Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 6 του 6

Θέμα: Πριν αγοράσετε

Default Πριν αγοράσετε

Γεια σου, εκεί
    Μετά Έχω δοκιμάσει Έκδοση: 2.3.1 του φόρουμ για το τεστ μου και πήρα increadable αποτελέσματα αύξηση της κίνησης από
    1.000 έως περίπου 10.000 σε λιγότερο από 20 Dayes και αποφάσισα να αγοράσω την πλήρη έκδοση με εγκατάσταση.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough το φόρουμ δοκιμή abot 250 MB, αλλά κάνει πολλά probloplems στον server μου, τι γίνεται με το φόρουμ μου που είναι μεγαλύτερη από 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    έτσι ώστε, είμαι έτοιμος να περάσουμε από αυτό το διακομιστή
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Για αυτό

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM (Μνήμη Triple Channel)
    300 GB x 2 SAS 15.000 RPM

Και το πρώτο ερώτημά μου είναι αρκετό ή όχι;

Εγώ βλέπω αυτό το φόρουμ
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    και βρίσκω μεταξύ 40.000 - 90.000 δείκτη url για κάθε γλώσσα, έτσι, το πώς
    μεγάλη μου βάση δεδομένων θα είναι;

Έχει μεταφράσει το blog;

Έχω άδεια vBSEO αλλά δεν έχει ακόμα uppgrade να v 3.5, ποια είναι recomindation σας;

Υπάρχει ανάγκη ειδικών ρυθμίσεων για να χρησιμεύσει για να ζητήσει από το κέντρο δεδομένων στο παρελθόν εκεί;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι η εμπορική έκδοση του vBET είναι ταχύτερη από ό, τι δωρεάν ένα (βελτιστοποιημένη αλγόριθμοι, cache, εικόνες ...). Έτσι, εάν είστε ήδη χρησιμοποιούν δωρεάν μία, τότε οι πόροι του διακομιστή σας θα είναι σίγουρα αρκετά για καταβάλλεται ένα.

vBET υποστηρίζει blogs με vB4. Στην περίπτωση της vB3.8 δεν είμαστε σε θέση να υποστηρίξει πλήρως πολυγλωσσικής Κοινότητας, επειδή το vBulletin δεν υποστηρίζει blog υπάρχουν πια)δείτε εδώ για λεπτομέρειες) - Τόσο γραπτώς σε διάφορες γλώσσες, στα σίγουρα δεν υποστηρίζεται σε vB3.8 blog. Δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει μετάφραση είναι που εργάζονται εκεί, αλλά ας υποθέσουμε ότι θα έπρεπε - μπορείτε να ζητήσετε από τους χρήστες (βλ. σχετικό σύνδεσμο).

Θα ήθελα να συστήσω να ενημερώσετε vBSEO σε 3,5. Έχουμε επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει ανακατεύθυνση θέμα βρόχο υπό vBET 3.3.4 και 3.3.2 vBSEO - η ίδια λύνει μετά vBSEO ενημέρωση σε 3,5

Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις - παρακαλούμε ρωτήστε απλώς. Θα σας βοηθήσουμε να ευχαρίστως

Απαγορευμένες

hi Vbet, μπορεί adsense να απενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιήσετε το δικό textads μου στην εμπορική έκδοση, άρρωστος να αγοράζουν επόμενες εβδομάδες.
    ευχαριστίες

Απαγορευμένες

hi Vbet, μπορεί να τις σημαίες να τεθεί στην κεφαλίδα να αρέσει στο demo, συν drop down μενού

Quote Αρχικό μήνυμα από nic333 View Post
    hi Vbet, μπορεί adsense να απενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιήσετε το δικό textads μου στην εμπορική έκδοση, άρρωστος να αγοράζουν επόμενες εβδομάδες.
    ευχαριστίες
    Το AdSense είναι εκτός του πεδίου εφαρμογής vBET - είναι στο χέρι σας έχετε ενεργοποιήσει ή όχι. Επίσης μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένη για την κανονική σελίδες και βάλτε κάτι άλλο για μεταφρασμένες σελίδες - αυτό θα απαιτήσει απλή τροποποίηση του προτύπου που περιλαμβάνει διαφήμιση σας.

Quote Αρχικό μήνυμα από nic333 View Post
    hi Vbet, μπορεί να τις σημαίες να τεθεί στην κεφαλίδα να αρέσει στο demo, συν drop down μενού
    Ναι. Έχετε ξεχωριστές επιλογές στις οποίες θα δώσουν drop down μενού και τις σημαίες στη σειρά. Λοιπόν, τι βλέπετε στο forum μας είναι από τη διαμόρφωση - δεν χρειάζεται να κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές (για πρότυπο πρότυπο και τα πρότυπα που έχουν πρότυπο γάντζους πρότυπο - έτσι γίνεται με κατάλληλο τρόπο για να vBulletin).

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off