Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Попередження в гостьовому кеш

Default Попередження в гостьовому кеш

У мене є попередження на мій гість кеш "
    Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Помилка [шлях] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лінії 53
    Для вирішення цього я змінив лінію 53:
    якщо ((час () - filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName) <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()) {
    за адресою:
    @ $ FILETIME = filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName);
    якщо ((час () - $ FILETIME <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()) {
    Надія, що допомагає.

PS.
    Решітка те, що гість кеш. Тепер немає необхідності покупки В. Б. Оптимізація Pro: П. І. думаю, що я отримаю ще один vBET для мого другого форуму. Cheers.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 06-10-10 в 08:08.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

хм. Ця опція була перевірена, і все було нормально. Я перевірю це знову, і я постараюся коду.

Я хотів би відтворити цю проблему так - Ви можете описати тут те, що я повинен зробити, щоб це питання на моєму тестовому форумі? Чи можете ви пояснити це?

Спасибі

Спробуйте PHP 5.3.3 з "error_reporting = E_ERROR | E_WARNING", це було б моє припущення. Я також використовую LiteSpeed але я думаю, що це не має значення.

Я перевірив свій код і я порівняв з кодом vBET. Ваш код працює: кеш пишуться і прочитані. vBET код працює хороший, звичайно.
    Я до сих пір не можу відтворити цю проблему на нашому тестовому форумі. Якщо ви можете - ви можете описати це краще.
    Може бути, це специфічні для вашого форуму.

Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Помилка [шлях] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лінії 53
    Це попередження, тому він повинен бути пов'язаний з error_repporting налаштувань і не повинно бути PHP версії конкретних (або скажімо 5.x).

Якщо ви хочете більше зворотного зв'язку зв'язатися зі мною по GG: 1701610.

Спасибі за це.

Та ж проблема

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, просто використовувати рішення, запропоноване в першому пості Це буде виправлено в наступному релізі.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Виправлено і буде офіційно включено в наступний випуск

Якщо б це було? :>

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •