Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 28

Тема: vBET і VBulletin 3,6

Безкоштовна допомога?? Коли я заплатив $ 30 ви ніколи не говорив нічого про те-то справа, навпаки ось копію PM відповіді (цензурі звичайно), що ясно сказано, що ви дасте мені виправити на кожному оновлення:

Це ваші слова:
    Я підготую вам спеціальний документ з необхідними кроками Після кожного оновлення (чітко засобів майбутніх vBET версії) для інтеграції з vbulletin 3.6 - > на простому англійською мовою, це означає, що на кожного оновлення vBET я слідувати спеціальний документ для інтеграції з vBulletin 3.6.

Я чекаю 2 крок виправити, як платити.
    Востаннє редагувалось mario06; 19-08-10 в 08:43.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Як Міхал писав - ми не можемо відтворити його і досі потребують доступу до AdminCP і FTP, тому, будь ласка, якщо можна - PM мені або vBET

Я пішов вище керівництво для письма, прапори там, але invisibile але, коли ви проходите миші над ним ви собі EN PL ECC ... так само, як я сказав, прапори не показує.

Це лише різницею, що я помітив між анс 3.3.4 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Як ви можете бачити щось в цій області явно змінилася викликає у мене проблеми

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    Безкоштовна допомога?? Коли я заплатив $ 30 ви ніколи не говорив нічого про те-то справа, навпаки ось копію PM відповіді (цензурі звичайно), що ясно сказано, що ви дасте мені виправити на кожному оновлення:

Це ваші слова:
    Я підготую вам спеціальний документ з необхідними кроками Після кожного оновлення (чітко засобів майбутніх vBET версії) для інтеграції з vbulletin 3.6 - > на простому англійською мовою, це означає, що на кожного оновлення vBET я слідувати спеціальний документ для інтеграції з vBulletin 3.6.

Я чекаю 2 крок виправити, як платити.
    Це не вірно. Ви заплатили за інтеграцію послуг і ця послуга була доставлена. Крім того - будь ласка, припиніть намагаються маніпулювати нашими співробітниками. Це текст, який ви показуєте, це означає, що після оновлення з вас знімуть наші зміни, і ви повинні зробити це знову, в іншому випадку ви просто повернутися в код за замовчуванням. Це не означає, що ми гарантуємо, що вона буде працювати на інших версіях. Ми не можемо гарантувати цього, тому що ми не підтримуємо VB 3.6.

Якщо ви хочете процитувати публічно наші приватні обговорення це те, що я написав, перш ніж ви заплатили:
    Я щойно увійшли в систему і перше, що я бачив у тому, що у вас не підтримується версія Форум - vBET3.x офіційно підтримується на VBulletin 3,8 версії. У вас є 3,6 ... Таким чином, немає будь-яких vBET помилка.
    У всякому разі - навіть те, що нам не потрібно витрачати ні хвилини для вирішення даного питання ми погано перевірити. Якщо я зможу знайти питання швидко, то немає проблем. Якщо ні, то ми радимо:
    - Оновлення VBulletin (відмінно)
    - Або просто відключити всі vBET hoks для архіву і залишитися без перекладу сторінках архіву
    - Або купив інтеграції сервіс за $ 30, бор, бо це на не підтримувану версію VBulletin ми не можемо вас запевнити, що ми навіть зможемо змусити його працювати (Ми просто не знаємо, що версія і того, що підтримується там).

Також, будь ласка, дайте нам FTP доступ прямо зараз. Мені потрібно перевірити ваша версія навіть підтримує всі гачки.
    Я поклав якийсь текст червоним кольором - так само, як ви це робите, щоб звернути вашу увагу на це. Текст жирним шрифтом було сміливим у моєму PM.

Ви ніколи не звертали інструкції - Я написав її і опублікувати її, бо я хотів зробити це, і я написав текст, який ви повинні бути звернені після ви заплатили за інтеграцію сервісу - будь ласка, не маніпулювати нашим співробітникам, намагаючись переконати, що це була частина угоди. Усього угоди в тексті, який знаходиться вище. Ви навіть попросили написати подяку для вас у цій темі, тому що ви не сподобалася ідея, що я писав ці інструкції.

Будь ласка, зверніть увагу: ви вже отримали те, що ви заплатили. У тебе є інтеграція і на сторінках архіву працював стільки, скільки це було можливо для VB 3,6

Тепер ми пропонуємо Вам безкоштовну підтримку навіть, що ми не повинні це робити - VB 3.6 і новішими не будуть офіційно підтримуватися. Якщо ви хочете, щоб ми вирішити вашу проблему - будь ласка, докладно PM доступ так само, як ви робили це раніше.

Ми пропонуємо Вам безкоштовну підтримку з цього питання, навіть те, що у нас немає для цього. Ми зробили це для самого початку цього питання. Ми не знаємо, що ви намагаєтеся досягти тут, відмовившись прийняти нашу підтримку і в той же час, запитуючи знову за нього, кричачи і вказуючи в червоний текст в дуже маніпулятивним шляхом, але майте на увазі, що із заяви в цьому питанні є офіційним і Остаточний: vBET 3. x офіційно підтримує vBulletin 3.8. Старі версії VBulletin офіційно не підтримуються. Ми пропонуємо Вам підтримку і бажання вирішити цю проблему безкоштовно. Ми не знаходимо радість у дивні ігри, яку ви граєте тут. Ви вже надіслати нам доступ один раз, і ми вирішували проблему відповідно до інтеграцією послуг, які ви заплатили - просто зробити це знову, і ми будемо робити це безкоштовно в цей раз, навіть, що ви використовуєте VBulletin версія, яка офіційно не підтримується. Ця пропозиція є до 25-го числа цього місяця. Після цього дня ми більше не пропонуємо Вам безкоштовний сервіс в цьому випадку. Ви можете прийняти його або відмовитися від нього - це ваш власний вибір. І тільки ви несете відповідальність за свій вибір. Ми дійсно хочемо, щоб допомогти вам дуже сильна, але ми не в змозі зробити це проти своєї волі.
    Востаннє редагувалось vBET; 21-08-10 в 16:21.

Я пішов вище керівництво для письма, прапори там, але invisibile але, коли ви проходите миші над ним ви собі EN PL ECC ... так само, як я сказав, прапори не показує.

Це лише різницею, що я помітив між анс 3.3.4 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Як ви можете бачити щось в цій області явно змінилася викликає у мене проблеми
    Ні, ми не без життя в. б. 3,6 екземпляр з vBET встановлений там. Ми не думаю, вигляд vB 3.6 код, як він буде вести себе після деякі зміни. Ми повинні перевірити його і побачити його живим, і ми не можемо робити це на наших форумах, тому що ми не мають такої стару версію і офіційно не підтримує його. Також зверніть увагу, що було внесено зміни, які ви описали, з-за повідомлення про помилку - раніше посилання CSS була в тому розділі HTML. Якщо ви просто хочете мати це працює,-будь ласка, просто скасувати це зміна, яку ви помітили. Якщо ви хочете, щоб працювати з відповідні структури HTML - ми повинні отримати доступ до вашого форуму і перевірити можливість поставити наші посилання всередині HTML голова розділ.

Це те, що ви написали до додавши виправити:

Я щойно увійшли в систему і перше, що я бачив у тому, що у вас не підтримується версія Форум - vBET3.x офіційно підтримується на VBulletin 3,8 версії. У вас є 3,6 ... Таким чином, немає будь-яких vBET помилка.
    У всякому разі - навіть те, що нам не потрібно витрачати ні хвилини для вирішення даного питання ми погано перевірити. Якщо я зможу знайти питання швидко, то немає проблем. Якщо ні, то ми радимо:
    - Оновлення VBulletin (відмінно)
    - Або просто відключити всі vBET hoks для архіву і залишитися без перекладу сторінках архіву
    - Або купив інтеграції сервіс за $ 30, бор, бо це не підтримується на VBulletin версію ми не можемо вас запевнити, що ми навіть зможемо зробити його роботу (ми просто не знаємо, що версія і того, що підтримується там).

Також, будь ласка, дайте нам FTP доступ прямо зараз. Мені потрібно перевірити ваша версія навіть підтримує всі гачки.

Це те, що ви написали після застосування виправити це означає, після вище ПМ і це ясно заявляє -> Я підготую вам спеціальний документ з необхідні кроки після кожного оновлення для інтеграції з vbulletin 3.6 - > на простому англійською мовою, це означає, що на кожного оновлення vBET я слідувати спеціальний документ для інтеграції з vBulletin 3.6. Так що не все перефразувати так, що здається прямо на вас, тому що англійська мова не є теорією.

Я не можу дати моїм логінів сервера з міркувань безпеки, і знову я не знаю, чому ви не можете надіслати мені hook.php файлу для завантаження на сервер сам.

Ви просто повторити те, що і мені, і вам уже писав. Це вже обговорювалося, і було вже пояснили - будь ласка, зверніть увагу, що писати ті ж повідомлення, розглядається як спам. Якщо ви просто хочете написати знову те ж саме ми будемо мати, щоб почати, щоб видалити такі повідомлення, тому що ті зробили тільки сміття для майбутніх користувачів. Це громадське місце та спаму, не допускається. Будь ласка, прочитайте ще раз Ваше повідомлення:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    і моя відповідь тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Ви також вже відповів на питання, чому ми не можемо просто зробили зміни і відправити його вам - дивіться тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Також зверніть увагу, що у вас вже надіслати нам колись деталі доступу до форумі, так що аргумент про безпеку Причина віриться насилу. І з початку використання vBET ви знаєте, що ви використовуєте його на не підтримується VBulletin версія - кожного питання на вашому форумі буде вимагати наш доступ є (якщо ми будемо його підтримувати, тому що ми не повинні).

Як я вже писав - я не розумію, яку гру ви курсує, відмовляючись нашої безкоштовної допомоги і в той же час вимагати, але ми намагалися про це нам. У вас є рішення - дати нам доступ деталі, як ви робили це раніше. Якщо ви не хочете, наша допомога - це ваш вибір. Через вашу дивне ставлення і талії часу, повторюючи одне й те саме по колу, ми зробили це пропозиція обмежена - див. попередній горщики. Ми дуже раді Вам допомогти - але не може це зробити проти вашої волі.

Будь ласка, зверніть увагу, що ця дискусія вважається готовою. Якщо у вас є щось нове, щоб написати, будь ласка, не спам. Ми дали вам рішення - безкоштовна підтримка на вашому форумі і вирішення питання. Візьміть це чи ні - ваш вибір. Будь ласка, зверніть увагу, що ми будемо дуже раді допомогти вам

Я використовую VB 3,6 теж, ось що я цього VB архів працює занадто, просто хочу поділитися ним, якщо хтось може зробити його більш досконалим ласка, поділіться теж

1. Кріплення прапорів в архіві
    , Якщо прапори не з'являються у ваших сторінок архіву, використовуйте цей крок

перейдіть в панель адміністратора -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів -> пошук плагін "прапори Звертатися в архіві" без лапок

знаходити

Code:
    $metatags .= '

заміняти VBulletin підприємства Перекладач (vBET) - Календар з вашого шляху форуму, прапори, не відображаються, оскільки неправильно зображення pathor, тому що rewrited занадто в vbseo, так ми її тут виправлення папку архіву

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Тепер завантаження і перевірте ще раз вам архів, прапори повинні бути показано у ваших архівах сторінок занадто

2. Якщо ви використовуєте переписаний архів сторінки за допомогою vbseo, а ланка в перекладі сторінці архіву невірно посиланням ви можете виправити це занадто

Наприклад неправильне посилання, як це, він буде отримувати Сторінка не знайдена помилка

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    його має бути таким, перш URL відсутня ім'я папки в жирним шрифтом, деякі люди, які використовують / Архів / , Або / Карта сайту / ім'я папки або інша назва папки

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Щоб виправити це, ми можемо використовувати vbseo CRR

перейдіть в vbseocp.php -> Користувальницькі правила перезапису -> додати цей рядок (у нижній частині колони КОБ), якщо ваш архів ім'я папки за допомогою / архів / ось так http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

якщо ваш архів папку з допомогою / карта сайту / ім'я папки, як це http://www.domain.com/forum/sitemap/ просто змінити ім'я папки

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

це буде робити свою справу, ви можете використовувати vbet для VB 3,6 сторінок архіву

3. Якщо ви отримуєте повідомлення про помилку, як це у верхній частині сторінки архіву колись (це не має відношення або тому, що крок 2 вище)

Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Помилка [шлях] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лінії 53

використовувати цей Мето інструкції, Я використовую його і його роботи
    Востаннє редагувалось basketmen; 09-09-10 в 00:19.

@ Michael
    Він ще не закінчений, тому що ви вирішили, що це, вона буде закінчена, коли я вирішити цю проблему.
    З повагою

@ Basketman
    Ви робили це поодинці? Це здорово, я спробую його в найближчі дні і дамо вам знати.
    З повагою мат

PS. Чи повинен я ігнорувати все, що в перший пост і просто зробити ваш моддінг?
    Чи повинен я просто зробити дві перші кроки, тому що я не vBSEO?
    Востаннє редагувалось mario06; 10-09-10 в 16:06.

@ Michael
    Він ще не закінчений, тому що ви вирішили, що це, вона буде закінчена, коли я вирішити цю проблему.
    З повагою

@ Basketman
    Ви робили це поодинці? Це здорово, я спробую його в найближчі дні і дамо вам знати.
    З повагою мат
    я тільки за допомогою вже фіксації коду в цій темі, а другий форум і багато тестування

я вже використовувати його протягом декількох днів, а його все ще працює, пм мені, якщо вам потрібна моя адреса

PS. Чи повинен я ігнорувати все, що в перший пост і просто зробити ваш моддінг?
    Чи повинен я просто зробити дві перші кроки, тому що я не vBSEO?
    а це може бути інший випадок, проблема № 1 і 2 я отримую я думаю, викликаних vbseo, бо vbseo переписаний сторінок архіву

Ви можете спробувати Міхал код-перше, якщо він не працює, спробуйте мої, спробуйте його з експериментом, і переконайтеся, що файл резервної копії для відновлення, якщо редагований файл не працює
    Востаннє редагувалось basketmen; 10-09-10 в 16:12.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •