Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Перш ніж купити

Default Перш ніж купити

Привіт там,
    Після я намагався Версія: 2.3.1 на моїй тестовій форум, і я отримав increadable результати збільшення трафіку
    1000 до 10000 менш ніж за 20 dayes і я вирішив купити повну версію з установкою.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough тест форум знайденої 250 Мб, але це роблять багато probloplems до свого сервера, те, що про моє форумі, який складає більше 4 Гб.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    так що, я збираюся переїхати з цього сервера
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

До цього

Intel Dual Quad Core E5620
    24 Гб оперативної пам'яті DDR3 (Triple каналу пам'яті)
    300 ГБ х 2 SAS 15000 RPM

І моє перше запитання, чи достатньо цього, чи ні?

Я дивлюся цей форум
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    і я вважаю, від 40000 - 90000 індексуватися URL для кожної мови так, як
    велика моя база даних буде?

Чи має переводити блог?

У мене є ліцензовані vBSEO, але ще не uppgrade до V 3.5, яка ваша recomindation?

Чи є спеціальні настройки для подачі запитати центрів обробки даних раніше?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Доброго дня. Зверніть увагу, що комерційна версія vBET швидше, ніж вільним (оптимізовані алгоритми, кеш, зображення ...). Так що якщо ви вже використовуєте вільним, то ресурси сервера напевно буде досить для платний.

компанія vbet підтримує блоги випадків vb4. У разі vB3.8 ми не в змозі повністю підтримувати багатомовні співтовариства, тому що форуму не підтримує блог туди більше (див. тут для подробиць) - Так писав у різних мовах, що не підтримується в vB3.8 блог. Я не впевнений, робить переклад працює там, але вважаю, що повинні - ви можете попросити користувачів (див. посилання).

Я рекомендую оновити vBSEO до 3,5. Ми підтвердили, що питання перенаправлення цикл під vBET 3.3.4 та 3.3.2 vBSEO - він вирішує сам після vBSEO поновлення до 3,5

Якщо у вас є які-небудь питання - будь ласка, просто запитайте. Ми з радістю допоможемо Вам

Заборонений

привіт Vbet, може AdSense бути вимкнений і використовувати свій власний textads в комерційній версії, погано буде купувати найближчі пару тижнів.
    спасибі

Заборонений

привіт Vbet, може прапори бути поміщені в заголовок, як в демо-версії, а також меню, що випадає

Quote Повідомлення від nic333 View Post
    привіт Vbet, може AdSense бути вимкнений і використовувати свій власний textads в комерційній версії, погано буде купувати найближчі пару тижнів.
    спасибі
    AdSense виходить за рамки vBET - це залежить від вас, чи є у вас вийшло чи ні. Також ви можете мати його включеним для нормального сторінок і покласти щось ще для перекладу сторінок - для цього буде потрібно проста модифікація шаблону, який включає в себе рекламу.

Quote Повідомлення від nic333 View Post
    привіт Vbet, може прапори бути поміщені в заголовок, як в демо-версії, а також меню, що випадає
    Так. У вас є окремий пункт, де помістити випадаючого меню та прапори в рядку. Так що ви бачите на нашому форумі від конфігурації - не потрібно робити ніяких змін (для стандартного шаблону і шаблони, які мають стандартні гачки шаблон - так в зроблено належним чином VBulletin).

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •