Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Які моди повинні бути підтримані vBET?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Default Які моди повинні бути підтримані vBET?

Найкраща відповідь - все можливо

Звичайно, багато моди не потребує інтеграції. Але кожна мода, яка дозволить написати кілька видів повідомлень, або будуть використовувати повідомленням назви будуть потрібні деякі інтеграції.

Які моди ви думаєте, ми повинні інтегруватися в першу чергу?

Востаннє редагувалось vBET; 16-11-09 в 22:42.

Велике спасибі, що ви її інтеграції з vBADynamics. Я використовую його на моєму форумі, який ви, мабуть, вже бачили. Я намагаюся збирається в цьому розділі, з перекладом на но він повертає мене назад на головну сторінку. Я збирався просити вас про це, але було лінь і забув. У мене є близько 250k + розмістити в тому, що мода так було б здорово, якщо б, що може бути інтегрований з vBET.

Я також хотів би запропонувати PhotoPost PHP Photo Sharing Галерея з інтеграцією форуму VBulletin. Ну, Є багато фотографій, але я хочу членів принаймні, мати можливість читати коментарі на своїй рідній мові. В даний час вона повертає на домашню сторінку, якщо я намагаюся переглянути, переклади його.

Спасибі!

Я б хотів, щоб це працівник, щоб бути підтримані: CYB - Чат

Це було б добре, якщо всі повідомлення, зміст будуть переведені, а також. Я не знаю, якщо це можливо, але я прошу.

CYB - Розширена статистика

є мод встановлений і працює, але не ясно, чи є який-небудь спосіб його роботи з моїми двома основними плагінами, PhotoPost vBGallery v2.5 і vBadvanced Каталог посилань v3.2.0

хто-небудь ще є які-небудь удачі з будь-якої з цих ще?

vbadvertise, і всі продукти, зроблені vbcredits. я думаю, як бізнес ви зможете скористатися знаходження стійких партнерів в VBulletin екосистеми для роботи с. я думаю, vbcredits може відповідати всім вимогам, вони були навколо деякий час тепер і роблять відмінні продукти. рекламний модуль, зокрема, будуть затребувані для перекладу.

vbolg версії 2.0.2 і вище
    також
    цей великий аддон:
    Посилання та файли для завантаження менеджер
    Посилання та файли для завантаження Manager - vBulletin.org форум

Привіт, головний модов ми використовуємо;
    В. Б. кредитів люкс
    В. Б. букмекер
    PhotoPost про-Я бачу, він працює! Великий
    Турніри та сходи
    мікро-бюлетень

Я був із ними, але не може використовувати посилання тут. Чи є у цих все відмінно працює з VB підприємства? Якщо так, то я куплю В. Б. Підприємство сьогодні!

Ой вибачте, я використовую VBulletin 4.0.5
    Востаннє редагувалось El Caballo; 18-09-10 в 14:45. Причина: Я використовую VBulletin 4 вибачаюся

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від El Caballo View Post
    Привіт, головний модов ми використовуємо;
    В. Б. кредитів люкс
    В. Б. букмекер
    PhotoPost про-Я бачу, він працює! Великий
    Турніри та сходи
    мікро-бюлетень

Я був із ними, але не може використовувати посилання тут. Чи є у цих все відмінно працює з VB підприємства? Якщо так, то я куплю В. Б. Підприємство сьогодні!

Ой вибачте, я використовую VBulletin 4.0.5
    Привіт. Будь ласка, зверніть увагу, що ми підтримуємо vB4 Навіть при Видання Suite (так блоги та CMS теж!)

Про ваших плагінів. Не можу сказати остаточно в цей момент робить все буде працювати без додаткової інтеграції, але врахуйте, що більшість плагінів робіт без будь-яких додаткових кроків інтеграції. Додаткова інтеграція потрібно тільки в особливих випадках, наприклад, сторінки повністю породжені мод, який не підтримує global_complete гачок, або мода, яка створює сторінок за межами форум каталог, в URL-адресі.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •