_complete. Я почав шукати якій мод в конфлікт, але ви просто тих, хто надто багато ... Ми можемо допомогти вам, коли ви визначити, яка мода створює цей конфлікт. Для цього ви повинні перевірити всі плагіни для global_complete гак і, якщо він використовує in_array функцію - вимкніть його і перевірте, чи дійсно помилка все одно виникає. Якщо ні, то ви знайшли винного. vBET не мають такої функції в нашому коді, тому деякі інші мода несе відповідальність за це. Якщо ви хочете, щоб знайти його - спочатку відключити VB GZIP (я налаштував її знову так само, як якщо б перед цим). Потім увімкніть Гість кеш-пам'яті і дивитися. Найкраще кулак знайти гачок, який може бути винен - відключити його, включити Гість кеш і, якщо проблема все ще існує, то швидко відключити гість кеш-пам'яті (так що користувачі не будуть бачити це питання). З coure у вас протестувати його в браузері, де Ви не пройшли ідентифікацію

Це все, що я можу зробити. У цей момент здається, що проблема викликана неправильної конфігурації Форум - ви використовуєте VB GZIP і деякі інші також те, що не допускається документації VB.
    Також проблема з кеш-пам'яттю і гість відключити VB GZIP пов'язаний з деякими мод конфлікту. Ми не несемо відповідальності за коду інших модів. Ми з радістю допоможемо вам, але перший ласка, визначити, яка мода є причиною цього конфлікту. Це також може бути не конфлікт, а просто помилка цієї другої мода, але коли гість кеш на то цю помилку приходить на висновок замість файлу помилок (спекуляція). У всякому разі - це мають бути визначені й тому, що воно викликане інший мод ми не несемо відповідальності за це. Ми вже витрачають багато часу на це питання, яке, здається, лише неправильна конфігурація вашого сервера і сподіваюся, ви розумієте, чому ми спочатку просимо Вас визначити, яка мода створює конфлікт на форумі, який має десятки модов.

Я розумію, що для вас було б краще, якщо ми зробимо все, але сподіваюся, що ви також розумієте, що ми vBET підтримки не всі можливі моди та підтримка серверних конфігурацій. Так що якщо ви хочете використовувати Гість кеш ви повинні спочатку налаштувати належним сервер вашого (використовувати тільки один GZIP - В.Б. або зовнішній, а не стенд). І з'ясувати, які причини мод повідомлення про помилку (VB GZIP вихідні і гість кеш) - ми будемо дивитися, щоб допомогти вам, коли вам визначити, яка з них винен.

Будь ласка, дайте ваші відгуки.
    Востаннє редагувалось vBET; 02-09-10 в 23:29.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •