Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast
Результати 21 до 30 з 33

Тема: Проблема

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Гаразд. Вирішена

Ми виявили, що конфлікт з CT народження зображення пост в global_start гачок.
    Це суперечливі код:
    PHP Code:
    global $globaltemplates;

$globaltemplates array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box')); 
    Це не vBET питання, але ми її вирішили.
    Ми не знаємо, що саме викликає цю помилку тому що vBet не використовувати цю змінну (глобальної globaltemplates $;). Вона може помилку php або vbulletin

Тепер все працює відмінно. Використовуйте Повний Кеш файлів Для гостей це включити!

Якщо ви коли-небудь це оновлення CT народження зображення пост плагін, ви повинні робити такі операції:
    1. перейти до AdminCP -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів
    2. знаходити CT народження зображення пост
    3. натисніть на CT народження - додати до globaltemplates

Тепер ви можете змінити параметри цього коду. Отже:

4. знайти Порядок виконання поля,
    5. просто змінити від 5 до 6
    6. натисніть кнопку Зберегти

Спасибо большое за відмінний сервіс! Ви, хлопці, рок великий час! Збираюся перевірити це прямо зараз!

На щастя, я перевірив, чи все як і раніше працює нормально, при вході в систему в якості гостя. І це не так! Вся моя форуму повністю переплуталися знову! Навіть стартовою. Я відключив гостя кеш знову. І це прекрасно!

Будь ласка, хлопці, я дійсно сподіваюся, ви зможете розібратися в цьому.

Спасибі!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, будьте конкретні. Дайте точну адресу на сторінці, яка не працює належним чином із запрошеними кеш-пам'яті і розповісти, що сталося там.

Коли гість кеш включений, кожна сторінка розбита. Тому дозвольте мені знати, коли ви хочете подивитися, і я можу включити гостя кешування, і ви можете бачити.

Im вибачте Тельця, але я не можу знайти це питання на вашому форумі.
    Я був на вашому сайті, і я переходжу на це гість кеш параметр.

Я перезавантаження декілька сайтів в якості гостя, але я не можу знайти цього питання.
    все нормально (наприклад, коли ця опція вимкнена)

Ну, я тільки що включили його, і пішов до свого forumhomepage на IE, і він повністю зіпсував!

Я вимкнув його знову.

Что-то еще. Так як Ви змінили порядок виконання на тому, що інший мод, 2 з моїх інших модов перестав працювати. Одним з них є автоматичним вітаються теми на реєстрацію, і інше автоматичне вітання відвідувачеві при реєстрації. Чи можете ви розібратися в цьому теж.

Дякуємо.
    Востаннє редагувалось Taurus; 28-06-10 в 11:28.

Добре, я постараюся його на IE. Я можу включити цю опцію, так що я постараюся знайти цього питання

OK. Я також відредагував мій попередній пост. Будь ласка, дивіться, що також.

Спасибі

Стр. 3 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •