Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 4 123 ... ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 33

Тема: Проблема

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Проблема

Вибачте за подвійний пост.

Мені терміново потрібна допомога. Після поновлення у мене є ця помилка на верхній частині мого форуму:

Увага: array_merge () [X-злиття]: Аргумент № 1 не є масивом в [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лінії 1153

Вся моя форумі повністю зіпсовано. Чомусь це відбувається тільки, якщо не пройшли ідентифікацію Так що для гостей. Якщо увійшов в систему, все в порядку.

EDIT: ОК, я зрозумів, що після того як я інвалід "Повний Кеш файлів для гостей (BETA!) 'Використовуйте всі в порядку. Так що має бути щось не так. (І я зробив CHMOD 777-R vbet_guestcache)

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Ви можете вставляти тут URL у вашому форумі? Я хотів би, щоб перевірити це.

Я повернувся Повний файл кешу для гостей геть. В іншому випадку мій форум повністю порушена. У мене дуже багато членів та гостей онлайн, щоб навіть це на 5 хвилин мат. Вибачте.

CreativX - Календар

EDIT: LOL .... шкода, я тільки що бачив, що ви персоналу. Дозвольте мені знати, коли ви можете перевірити це, і я дозволю гостя кеш знову.

Не вмикайте це все ж, ми постараємося вирішити її без використання вашого форуму.

Добре, приємно чути. В очікуванні рішення!

ок, вибачте за цю проблему, це все ще BETA функціональність.

Також, будь ласка, спочатку спробуйте просто видалити відповідний файл кешу (ви знайдете його в / vbet_guestcache / EN / каталогу - ви повинні визнати його по імені -. Це не просто видалити всі файли, включені там Можливо, VB просто породжених такої сторінки чомусь і vBET кешуватися, і тепер це показано результаті з кеша.

Після цього просто увімкніть цю функцію.

Якщо це трапиться ще раз після очищення кешу - надішліть нам деталі доступу (доступ для вашої панелі адміністратора і FTP), і ми вирішимо це.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 23-06-10 в 14:44.

відповідний файл кешу
    Вибачте, але те, що ім'я цього файлу я повинен видалити?

Що-небудь ... хто-небудь?

Видалити всі файли в цій папці. Якщо він не працює надішліть мені PM доступ деталі вашого форуму (и) FTP

FTP деталі надіслано!

Стр. 1 з 4 123 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •