Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Дякуємо за vbet але я помічаю якісь дивні проблеми з cmps_index сторінку

Заборонений

Default Дякуємо за vbet але я помічаю якісь дивні проблеми з cmps_index сторінку

Дякуємо за vbet але я помічаю якісь дивні проблеми з cmps_index сторінці.
    У мене є cmps_index.php стор перейменовано в bindex.php. Але коли я намагаюся натиснути trnalstor наприклад арабська, він показує, як вирізати посилання

які, імовірно, повинні бути

І це однаково для всіх переказів. Що мені зробити, щоб виправити цю помилку. спасибі заздалегідь.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

vBET скорочень index.php з URL, - ось чому у вас є ця проблема. Для швидкого вирішення, будь ласка:
    1. Редагувати файл / Входить / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Замінити на:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Будь ласка, підтвердіть, що це допомагає. Ми будемо включати його в наступний реліз так що ви буде спокійно про це під час оновлення

Заборонений

Я помиляюсь. Це оригінальна index.php перейменовано в bindex.php і мій cmps_index.php бути index.php.
    Мій перекладач в index.php (спочатку cmps_index.php), здається, працює нормально, але bindex.php (спочатку index.php) не працює.

І я не можу знайти цей код у файлі / входить / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    якщо (ложь! == strpos ($ адресу, 'index.php') & & помилковий === strpos ($ адресу, '/ архів /')) {
    $ Адреса = str_replace ('index.php','',$ адреса);
    }
    Це те, що я маю в / входить / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    якщо ($ індекс = strpos ($ адресу, 'index.php')) {
    $ Адреса = str_replace ('index.php','',$ адреса);
    }
    Прошу відповісти якомога швидше.

ОК - це код, який ви знайшли це один. Я дав тобі код від версії ще не випущено. Але не використовувати його - бо питання ще дещо, що Ви описали в першу чергу.

Про реальною проблемою. По-перше - переконайтеся, що він не зробив деякі настройки vBSEO (як користувальницькі переписати або що-то).

Коли ви будете впевнені, що це не vBSEO, то, будь ласка, PM ваш URL форум і деталі доступу до панелі адміністратора, vBSEO СР та FTP - нам доведеться перевірити його на місце.

Тому що він пішов в PM - для підтвердження може бути закрите питання?

Немає підтвердження - закриття питання. У випадку, якщо він буде активним дайте відповідь тут і він буде знову відкритий.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •